IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 0ldman Разгледай мнение
    Нито съм притеснен, нито политически ангажиран, дори няма да гласувам
    А колко енергия изхаби да громиш протестиращите, и да защитаваш БСП и ДПС

И всичко това напразно. Ама то на човек ако не му дойде акъла на млади години, никога няма да му дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
      ..., ма е притеснен нещо и е полити4ески ангажиран ..... иначе е готин.
      Нито съм притеснен, нито политически ангажиран, дори няма да гласувам

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Аз не мога да разбера защо се занимавате със "Стария човек", защо му слизате на нивото? Оставете го да обясни всичко и това е......
        не бе 15% , Олдман си е супер, умен е и не е трол, ма е притеснен нещо и е полити4ески ангажиран ..... иначе е готин.

Коментар

Аз не мога да разбера защо се занимавате със "Стария човек", защо му слизате на нивото? Оставете го да обясни всичко и това е......
          По - скоро моята мечта е да се кача на вашето ниво

Коментар

Кой това? Костов или Oldman.

Коментар

Тава не го разбрах
              на Цветан баща му е Радой, лека му пръст, майка му се казва Тотка... и си живее в къщата дет са я правили по време оно(ма сега я запорираха), сега има нова ограда само и е излъскана ей тъй за пред хората, нищо супер юпер..... Казвал съм ти на теб специално че го знам лично , пък сега казвам че ще се изкефя на макс ако забегне на майната си с колкот си може повече денги, мъни или кой квот им вика там

Коментар

• Аз не мога да разбера защо се занимавате със "Стария човек", защо му слизате на нивото? Оставете го да обясни всичко и това е......
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Ааааа, човеко с костенурката Гошо
                  Да, Оня дето не му стигнаха парите да си вземе Магданоз от маркета.
                  Бахти и боклука черен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho
                    ПП вчера минах покрай баба Тота в "запорираната" къща
                    Тава не го разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
                      Новопръкнала е б...а ти. Леко дежурство, дано е по-успешно от снощното от което май нямаш спомени.
                      хаха , тука сме на едно мнение - мразим оня мургавия.... ма къф ти е проблема с баба ми????

Коментар

Нямам проблем с ничие негативно или позитивно мнение за МЕН!
                        Пък и от съвети ТУК нямам нужда! Търся съвети само от доказано по умни (които са 99 % от "българското човечество", но те едва ли са ТУК )
                        ма как бе .... ти шегуваш ли са.... тука сме само дъ бест ъф дъ бест, супер юпер мега хипер и т.н. Немал съм хич намерение да ти давам акъл - убедил съм се че имаш достатъчно..... просто залиташ политически, ма майната му........ ПП вчера минах покрай баба Тота в "запорираната" къща

Коментар

можем бе , що....... аман от новопръкнали се ..... ай кажи цяло изречение , ма по-бързо, че ми почва дежурството .... оттатък в украйна
                          Новопръкнала е б...а ти. Леко дежурство, дано е по-успешно от снощното от което май нямаш спомени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Karandasha Разгледай мнение
                            Един мазен Драгалевски циганин.
                            Ааааа, човеко с костенурката Гошо

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Простете невежеството ми - какво стои зад ИК ?
                              Един мазен Драгалевски циганин.

Коментар

Ай спри са бе човек ...... Баш па Равновесието да е лаик .... неам думи, Лорда не го обичам и аз щото наглее твърде, ма в случая си е прав..... айде легай че ти идва много .... адреналина. Завчера ми падна в очите с ИК, ..... стига толкоз, умен човек си.
                                Простете невежеството ми - какво стои зад ИК ?

Коментар

Working...
                                X