IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнение
    Добре казано. Вместо да се базираш с факти да действаш с лични нападни по нивото ми на знания. Дребнаво и глупаво е. Ето защо:
    Според теб тогава Искров е велик финансов експерт, така ли? Защото има много знания и много хора му имат доверие. И ти тогава какво лично печелиш да подкрепяш заблудата сред народа и да го крадат а той да си мълчи?
    Бубачко, зададох ти конкретни въпроси, а заварвам обиди .
    Каква връзка има Искров с твоето, моето мнение и с валутния борд?
    Аз печеля, че подкрепям сигурността на лева, защото всички ми запаси са в тази валута! И в тази връзка отново да те попитам - ти какво печелиш?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      1.Той няма власт да каже как ще се изплащат парите от КТБ.Президентската институция е най-вече представителна.Ветото е супер смешен инструмент.
      2.И да изтеглим пари от МВФ (твърдо против съм) това как ще повлия на Борда?
      Не съм сигурен че ставаше дума за теглене на пари от МВФ по-скоро за сключване на ново споразуменеие с ЕЦБ знам ли.

Както казах аз мисля че служебното правителство ще свали борда защото е най-смисленно от политическа гледна точка а и може би ни е единствената стъпка която да реши казуса КТБ бързо и относително "безболезнено" а и според мен ако искаме бързо да въведем еврото това е най-бързият начин за да може до Януари 2015-та да изкараме една рекордна инфлация и от Януари 2015-та да започнем процедура по присъидиняване към Еврозоната.

Поне аз лично мисля че това би се случило и както казах имам прекалено много сигнали за това за да не им вярвам.

Отделно дефицита ни е 6.8% по някакви изчисления и най-вероятно с КТБ ще премине 10% тази година ще видим де.

Седмицата която започва е интересна да видим дали на служебното правителство ще се дадът такива правомощият (според мен да) да видим как ще актуализират държавният бюджет и здравната каса и най-вече в четвъртък да видим отчетите на банките и най-вече този на КТБ.

На 6-ти Август като влезе служебното правителство вече ще имаме много повече информация пак да си говорим за ще пада или няма да пада борда.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• какво се чува за последно - ще си идва ли бай цвятко да спасява едрия капитал, или ще има мълачива национализация (в смисъл без досиетата пред нап)!?!?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          Не става въпрос за омраза - застрахователите се доказини измамници в Цял Свят. Отчетите им ги знам..какви големи суми в тях са изплатили, знам че после ги иперат тези пари - налага им се. В САЩ като спасяваха онази голямата им застрахователна компания и като я замразиха останаха само за един уикен неплатени сметки на техните служители в разни луксозни хотели където ходели да релаксират за стотици милиони по памет го казвам.Въобще не са помирисвали в хотели техните служители бъди сигурен, това е прането и оправдаването на пари с разходи. Най силината икономика в момента е китайската и е изчистена от глупости - не тормозят хората. Там негативите вече са други защото инвестиционния и характер я е превърнал в най голямата схема на Понци в наше време. Но затова много им помагат на китайците глупостите които пък са в банановите държави, които не са бананови уж и хората вече са се маймунизирали.
          "Отчетите им ги знам..какви големи суми в тях са изплатили, знам че после ги иперат тези пари - налага им се." - получаваш Оскар за цялостно творчество. Говори с имена за БГ иначе влизаш в едни общи приказки как едни били лоши,други по-лоши, тия мразим, ония са мекерета.
          "Най силината икономика в момента е китайската и е изчистена от глупости - не тормозят хората." - това ми звучи като свободия ? Имотите им добре се движат, скоро очаквам новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
            Чудя се колко от вас гледаха Президента в Панорама в Петък ?

Каза че депозитите в КТБ ще се изплащат по текущият закон и че служебното правителство иска правомощия да сключва договори с международни финансови институции подобен текст имало през 1996-та за служебното правителство на Стефан Софиански.

Сами си правете изводите
            Аз го гледах и си затвърдих изводите .
            Аналогиите с 1997 г. бяха споменати чисто като правен прецедент, а вие как го тълкувате е друг въпрос. Направи си труда да видиш какъв БВП сме имали тогава и какъв е в момента. След това сравни резервите тогава и сега. След това провери колко пари са били склонни да ни дадат пазарите /разбирай огромни банки, които не са международни фондове за спасение/ тогава и на каква лихва и колко ни дадоха сега и при каква лихва след случая КТБ. Да не говорим, че сега сме член на ЕС, да не говорим колко загуби биха понесли огромните банки например, ако това се случи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение

Каза че депозитите в КТБ ще се изплащат по текущият закон и че служебното правителство иска правомощия да сключва договори с международни финансови институции подобен текст имало през 1996-та за служебното правителство на Стефан Софиански.

Сами си правете изводите
              1.Той няма власт да каже как ще се изплащат парите от КТБ.Президентската институция е най-вече представителна.Ветото е супер смешен инструмент.
              2.И да изтеглим пари от МВФ (твърдо против съм) това как ще повлия на Борда?

Коментар

А, нищо не съм чул, ама се чудя дали да не тегля заемче и да взема апартамент...едва ли ще дочакам парите от КТБ близките 7-8 месеца...а тогава борда я го има я няма

Чета тука колко много хора имат депозити в чужбина...знам колко много хора държат валута вече а не левове - ми че то останаха ли левчета вече
                Отделно наскоро четох една статия на Лилов и там казва че Омански фонд няма, а бил само чрез разни офшорка след офшорка...да не излезе че фонда е на Доган а не на Оман
                1.Относно борда - нема начин.Разгледай хипотезите за падане на борда.Ако НС го гласува представяш ли си какво ще стане?Ако го свалим,за да влезем в Еврозоната няма драма с курса.За други реални хипотези не се сещам.И да изгърми цялата банкова система Борду е жеузен....освен,ако данните на Емисионно не са просто някакви числа в някакви отчети...
                2.Лилов - човека и аз го следвам,но на места е Уеко некомпетентен и бърка редица неща.Има и точни попадения.
                3.Не знам защо коментирате Оман,за мен те няма да са решаващи в ситуацията.Хората чакат да видят каква е дупката и има ли такава въобще и тогава ще го мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Бубачко, предвид броя ти мнения си доста компетентен относно финансите на БГ! Откъде черпиш информация и какво печелиш, като споделяш пред всички нас твоите далновидни мисли?
                  Добре казано. Вместо да се базираш с факти да действаш с лични нападни по нивото ми на знания. Дребнаво и глупаво е. Ето защо:
                  Според теб тогава Искров е велик финансов експерт, така ли? Защото има много знания и много хора му имат доверие. И ти тогава какво лично печелиш да подкрепяш заблудата сред народа и да го крадат а той да си мълчи?

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                    За какво ти е апартамент в града ако падне бордът?

Купи къща и земя на село та да има къде да си изкарваш прехраната за да не гладуваш.
                    глада е и полезен, не се притеснявай толкова за глада )))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Бубачко, предвид броя ти мнения си доста компетентен относно финансите на БГ! Откъде черпиш информация и какво печелиш, като споделяш пред всички нас твоите далновидни мисли?

Сами си правете изводите
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Гледам колегите почнаха да говорят за странични теми, та и аз да питам
                        някой знае ли банка която дава левови кредити без клауза за превалутиране
                        ДСК нямат клауза за превалутиране четох им общите условия едно към 15 пъти.

Ако искаш пиши на лично.

Коментар

А, нищо не съм чул, ама се чудя дали да не тегля заемче и да взема апартамент...едва ли ще дочакам парите от КТБ близките 7-8 месеца...а тогава борда я го има я няма

Чета тука колко много хора имат депозити в чужбина...знам колко много хора държат валута вече а не левове - ми че то останаха ли левчета вече
                          Отделно наскоро четох една статия на Лилов и там казва че Омански фонд няма, а бил само чрез разни офшорка след офшорка...да не излезе че фонда е на Доган а не на Оман

Коментар

• andy2000

Не става въпрос за омраза - застрахователите се доказини измамници в Цял Свят. Отчетите им ги знам..какви големи суми в тях са изплатили, знам че после ги иперат тези пари - налага им се. В САЩ като спасяваха онази голямата им застрахователна компания и като я замразиха останаха само за един уикен неплатени сметки на техните служители в разни луксозни хотели където ходели да релаксират за стотици милиони по памет го казвам.Въобще не са помирисвали в хотели техните служители бъди сигурен, това е прането и оправдаването на пари с разходи. Най силината икономика в момента е китайската и е изчистена от глупости - не тормозят хората. Там негативите вече са други защото инвестиционния и характер я е превърнал в най голямата схема на Понци в наше време. Но затова много им помагат на китайците глупостите които пък са в банановите държави, които не са бананови уж и хората вече са се маймунизирали.
                            D.Y.F-091066

Коментар

За какво ти е апартамент в града ако падне бордът?

Купи къща и земя на село та да има къде да си изкарваш прехраната за да не гладуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Що, кво си чул ?
                                Bnight беше казал,че ДСК-то нямат такава клауза,което ...

Коментар

Working...
                                X