Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСлабо ме интересува - да се оправят банките и депозантите. Предполагам че ще им намалят лихвите със съответната сума. Но наистина слабо ме интересува - след като и двата субекта печелят от гаранция дадена им от данъкплатците редно е да си плащат адекватна цена за тази гаранция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеА ако идните седмици още една банка фалира, отде пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАйде да не пишеш без да знаеш.Говоря за свободен депозит.Първо беше едногодишен и можеше да се довнася до края на шестия месец.Аз съм имал няколко такива.Откривам депозит за 500 евро и малко преди да изтекат шесте месеца внасям 50000 и пак открива нов за 500 евро.Навремето смятах лихвата беше около 10%После се усетиха и намалиха срока на 3 месеца измислиха двугодишен свободен депозит и те така
Коментар
-
хайде пак малко тъпизми тип Къци:
сега гледам БотевЪ и те с надпис на фланелките КТБ - досущ като Манчестър, които бяха с надпис AIG, а шаржовете бяха с FED
дали пък на БотевЪ да не изпишем БНБ, аNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеНе виждам къде е хумора. С удоволствие бих взел депозита си в биткоини още на момента. Само, че тъпото правителство не може да ги "напечати" при нужда- БИТкойни, както се казваше - битият, бит и Бетина Чампоева
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеНе виждам къде е хумора. С удоволствие бих взел депозита си в биткоини още на момента. Само, че тъпото правителство не може да ги "напечати" при нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнениеНе виждам къде е хумора. С удоволствие бих взел депозита си в биткоини още на момента. Само, че тъпото правителство не може да ги "напечати" при нужда
Още чакаме Сатоши да ги открадне... но от него ни вест ни кост... дори не си харчи собствените.
Иначе държавата винаги ще се бори с нещо подобно, защото не им минават далаверите и не могат да ги краднат.
Аз тука друго не мога да разбера... защо обвинявате вложителите, че са спестили пари?! Та нали ако не бяха вложителите... изобщо нямаше да съществуват тия крадливи бамки?!
Според мен държавата е просто една корумпирана рекетьорска организация, която пречи на бизнеса и заедно с бамките, унищожава всеки нормален бизнес. Те просто са застанали като едни разпределители на пътя на парите и буквално ги крадат... с оправданието, че вършат някаква работа... но не вършат нищо. Просто крадат... и дори обвиняват своите жертви... каква наглост само... безпределна наглост.Last edited by Xman1; 24.07.2014, 20:28.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение...И за финал малко черен хумор:
Правителството взе решение депозитите в КТБ да бъдат изплатени в биткойни и ебанкойни, на базата на общоизвестния едноименен принцип.
Коментар
Коментар