Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ЛупоНека, нека и някои тук да говорят, че всичко е както трябва и е нормално и т.н. и такива като мен да не вземат и една акция...браво, браво...казах, който е презаписвал с внесени пари - внесъл е 10 млн. лв. и е дал поръчка за 10 млн. лв. няма проблем - това е платено презаписване, но който се прави на Рокфелер с 10К и записва за 50К това е за КФН.
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от ЛупоКак може да имаш 10К кеш и да пускаш поръчка за 50К,
Коментар
-
Първоначално изпратено от korkСърсем хипотетично разбира се, ако тези цифри за презаписването се окажат верни,къде ще отиде цената на акцията като започне търговията ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZeroПървоначално изпратено от INSIDER-AЕлементарно Уотсън ;-) КФН може да направи проверка при ТБ и ИП в момента на подаване на поръчка от техните клиенти за участие в ИПО-то какви са им били наличностите от парични средства по сметките. Ако парите не са обезпечавали заявката на 100% - ГЛОБА! Това е ;-)
Който не му отърва - да инвестира на друго място!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Всичко е преканело ...и при двете части на емисията.....а какво ни очаква при ПИБ.....просто не ми се мисли - там ще поставяме рекорди за книгата на Гинес....(само от Роуд шоуто в скандинавските страни и Прибалтика очаквам 5 пъти презаписване - с реални пари депозирани в Сити Банк)....а тук на местна почва нещата ще се мултиплицитар и ще излязат от контрол.
Помнете ми думата след ИПО-то на ПИБ КФН ще промени наредбата в частта касаеща "показването" на парите с които инвеститора участва в търга за покупка на акции - това е логичната развръзка след това което се и ще се случи до месец юни.....
Коментар
-
Сега като каза 14 нещата си идват на мястото :-)
Винаги съм смятал, че не може румънците да са по-лакоми от нас :-))
Първоначално изпратено от whitemanИскате ли да ви споделя една лоша новина?.....
Презаписването на лимитираните поръчки е било около 7 пъти, а на пазарните 14 пъти !?!?!?!.......
Мдааааа, играта стана много "френска" - абсолютен покер с блъфове в най-добрите традиции на хазартаизразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар