IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НУРТС уведомително писмо

http://www.x3news.com/download/?id=257166

Много интересно става - падежът е чак септември 2017

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
      НУРТС изплати предсрочно милионен дълг към КТБ
      09 Септември 2014 11:00

http://www.investor.bg/forum/newrepl...1&p=1059690979

....има движение все пак.
      Тоя Нуртс милия , както и Фърст диджитъл, при 80% покритие от кабелни и цифрови оператори са ми толкова кофти бизнес идея,ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
        СЦ май се усети каква я забърка и сега се мъчи да замаже.......Имам чувството,че напуска коалицията ППП
        Last edited by alpes; 09.09.2014, 14:37.
        "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

не курса а стойността
          действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/...cii_po_kazusa/
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• НУРТС изплати предсрочно милионен дълг към КТБ
              09 Септември 2014 11:00

http://www.investor.bg/forum/newrepl...1&p=1059690979

....има движение все пак.
              "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                Абе малоумнии Марсианец да ти дам 1000 леФФчета да ми дадеш 1000 Еуро
                на мен можеш да дадеш и милион лефчета и да почекаш за евраци

ама това е друг въпрос

въпроса беше за реалната стойност на левчето

при днешната реалност ..

Коментар

• Абе малоумнии Марсианец да ти дам 1000 леФФчета да ми дадеш 1000 Еуро

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                    курса си стои от времето когато 1 лев беше 1 марка ..
                    само че 1 марка по късно беше 1 евро .. докато 1 евро беше 2 лева ..
                    .

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Зависи от това дали трупаш вътрешен дълг у левове или външен у евра. Или бъркам ? Едно е, на теория де, Бойко да вземе 5 млрд лева от бг банките, друго е 2,5 млрд евро от чужди инвеститори.
                      С познат професор по финанси от УНСС сме си говорили,че досега не е правен точен анализ дали левът е подценен/надценен.Курсът са го определили с гледане в тавана, грубо казано.Интересно е, ако има някъде такава разработка.
                      курса си стои от времето когато 1 лев беше 1 марка ..
                      само че 1 марка по късно беше 1 евро .. докато 1 евро беше 2 лева ..
                      обб така ме порязаха със 100 % защото като си поисках марките ми казаха ..
                      еми нямаме марки .. те са превалутирани .. ама не по курса евро лев ..
                      а по курса марка лев .. аз мисля, че реалната стойност на лева е 1 евро
                      и мисля, че тези които са си купили евраци .. са платили 100 % цена за сигурността ..
                      един вид са си купили много скъпи евраци .

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                        Сигурно си прав, не ги знам точните цифри и говоря по принцип. Не е хубаво да се докарва резерва близо до минимума щото така нямаш буфер ако стане сакатлък. Докато може да се взима заем на ниска лихва, се взима.
                        Прав си за минимума, ич не е добре, ама май си забравил времето на Дянков.По едно време бяхме паднали до около 3,5 млрд Беше барнал и Сребърния фонд.
                        Това за заема ще го видим със сигурност до края на годината.Ама ниски лихви по-скоро да видим през крив макаронс оглед на ситуацията.
                        Някой има ли идея ДЦК-тата в размер на 1,228, които падежират ноември ПИБ ли ще си ги плаща или МФ? Едва ли от банката ще извадят толкова пари,а и помощта е за 18 месеца...
                        Last edited by andy2000; 09.09.2014, 13:54.

Коментар

Към 31-07-14 е 8,9 млрд лева.В закона не беше ли упоменато точно 4,5 млрд към 31 декември?Демек има едни 4,4 млрд, с които да бичат айляк...доникъде
                          Сигурно си прав, не ги знам точните цифри и говоря по принцип. Не е хубаво да се докарва резерва близо до минимума щото така нямаш буфер ако стане сакатлък. Докато може да се взима заем на ниска лихва, се взима.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
                            И жилище и земя, щом са тук, май не е много добър вариант.... Това не е ли едно заробване и застопоряване тук!?
                            Жилището, където и да го купиш си е застопоряване, да. Земята - не, освен ако не смяташ лично ти да береш царевицата

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                              Не е баш 8млрд. Не може да падаме под 4млрд, което значи че остават само 4млрд за харчене. И от тия 4 млрд, част са точно предназначени за големите плащания по дълга. Та не остава много и по-добре да си пускат нов дълг докато можем все още да докопаме ниска лихва. При издумкан фискален резерв, ще вземеш дълг на 3% за 10 години ама друг път.
                              Към 31-07-14 е 8,9 млрд лева.В закона не беше ли упоменато точно 4,5 млрд към 31 декември?Демек има едни 4,4 млрд, с които да бичат айляк...доникъде
                              Айде Ваньо - финалния спринт на митниците ще е решаващ
                              Last edited by andy2000; 09.09.2014, 13:28.

Коментар

Що теглят като фиск. резерв е 8+ млрд? Или го пазим за който дойде на власт ?
                                Макар че като знам какво се задава като падежи
                                4 септември -300 млн. лв.
                                29 октомври -400 милиона лева
                                30 ноември -1,228 млрд. лева
                                12 януари - 150 милиона лева
                                15 януари -1,601 милиарда лева
                                + дефицит + КТБ , дето вика един познат "баси секса" предстои
                                Не е баш 8млрд. Не може да падаме под 4млрд, което значи че остават само 4млрд за харчене. И от тия 4 млрд, част са точно предназначени за големите плащания по дълга. Та не остава много и по-добре да си пускат нов дълг докато можем все още да докопаме ниска лихва. При издумкан фискален резерв, ще вземеш дълг на 3% за 10 години ама друг път.

Коментар

Working...
                                X