IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    В Русия ли ще бягаш ?
    Руската централна банка вдигна основната си лихва до 8%
    ... новата ктб?!?

Коментар

• Като ветеринарен лекар трябва да знаеш ,че клоака е общият изход на отделителната, половата и храносмилателна с-ми на птиците
      Мисълта ми е ,че оттам излизат и яйца де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        Заради сбърканата парична политика, стимулираща стартирането на един куп неефективни проекти, които никога не биха стартирали при пазарно определяни лихви. И в един момент лихвите кат се качат, истината лъсва и шлаката оттича.
        Хе хе, така ги карат да тичат, като кучетата дет им закачали пред носа мръвка. Дават дават, трупа народа, Инфлация и АРЕ пак

Коментар

• Грую Груев

Просто е приет един закон перпетомобиле при който с много малко пари трябва да се върнат много пари, а това физически е невъзможно и исторически не се е случвало още нито веднъж.
          D.Y.F-091066

Коментар

• abv1

Искай си цялата комисионна защото кажи им ще ги съдиш ? Какво се правят на луди при пропаднала сделка - сделка можеш да развалиш дори ако си платил всичко но имота не е прехвърлен на твое име..да не се правят на луди като банкери от КТБ.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Само където лихвите всъщност падаха.
              Аха, сигрно. То и Euribor-а това сочи.
              03.01.2005г- 2.343%
              02.01.2006г. 2.855%
              02.01.2007г. - 4.030%
              02.01.2008г. - 4.733%

Коментар

• баси, един нормален да има тук - мисантропа и те да му викат, че бил човекомразец Стига бе, хора, осъзнайте се, ако държавата е клоака, вие, дето сте родени тук, какво сте - торни червеи ли? Държавата сме всички ние, искаме или не искаме, вие за една полустандартна ситуация, която съвсем скоро ще бъде разрешена, преебахте и род, и Родина!!! Няма нужда от толкова омраза, особено към България!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• kig36

В Русия ли ще бягаш ?
                  D.Y.F-091066

Коментар

Заради сбърканата парична политика, стимулираща стартирането на един куп неефективни проекти, които никога не биха стартирали при пазарно определяни лихви. И в един момент лихвите кат се качат, истината лъсва и шлаката оттича.
                    Само където лихвите всъщност падаха.

Коментар

Сега ако познаеш и защо в Европа банки гърмят, а в България не

Коментар

Което не е толкова зле, като видим процентът на гръмналите европейски банки и процентът на гръмналите български банки. Ако сега банките ни бяха европейски, ЕЦБ щеше да налее едни пари в КТБ, а проблемът да се потули за известно време, след което щети щяха да са още по-големи.
                        Сега ако познаеш и защо в Европа банки гърмят, а в България не

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                          Браво за решението,аз също се ориентирам отново за чужбина,този път за постоянно.И нас с жена ми този случай ни отврати окончателно.Ще изчакам края на годината живи и здрави,вече съм пуснал всичко което имам за продаване.Даже оглеждам апартаменти в държавата,в която ще се завръщам.Не искам децата ми да изпитват същите абсурдни преживявания,а със сигурност ако останат тук и след 30г.пак ще е същото.
                          След 30 год брат, никой не знае какво ще е нито тук, нито в държавата в която се завръщаш
                          През 59та знаеш кой е мислил, че ще падне бай Тошо и комунизма? То бай Тошо още не е бил на власт

Коментар

Което не е толкова зле, като видим процентът на гръмналите европейски банки и процентът на гръмналите български банки. Ако сега банките ни бяха европейски, ЕЦБ щеше да налее едни пари в КТБ, а проблемът да се потули за известно време, след което щети щяха да са още по-големи.
                            Аз от кога разправям... хората немат нищо против да ги такоат полека цял живот, само да не е наведнъж

Коментар

Т.е. банките ни не са европейски, тъй като нямат достъп до нормална централна банка, с нормални инструменти на парична политика. Банките са ни толкова европейски колкото и някой мангал от Факултето е европеец. Формално е такъв, ама само формално

Коментар

• Първоначално изпратено от abv1 Разгледай мнение
                                В крайна сметка след няколко кошмарни дни си реших поне частично въпроса.Благодаря на хората които ми влязоха в положение - в буквалния смисъл ХОРА защото още има такива.Но има изроди, подмолни гадини и мръсни интересчии, това са т.н управници и хора които заемат политически постове.
                                Хората с които бях сключил предварителен договор ми върнаха изцяло парите и развалихме договора по взаимно съгласие.За моя почуда лично управителя на агенцията, която ме помолиха да не цитирам, защото в 20 годишната си история това било единствено изключение ми върнаха половината комисион, защото в крайна сметка сделката не е довършена.При други обстоятелства това нямало да стане.Така че изгорях с 900евро и това е.
                                Няма да купувам имот сега и по нататък.Решихме с жена ми отново да заминем в чужбина, защото това е една ужасяваща клоака, подобие на държава.Аз между другото съм ветеринарен лекар и дори и уж гарантирания депозит да не ми върнат ще си ги спечеля бързо.Яд ме е че половината от тея 70 000евро са на родителите ми и това е всичко спестено от тях през целия им живот.
                                Опа баце, честито
                                Ама защо пак е клоака, защо пак си кисел аз не разбирам. Хората са ти върнали парите е така, от добро сърце, ТА ДАЖЕ И БРОКЕРА което напрао ме втрещи право да ти кажа. Какво по хубаво? Ще взема даже да си сменя ника А ти... пак клоака кенеф, лай*** нидей тъй! Такива неща стават по целото свет. Са ти ако искаш да заминаваш, нема лошо ходи виж как е, ако ще те кефи ма недей така. Парите ще ти ги върнат хем и с лихва, пак ти казвам до момента (въпреки рева на Баба Меца и други видни паникьори) не е станало нищо нито апокалиптично, нито незаконно
                                Ай със здраве, апнете, пинете с жената, е тия три работи както се казва и си глей живота

Коментар

Working...
                                X