Да се надяваме, че става дума да не се чака обявяване в несъстоятелност, а да се следва директивата. Или да се използва фондът при оздравяването на банката. Не съм юрист.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАбе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-s-ktb-6021525Демек има закон за гарантираните влогове С ТОЧНИ СРОКОВЕ, ама ай' да не го спазим, а да го "надскочим"?!?
Та вместо тези с гарантирани влогове да си получат парите 20 работни дена след 21/12/2014, дайте да поусукваме нещата та всички да си вземат парите, ама ей тамо в близкото (2-3-4-15 гбъдеще
Ще правят ретроактивни закони ли?Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеАбе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-s-ktb-6021525
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеВсичко ще стане ясно, като подаде конкретното предложение.....също така остава отворен въпроса какво ще се случи с обвиненията срещу него......и ако той успее да се измъкне от обвиненията и да оздрави банката....ще остане в историята, редом с Буров
Коментар
-
Абе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.
Трябва "да се надскочи" законът за гарантиране на влоговете, да се търси път за финансово оздравяване на КТБ и да се мисли за вариант, при който всички вложители да получат парите си.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеПървоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение...А да, и ВСИЧКИ да си плащат личните си осигуровки! Включително дУпетатите! Осигуровките са ЛИЧНИ! Що Аз да плащам за здравето или за пенсията на друг, било той мой работник или държавен чиновник! Така няма да има и фиктивни трудови договори! А на работника или чиновника може да се приспадат тия вноски от доходите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнениеВсичко ще стане ясно, като подаде конкретното предложение.....също така остава отворен въпроса какво ще се случи с обвиненията срещу него......и ако той успее да се измъкне от обвиненията и да оздрави банката....ще остане в историята, редом с Буров
По лошо от ситуацията към тоя момент, едва ли ще му поднесе някой, дори и "независимите" квестори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеИ аз имам такова усещане. След като и самолета му се появи над София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнениеМожее и без ви'шу (познавам доста свестни хора и без висшо образование) Но ПСИХО'ТЕСТ Е АДЪЛЖИТЕЛЕН!!!
Болен Сидеров няма да мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнениеАз пък съм все още убеден че ЦВ ще си върне "останките" от банката, и се надявам до 3-4 години да е в топ 3 за Бг!Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеСъщо трябва да бъде задължително висшето образование за политиците.
Освен другите изброени, смятам че Плевнелиев също е за оставка.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеСъщо трябва да бъде задължително висшето образование за политиците.
.Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Коментар
-
НО пък за хора в управлението - правителство, агенции и т.н. не само висше, но и конкурс за всеки пост, за всяка длъжност!Last edited by 0ldman; 03.09.2014, 23:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение...Пък по темата - най-много ша са изкефя ако Цецо дигне гълъбите и са покрие некаде с милиони или милиарди там, квот успял да преведе насам натам извън ЕС.да успокоя ревлйовците, дал ша са покрие или не, пак ша си вземете парите
А ревльовците ще ги запомним...Тия дъждове... тая година... наводнения от сълзи..небето плачеше заедно с ревльовците ТУК..Много стана...
Е за това е виновен ЦВ
Коментар
Коментар