If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Developer:
Може да ползваш и ексел при нужда:
Подадени поръчки 720 млн от които 62% на институционални инвеститори ... това според теб е по-малко ли...!?
Чакам с нетърпение понеделник, да ти покажа още няколко разлики между КОРП и КАО ;-)))
Take care
1) Не споря, просто ти твърдиш, че Као бил пазаруван предимно от кобоси, което не е точно така особено в процентно съотношение. Такива сметки се правят лесно и с калкулатор, мерси за съвета с ексела
Първоначално изпратено от Tocho VIPa
Една друга разлика между двете: купувачи кобоси при КАО и дооста банки и техните фондове при КОРП.
2) аз имам доста тука, така че не мога да се сетя точно какво ще ми покажеш и още повече защо ще ми показваш
http://www.corpbank.bg/?act=branches
Много малко клонове имат, нямат клонове в Петрич, Плевен, Шумен Хасково, Кърджали, Видин.......
Спешно трябват да се вземат мерки.
В този дух на мисли:
Фирма за обувки изпратила двама агенти в Африка да проучат пазара. Върнали се. Първият казал: - Шефе там всички ходят боси. А вторият: - Шефе там всички ОЩЕ са боси!
Developer:
Може да ползваш и ексел при нужда:
Подадени поръчки 720 млн от които 62% на институционални инвеститори ... това според теб е по-малко ли...!?
Чакам с нетърпение понеделник, да ти покажа още няколко разлики между КОРП и КАО ;-)))
http://www.corpbank.bg/?act=branches
Много малко клонове имат, нямат клонове в Петрич, Плевен, Шумен Хасково, Кърджали, Видин.......
Спешно трябват да се вземат мерки.
Developer: ако при КАО гърците разпродават, то при КОРП май ще купуват. Една друга разлика между двете: купувачи кобоси при КАО и дооста банки и техните фондове при КОРП. Интересно ще е, да..
На 20 април 2007 г. приключи Първичното публично предлагане на до 5 000 000 акции от увеличението на капитала на „Каолин” АД. По време на Първичното публично предлагане бяха подадени над 1500 поръчки на обща стойност над 200 милиона лева. Разпределението на подадените поръчки е следното - институционални инвеститори 82%, частни лица 12% и корпоративни инвеститори 6%.
...а за КАО това е логиката да оберат акциите на гръцките и румънските КОБОСИ, и сори за паникьорите, ама акцията отива към логичното здраво изстрелване..
Извиневай бай Круме, немам намерение да те дразна, ама да ти кажа честно що не спреш да го преживяваш тва КАО, то не само че нема да има изтрелване, ами и не се види логично да е ако дай Боже се случи за каква логика говориш незнам, незнам па като гледам "паникьорите" чак се замислям на първите 5 места са са наредили 3 панирани ИП /панирани с гарнитура от 1000, 2000 акции всеки / мани, недей пиши вече за тва КАО, че ти олекне повече, тва за здравето е полезно бе човек. Па и иначе тука темата, не е за Као ами за CORP
Developer: ако при КАО гърците разпродават, то при КОРП май ще купуват. Една друга разлика между двете: купувачи кобоси при КАО и дооста банки и техните фондове при КОРП. Интересно ще е, да.
Лично мнение: при около 8.5 млн печалба за шестмесечието, КТБ-то би трябвало безпроблемно да изпълни заложената печалба за 2007 от 21 млн и при средно P/BV 4,2 отиваме на 110-125 лева ( все пак трябва да имаме предвид, че коеф. от 4.2 за България няма, т.е .....).
Всичко това ще има шанс да се случи при потвърждаване на ръста на печалбата.
Коментар
Мавриций
Първоначално изпратено от vhk
Първоначално изпратено от Боримечката
Първоначално изпратено от vhk
Първоначално изпратено от franky4fingers
vhk, to predi 5 godini Bulgarskiq pazar e bil tolkova riskov che P/E=2 e bilo suvsem normalno. Samo opit ne stiga.
Всеки пазар е рисков спомни си Енрон .
дай тогава да не инвестираме изибщо в акции ...
Инвестирайте в акции с потенциал за разстеж и коректен мениджмънт , като-АТЕРА АРОМА, ШЕРА, ФПП И НЕОХ .И не забравяите че най ценните неща са безплатни ,като моите съвети например.
vhk, to predi 5 godini Bulgarskiq pazar e bil tolkova riskov che P/E=2 e bilo suvsem normalno. Samo opit ne stiga.
Всеки пазар е рисков спомни си Енрон .
дай тогава да не инвестираме изибщо в акции ...
Инвестирайте в акции с потенциал за разстеж и коректен мениджмънт , като-АТЕРА АРОМА, ШЕРА, ФПП И НЕОХ .И не забравяите че най ценните неща са безплатни ,като моите съвети например.
Мoите преценки се дължат на дългогодишния ми опит , а времевия хоризонт на повечето инвеститори е около 2г.За тях ще кажа ,тъй като говорим за банка че съм купувал ЦКБ на цена от 73 стотинки преди 5 г. при П/Е 2 затова тези нива ми се струват абсурдни .А това че ви обещават утрояване на печалбата си е нормално за да ви мотивират да купите ,задайте си въпроса кое ги мотивира тях за да продават . Народа казва по този въпрос - ОБЕЩАВАНЕТО НЕ Е КАТО ДАВАНЕТО . Успехи и умната!
Има нещо вярно Хане, гърците разпродават като луди. Почти мога да кажа, че при КАО те сринаха цената. Нямам акции от КАО, но и на мен ми се струва, че ще стабилизира, въпреки високата емисионна. При корп и пиб очаквам доста приличен ръст.
Имам и от двете, но в по-дългосрочен план, очаквам по-приятни изненади от ПИБ, въпреки всеобщото мнение и еуфория около КОРП.
Коментар