IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да се надяваме, че става дума да не се чака обявяване в несъстоятелност, а да се следва директивата. Или да се използва фондът при оздравяването на банката. Не съм юрист.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
      Абе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-s-ktb-6021525
      И 'мен не ми е ясно това "надскачане" Демек има закон за гарантираните влогове С ТОЧНИ СРОКОВЕ, ама ай' да не го спазим, а да го "надскочим"?!?

Та вместо тези с гарантирани влогове да си получат парите 20 работни дена след 21/12/2014, дайте да поусукваме нещата та всички да си вземат парите, ама ей тамо в близкото (2-3-4-15 г бъдеще

Ще правят ретроактивни закони ли?
      Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

Абе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.

Мдаааа, ..... и що? има си закон действащ. Да, ама не..... абе смях отвсякаде. Цацаров колко кинти има в КТБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
          Всичко ще стане ясно, като подаде конкретното предложение.....също така остава отворен въпроса какво ще се случи с обвиненията срещу него......и ако той успее да се измъкне от обвиненията и да оздрави банката....ще остане в историята, редом с Буров
          И Що ? Що да не си кара "старините" един вид некаде на карибите или малдивите или... дет душа му сака, ми да са напъва тука за ...........

Коментар

• Абе това "надскачане" на закона за гарантиране на влоговете, за което говори Цацаров малко ме притеснява.

Трябва "да се надскочи" законът за гарантиране на влоговете, да се търси път за финансово оздравяване на КТБ и да се мисли за вариант, при който всички вложители да получат парите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
              Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
              ...А да, и ВСИЧКИ да си плащат личните си осигуровки! Включително дУпетатите! Осигуровките са ЛИЧНИ! Що Аз да плащам за здравето или за пенсията на друг, било той мой работник или държавен чиновник! Така няма да има и фиктивни трудови договори! А на работника или чиновника може да се приспадат тия вноски от доходите!
              То простотия, простотия ама ти си върха... БРАВО САМО ТАКА
              Ся разбрах - тук си имаме къртица от администрацията- Росене Бъчваров ти ли си?

Коментар

• Това за Буров и Стамболов в онова писмо на KTБalive било, защото в кабинета му в банката имало техни портрети. Тогава ми се видя много смешно, но после разбрах причината.
                Не знаех, че бил доктор на науките - гледах една негова лекция в Ютюб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                  Всичко ще стане ясно, като подаде конкретното предложение.....също така остава отворен въпроса какво ще се случи с обвиненията срещу него......и ако той успее да се измъкне от обвиненията и да оздрави банката....ще остане в историята, редом с Буров
                  Дали не се опитва да бави и той с "конкретните" предложения, с оглед на това, че новото НС може почти моментално да смени тоя говньор, който играе за друг отбор?

По лошо от ситуацията към тоя момент, едва ли ще му поднесе някой, дори и "независимите" квестори...

Коментар

И аз имам такова усещане. След като и самолета му се появи над София...

Коментар

• Първоначално изпратено от Musa Разгледай мнение
                      Можее и без ви'шу (познавам доста свестни хора и без висшо образование) Но ПСИХО'ТЕСТ Е АДЪЛЖИТЕЛЕН!!!
                      ДА! ТОЧНО казано! Но за хората в народното събрание!

Болен Сидеров няма да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
                        Аз пък съм все още убеден че ЦВ ще си върне "останките" от банката, и се надявам до 3-4 години да е в топ 3 за Бг!
                        И аз имам такова усещане. След като и самолета му се появи над София...

Коментар

Също трябва да бъде задължително висшето образование за политиците.

Освен другите изброени, смятам че Плевнелиев също е за оставка.
                          П.С. И полиграф на всеки 6 месеца, дълбаейки въпроса дали са получавали рушвети!!!
                          Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)

Коментар

.
                            Можее и без ви'шу (познавам доста свестни хора и без висшо образование) Но ПСИХО'ТЕСТ Е АДЪЛЖИТЕЛЕН!!!

Коментар

С това мога ли да не се съглася? Лично мнение! Но само за тия дето влизат в парламента- там влизат представители на народа!
                              НО пък за хора в управлението - правителство, агенции и т.н. не само висше, но и конкурс за всеки пост, за всяка длъжност!
                              Last edited by 0ldman; 03.09.2014, 23:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                                ...Пък по темата - най-много ша са изкефя ако Цецо дигне гълъбите и са покрие некаде с милиони или милиарди там, квот успял да преведе насам натам извън ЕС. да успокоя ревлйовците, дал ша са покрие или не, пак ша си вземете парите
                                Аз пък съм все още убеден че ЦВ ще си върне "останките" от банката, и се надявам до 3-4 години да е в топ 3 за Бг!
                                А ревльовците ще ги запомним...Тия дъждове... тая година... наводнения от сълзи..небето плачеше заедно с ревльовците ТУК..Много стана...
                                Е за това е виновен ЦВ

Коментар

Working...
                                X