IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
    На такива лихви не знам дали е имало терикати да си вземат парите. Това 12% не е нормално за банков депозит.
    А нормално ли е данъкоплатците да плащат такива лихви на разни тарикати като оня селски бек Веждиту

Коментар

Напротив, вярвам ти. Има и други варианти
      1. Гласуваш за някой, който ще опонира на мнозинството, защото така ти се вижда по-подходяща конфигурацията в НС, например
      2. Гласуваш за по-малкото зло
      Да аз познавам доста хора които навремето гласуваха за дедо Симо ментраджията щото мразеха комунистите.После като им честитях тройната коалиция гледаха смутено.
      Гласувай за когото си искаш но внимавай след изборите да не се окаже в коалиция с тези които не харесваш.
      За мен няма малко и голямо зло.Всички са голямо зло.Те не се интересуват от мен и мен ма боли самолетоносача за тях.И си мисля че ако не дай си Боже ни нападне чужда армия нашите политици ще гледат много лошо и ще видят как народа се съюзява с чуждите против тях.Ако тия идиоти не се вземат в ръце ще видят и това нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Управленска програма на ПП ГЕРБ 2014
        Започнах да чета, но ми писна от общи приказки. Ударих един сърч и ни дума за КТБ и за банки.

Давайте следващите програми!!!
        Ти пък най важното не си фокусирал!......от цялата комунистическо/милиционерска логорея в този пасквил:

ИКОНОМИКА
        ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА

Присъединяване към Единния банков съюз

Територията е в пълен и тотален фалит.
        Набутват ни в еврото...
        Скъпа Обергрупенфюрер - C'Est La Vie!

Коментар

На такива лихви не знам дали е имало терикати да си вземат парите. Това 12% не е нормално за банков депозит.
          А лихва по кредит 14-15 % нормална ли е!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            За когото си искаш гласувай.Не е моя работа да казвам на хората за кого да гласуват.Само ти казах че нищо от това което са написали няма да изпълнят.И ако не ми вярваш съм готов да се хванем на бас.Аз не гласувам защото от зализани крадци и мошеници нямам нужда повръща ми се а и не искам да вземат пари за моя глас.Знам само че днес много ни е небходим държавник като Крум или Борис Първи.Сред боклука не виждам такъв.До един без изключение от всички партии са боклуци
            Трябва ни ей тоя...на моя аватар
            "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Ти ще спреш ли дървената философия най накрая?В съда никой не се интересува от другите държави а от закона.Това че закона не ти изнася не означава че е лош.
              Добре, спирам.....не ти следя отблизо "творчеството" тук но, като гледам, че имаш близо 10 000 коментара и ако са все такива, си мисля, че доста труд на хаос си хвърлил....успех!

Коментар

За когото си искаш гласувай.Не е моя работа да казвам на хората за кого да гласуват.Само ти казах че нищо от това което са написали няма да изпълнят.И ако не ми вярваш съм готов да се хванем на бас.Аз не гласувам защото от зализани крадци и мошеници нямам нужда повръща ми се а и не искам да вземат пари за моя глас.Знам само че днес много ни е небходим държавник като Крум или Борис Първи.Сред боклука не виждам такъв.До един без изключение от всички партии са боклуци
                Напротив, вярвам ти. Има и други варианти
                1. Гласуваш за някой, който ще опонира на мнозинството, защото така ти се вижда по-подходяща конфигурацията в НС, например
                2. Гласуваш за по-малкото зло
                Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

А за кого да гласуваме, според теб, Бате Пешо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
                    Говориш като комунист на селско събрание, ама простено да ти е....само ми е интересно да чуя твоята трактовка по въпроса, защо в другите държави ги спасяват банките и тарикатите си взимат парите?......може би защото там е капитализъм?
                    Ти ще спреш ли дървената философия най накрая?В съда никой не се интересува от другите държави а от закона.Това че закона не ти изнася не означава че е лош.

Коментар

• На такива лихви не знам дали е имало терикати да си вземат парите. Това 12% не е нормално за банков депозит.

Коментар

Така разбрах че имаш претенции в правото.Аз нямам.Аз съм електроинженер.Като човек на точните науки и дисциплината ти казвам че няма нужда от толкова спамене по форумите и писане на глупости.Към момента си имаме закон.И той трябва да се изпълнява не да се коментира.Сега този закон на кого изнася е друга тема.Законите могат да се променят ама да ми внасяш пари на 50% в банката след като в закона ясно пише че парите не са гарантирани и после да ми говориш че същия този закон трябвало да се промени и тарикатите да си получат парите нещо не мога да го разбера.Да ще се промени закона ако трябва но при равни условия за всички.Няма да правим закони за наши и ваши.Боли ма фара за Веждиту и останалите тарикати.На мен са ми предлагали 12% лихва за 250000 кинта ама аз отказах и направих два влога на мен и жена ми.А каква мацка ме убеждаваше че всичко е бетон....Всеки трябва да си носи последствията.Когато са внасяли парите и са гледали шефките на клоновете между краката и в деколтето що не писаха тука да се промени закона?Щото аз освен собственик на депозити съм и данакоплатец.
                        Говориш като комунист на селско събрание, ама простено да ти е....само ми е интересно да чуя твоята трактовка по въпроса, защо в другите държави ги спасяват банките и тарикатите си взимат парите?......може би защото там е капитализъм?

Коментар

• А за кого да гласуваме, според теб, Бате Пешо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Управленска програма на ПП ГЕРБ 2014

Започнах да чета, но ми писна от общи приказки. Ударих един сърч и ни дума за КТБ и за банки.

Давайте следващите програми!!!
                            С тая програма си изтрий гЪзЪ.Тоя който е написал това е идиот посредствен идиот при това.Всички знаем как Баце леко брадясал и сърдит ни се кара от телевизора и се пъчи че е построил това и онова.Всичко хубаво той го е направил всичко лошо куманистите и Сергейко

Коментар

Е стига бе то и седесето през 1997 на изборите излезе със същата програма и тогава щяха да отварят всички досиета да правят операции чисти ръце.После всички видяхме че това са били голи приказки за да се докопат до властта.И вместо виновниците да отидат по затворите те нито досиета отвориха нито виновници осъдиха а сложиха оня идиот Филчев за главен прокурор.Та не знам кой ще им се върже на смешните приказки.
                              Аз отсега знам че нищо от това няма да се изпълни......

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Парите според закона ги връщат другите банки със заделените за целта според закона за фонда за гарантиране на влоговете пари ! За да ги върнат обаче в банките трябва да има такава сума - пари, не като заделени за фонда а въобще да е налична и достъпна такава сума.
                                Трейдърко нещо пак се обърка.Не е наша работа да преценяваме какво да се прави.Има си БНБ да се стягат там и да се оправят.Достатъчно се изложиха.Новата власт която и да е тя трябва първо да изрита цялото ръководство на БНБ.И тия смешници да им се забрани да се занимават с банково дело.Има свободни сергии на Женския пазар и да заминават да продават зарзават.

Коментар

Working...
                                X