If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Хахаха, набуталите сте парите на лихва дето никоя европейска банка никога няма да ви даде и след това България ви е виновна, че са излезли проблеми. Ами да си ги бяхте държали в европейска банка на 1%.
Тя тая работа като с кифтетата!!!Но светот все повеке не е пай-доброто место за живеенье!!!
Хахаха, набуталите сте парите на лихва дето никоя европейска банка никога няма да ви даде и след това България ви е виновна, че са излезли проблеми. Ами да си ги бяхте държали в европейска банка на 1%.
Пич,повярвай ми,че има много страни ,в които абсолютно всичко е доста над нивото на България.Кажи ми какво ти харесва тук,понеже аз не се сещам за нищо...само заради близките се завърнах,ужасна грешка обаче,понеже всеки си има свой живот.Хубавото е,че е поправима!
Тук е евтино и данъците са ниски (поне моите ) И това че имаме подобие на държава е както минус така и плюс. По-малко контрол значи повече свобода. УСА, например, се превръща все повече и повече в полицейска държава където могат да ти вземат децата щото си ги снимал голи на пикник в гората.
Не ме разбирай погрешно, аз също си мисля за изнасяне. Но става въпрос за баланс на много фактори и няма да взема такова решение заради един закъснял депозит. Мога да изнеса депозита вместо да се изнасям аз Но аз не съм и живял в чужбина. Ако ти си и ти е харесало е нормално да се върнеш.
Bull. Shit. Човек който има частен самолет може да си осигури охрана на нивото на сикрет сървис. Това с личната сигурност да го разправя на някой друг.
Независимо ,че може да си осигури подобна охрана ,нарочат ли го няма спасение .
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Bull. Shit. Човек който има частен самолет може да си осигури охрана на нивото на сикрет сървис. Това с личната сигурност да го разправя на някой друг.
А прокуратурата като дойде и го прибере по някое "обвинение" Сикрет Сървис какво ще правят? Ще чакат под прозореца на следствието?
Дай си малко време да помислиш преди да вземеш такова важно решение. Поне няколко месеца, да ти мине. Сега си още под влияние на емоциите а в такива моменти се правят най-големите грешки. България е зле но да намериш страна в която всичко да ти харесва не е лесно.
Пич,повярвай ми,че има много страни ,в които абсолютно всичко е доста над нивото на България.Кажи ми какво ти харесва тук,понеже аз не се сещам за нищо...само заради близките се завърнах,ужасна грешка обаче,понеже всеки си има свой живот.Хубавото е,че е поправима!
Много си е прав човека,решат ли никой не се е спасил!
В крайна сметка след няколко кошмарни дни си реших поне частично въпроса.Благодаря на хората които ми влязоха в положение - в буквалния смисъл ХОРА защото още има такива.Но има изроди, подмолни гадини и мръсни интересчии, това са т.н управници и хора които заемат политически постове.
Хората с които бях сключил предварителен договор ми върнаха изцяло парите и развалихме договора по взаимно съгласие.За моя почуда лично управителя на агенцията, която ме помолиха да не цитирам, защото в 20 годишната си история това било единствено изключение ми върнаха половината комисион, защото в крайна сметка сделката не е довършена.При други обстоятелства това нямало да стане.Така че изгорях с 900евро и това е.
Няма да купувам имот сега и по нататък.Решихме с жена ми отново да заминем в чужбина, защото това е една ужасяваща клоака, подобие на държава.Аз между другото съм ветеринарен лекар и дори и уж гарантирания депозит да не ми върнат ще си ги спечеля бързо.Яд ме е че половината от тея 70 000евро са на родителите ми и това е всичко спестено от тях през целия им живот.
Браво за решението,аз също се ориентирам отново за чужбина,този път за постоянно.И нас с жена ми този случай ни отврати окончателно.Ще изчакам края на годината живи и здрави,вече съм пуснал всичко което имам за продаване.Даже оглеждам апартаменти в държавата,в която ще се завръщам.Не искам децата ми да изпитват същите абсурдни преживявания,а със сигурност ако останат тук и след 30г.пак ще е същото.
[B]Цветан Василев: Извън страната съм заради личната ми сигурност
25.07.2014 12:43 в-к ''Банкеръ''
Да ББ върти и суче,но гаранция,че първата му работа след встъпване в длъжност ще е да се заеме с връщането на парите на хората,иначе ще има нов рекорд по най-кратко управлениеПък и не е толкова прост,колкото изглежда,ще натрупа дивиденти.
Подскажете му и бърже да достроява Софийския централен и да реже лентата asap
ПОЧТИ съм съгласен с теб Но кажи брате 15% как хорицата обикновени да вярват в това, като Баце, който най-вероятно пак ще яхне държавата след изборите, излиза всеки ден с ново мнение , я как щели не сега а след 2-3 години я как щяло данъчна проверка да се прави, я как 10 милярда дупка имало в бюджета..
Едни такива Бацеви мнения дето (по Огнян Донев) като ги чуем и започваме да се съмняваме ние ли сме с разума си или онзи, който ги споделя?
Как брате 15% хората да вярват в това, като господина управител на БНБ каза "Бах му мамата, аз напускам, който иска да се оправя"
Как, като специалния надзор мълчи като комунист на разпит, вместо поне да излезе и да каже какво прави в момента и какви възможни развития на случая има?
Хората в БГ затова са и на депозит, щото кътат бели пари за черни дни и не вярват на никого. Не вярват, защото много са лъгани. 50 години чакаха комунизма и дочакаха мизерна пенсия и презрение.
Не вярват, щото здравеопазването е безплатно, ама кат идеш в болницата ти искат пари
Веднъж им окрадоха цялото благосъстояние през 97ма, тамън бяхме почнали да вярваме И ТЕ!
Така че не ги съди, това е нормална реакция
А иначе наистина прекалено много рев и паника има тук, като за хора, които се предполага че са финансово и юридически поне малко грамотни, особено баба Меца просто ме кефи . ДААААЙ ПАРИТЕЕЕЕ! НЕ ДАВАТ И ГАРАНТИРАНИТЕЕЕЕ!
ВЪЙ МАЙКО ИЗКРАДОХА МА, да пукнат дано изеднициииии!
Да ББ върти и суче,но гаранция,че първата му работа след встъпване в длъжност ще е да се заеме с връщането на парите на хората,иначе ще има нов рекорд по най-кратко управлениеПък и не е толкова прост,колкото изглежда,ще натрупа дивиденти.
... и дори и уж гарантирания депозит да не ми върнат ще си ги спечеля бързо.Яд ме е че половината от тея 70 000евро са на родителите ми и това е всичко спестено от тях през целия им живот.
То, ако не ги върнат, това ще е краят на държавата (ще гръмне системата за 2 дни), а политиците ще бъдат изметени. В буквалния смисъл.
Иначе и ние с жена ми клоним към чужбина вече, това с КТБ преля чашата.
В крайна сметка след няколко кошмарни дни си реших поне частично въпроса.Благодаря на хората които ми влязоха в положение - в буквалния смисъл ХОРА защото още има такива.Но има изроди, подмолни гадини и мръсни интересчии, това са т.н управници и хора които заемат политически постове.
Хората с които бях сключил предварителен договор ми върнаха изцяло парите и развалихме договора по взаимно съгласие.За моя почуда лично управителя на агенцията, която ме помолиха да не цитирам, защото в 20 годишната си история това било единствено изключение ми върнаха половината комисион, защото в крайна сметка сделката не е довършена.При други обстоятелства това нямало да стане.Така че изгорях с 900евро и това е.
Няма да купувам имот сега и по нататък.Решихме с жена ми отново да заминем в чужбина, защото това е една ужасяваща клоака, подобие на държава.Аз между другото съм ветеринарен лекар и дори и уж гарантирания депозит да не ми върнат ще си ги спечеля бързо.Яд ме е че половината от тея 70 000евро са на родителите ми и това е всичко спестено от тях през целия им живот.
Дай си малко време да помислиш преди да вземеш такова важно решение. Поне няколко месеца, да ти мине. Сега си още под влияние на емоциите а в такива моменти се правят най-големите грешки. България е зле но да намериш страна в която всичко да ти харесва не е лесно.
Аз лично от повече от седмица се опитвам да си предложа депозита с -.....%, но удрям на камък!
На теб колко пъти ти правих предложение да ти купя депозита бе,трол?
Даже и пари ти давах публично само да докажеш депозита си!
Стига си ревал,дори и да имаш некви пари съм убеден,че не са много,затова и те е срам да ги покажеш...дразнител
Коментар