IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата гарантира само до 100 000 евро независимо от причината за фалита на банката - и това е ясно нали.

Решението да направи подобна рискова инвестиция е лично. И човек би трябвало да е наясно че рискува - това че депозитите са гарантирани САМО до 100 000 е ясно и достатъчно добре съобщено на всички. И това би трябвало да е ясно.

Та какво тогава не ти е ясно.
    Не ми е ясно какво точно гарантира държавата???
    Не ми е ясно какво регулира и надзирава БНБ, като виждам какви са и гаранциите на държавата???
    Ясно ми е само, че е неоправдан риск, да си държа парите в БГ, след тия гаранции на държавата и регулации на БНБ!

А банковата система иначе си е стабилна!

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
      В Сърбия Цецо вече е по-популярен от Цеца. А представете си какво ще стане, ако пропее.
      Иво Сиромахов
      Ха-ха, това наистина е добро.

Ами дано пропее тогава и поне един път да видим виновните да си понесат последствията.
      Last edited by Frosty; 19.09.2014, 16:11.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Трябва наистина да си марсианец за да правиш депозити в държава, чийто бизнес климат не ти харесва
        Хахаха

Що, тя прокуратурата, БНБ и политиците се грижат да компенсират недостатъчите на бизнес климата

Коментар

• Трябва наистина да си марсианец за да правиш депозити в държава, чийто бизнес климат не ти харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Равновесие специално за това е прав- от много години влог в банка е лошо инвестиционно решение предвид цялостната среда и алтернативните възможности, съвсем друг е въпросът какво да се прави оттук насетне- тези негови тези не мога да ги приема, имам чувството че се гъбарка играейки в искровия отбор.
            в тоя бизнес климат в българия .. депозита е най добрата инвестиция ..
            държавата не стимулира по никакъв начин малкия и среден бизнес .. товари само с такси смет ток .. административните услуги са бавни и скъпи и т.н и т.н.

това го кажи на фалиралите бизнесмени .. които са инвестирали в бизнес , а не в депозит .. и ще видиш реакция .

а иначе ..... относно банката ..

В Сърбия Цецо вече е по-популярен от Цеца. А представете си какво ще стане, ако пропее.

иво сиромахов
            действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта

Коментар

• Равновесие специално за това е прав- от много години влог в банка е лошо инвестиционно решение предвид цялостната среда и алтернативните възможности, съвсем друг е въпросът какво да се прави оттук насетне- тези негови тези не мога да ги приема, имам чувството че се гъбарка играейки в искровия отбор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Какво да те чакам,
                откога КРАЖБАТА СТАНА ЛОШО ИНВЕСТИЦИОННО РЕШЕНИЕ?

Ти си единствения смешник тук, който лобира в полза на мутрите във властта и икономическите групировки, които стоят зад тях.
                На всичкото отгоре си много нагъл, да ни разправяш, че хората сами си били виновни и трябвало да си загубят спестяванията, заради шепа хора, които клатят безнаказано цялата държава.

Ако тоя път българите пак оставят виновните да се измъкнат безнаказано, значи си заслужават съдбата и напълно заслужават държавата да се върне с 20 години назад.

Прокуратура и БНБ работели за ДПС
                Следите в КТБ се замитат в полза на кръговете около Доган и Пеевски, заяви Радан Кънев
                Депозитите в банки са рискови - а са рискови защото банката може да фалира. До тук мисля,че е ясно.

Държавата гарантира до 100 000 евро. Над 100 000 човек носи риска да си загуби парите. И до тук мисля че е ясно.

Когато човек прави депозит над 100 000 евро поема риска банката да фалира по една или друга причина и да не си получи парите. И до тук би трябвало да е ясно.

Държавата гарантира само до 100 000 евро независимо от причината за фалита на банката - и това е ясно нали.

Решението да направи подобна рискова инвестиция е лично. И човек би трябвало да е наясно че рискува - това че депозитите са гарантирани САМО до 100 000 е ясно и достатъчно добре съобщено на всички. И това би трябвало да е ясно.

Та какво тогава не ти е ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Чекай чекай малко, НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ТЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЛОШИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ.
                  Какво да те чакам,
                  откога КРАЖБАТА СТАНА ЛОШО ИНВЕСТИЦИОННО РЕШЕНИЕ?

Ти си единствения смешник тук, който лобира в полза на мутрите във властта и икономическите групировки, които стоят зад тях.
                  На всичкото отгоре си много нагъл, да ни разправяш, че хората сами си били виновни и трябвало да си загубят спестяванията, заради шепа хора, които клатят безнаказано цялата държава.

Ако тоя път българите пак оставят виновните да се измъкнат безнаказано, значи си заслужават съдбата и напълно заслужават държавата да се върне с 20 години назад.

Прокуратура и БНБ работели за ДПС
                  Следите в КТБ се замитат в полза на кръговете около Доган и Пеевски, заяви Радан Кънев
                  Last edited by Frosty; 19.09.2014, 15:09.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
                    Сомалия и Конго са далеч пред нас - вервай ми
                    Хахаха, ми че то такава държава Сомалия няма. Има само територия дето никой друг освен сомалийски племена не я иска.

Коментар

• Сомалия и Конго са далеч пред нас - вервай ми

Коментар

• Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
                        то хубаво се бъзика той , ама туй хич не е за бъзик
                        Е то след всички изцепки за това как нямало никога да се плати на гарантираните, щял да падне борда, щели да се вземат стотинки след хиляда години и т.н. свободни съчинения стил банкова система на Сомалия или Конго - какво друго да каже човек вече?

Иначе спокойно - имам доста голяма сума в банката и отдавна не ми е смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          За състоянието на другите банки в България
                          На мнение ли си, че има в пъти по-тегави случаи от КТБ ?
                          Аз изкарвам луди пари последните три години от това че хората в цяла европа си оценяват банковите системи като по-рискови отколкото в действителност са. В България ми е трудно да правя пари от това възприемане на риска.

Нямам идея дали има по-зле от КТБ. Но съм пределно наясно че мнозинството банки в България очевидно са много по-слабо рискови от КТБ.

Коментар

За кое?
                            За състоянието на другите банки в България
                            На мнение ли си, че има в пъти по-тегави случаи от КТБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Така, и какво ти е мнението?
                              За кое?

Коментар

Е мисля че съм доста запознат, не само отгоре отгоре. Колкото може от публична информация.
                                Така, и какво ти е мнението?
                                Под "познат" имам предвид служител в банка, не приятел на по бира.
                                За провизиите и нулата в отчета нищо не казваш?

Коментар

Working...
                                X