IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не съм споменала корекция, а консолидация в рейндж, която може да продължи дълго
    дори при Монбат продължи близо 6 месеца

Коментар

• Дианче, на колко да го чекаме?

Коментар

• Айде бе, пускайте корекцията, че ми писна да чекам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          А всички знаем какво движи реално една акция нагоре - именно институционалните фондове
          така се тъпчеха на БТК на 12.50, както и на Каолин и на Тодоров и на много други
          дори Монбат му трябваха 6 месеца и добри новини за да излезе от рейнджа 8.8-10 лв.

тук може да има чакане на шестмесечния отчет, както и продължителна консолидация
          в понеделник като излезе ПИБ фокуса ще се измести от КТБ и тогава бид-а малко ще намалее защото има пари, които търчат по модерното на деня
          доста неща ще зависят от ръста при ПИБ

Коментар

• А всички знаем какво движи реално една акция нагоре - именно институционалните фондове

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
              Ех, че богато кобоси бе..милионери 19774 бройки..
              Всички пенсионни фондове и договорни фондове са Кобоси

Коментар

• Ех, че богато кобоси бе..милионери 19774 бройки..

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                  Първоначално изпратено от dianka
                  изчезнаха много оферти над 75 лв.
                  явно мрежата за създаване на еуфория е изтеглена
                  Дианче, сега ако ти успееш да създадеш мрежа за създаване на паника и смъкнеш цената до към 71-73лв. ще съм ти безкрайно благодарен, защото все още не съм реализирал заплануваното удвояване на бройките :-)
                  пожелавам Ви късмет в позицията
                  ако вие спечелите и аз ще спечеля, защото ще има повече пари в спекуланти и повече ликвидност и по ефекта на скачените съдове и другите акции ще се качат

Коментар

• Първоначално изпратено от dianka
                    изчезнаха много оферти над 75 лв.
                    Дианче, сега ако ти успееш да създадеш мрежа за създаване на паника и смъкнеш цената до към 71-73лв. ще съм ти безкрайно благодарен, защото все още не съм реализирал заплануваното удвояване на бройките :-)

Коментар

• За да си отговорим на въпроса: Ще стигне ли цената на акция 100 лв?...трябва да се загледаме какви са крайните купувачи, които формират оборота на БФБ от два дни. Дългосрочните инвеститори в КТБ са си калкулирали "критичната точка" за покупна цена на акция и тя според мен е някъде около 90 лв., а за по-консервативните фондове и инвеститори дори и до 95 лв. Така че до достигане на тези нива те ще "обират" всички количества които се пуснат за продажба от дребни държатели и спекуланти. Може би до 1 месец голяма част от "блуждаещите акции" ще си намерят постоянният дом. Тогава дефицита от оферти "продава" ще качи цената до 100 и повече лева. Въпроса е на кой, колко му държат нервите за да дочака този момент.

Да не се счита за инвестиционна препоръка :-)

Коментар

• za tova podobie na banka i 75 BGN sa mnogo

Tova euforiqta e golqmata rabota

Коментар

• изчезнаха много оферти над 75 лв.

Коментар

• ...уравновеси се...
                            Слушам Дианке и изпалнявам,мерси, че напомни, я съм си такъв от малък -изпълнителен, чак послушен

Привет Инсайдере!
                            Какво ще кажеш Ветре?
                            ИНС, ами нищо нема да казвам немам против да разпродават и още и още... ех, че е убаво - идват ИПО-та и още и още... не е препоръка, а майтап

Коментар

• Първоначално изпратено от Bill-bg
                              супер цена..... за продажба......
                              Като ви чета постингите едно ми става пределно ясно: "ПОЧТИ ВСИЧКИ СПЕКУЛАНТИ СА ПРОДАЛИ" :-) А това на прост език значи, че скоро ще отлепяме към 100лв. Какво ще кажеш Ветре? :-)

Не е препоръка за каквото и да било ;-)
                              МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                                Ami toi pazara e kalkuliral prognozite na mazoritarq i za godishniq
                                Франки, има още за доизкалкулирване до годишния, има време, а и немаме бърза работа
                                здравей аналгине, а към прогнозите за 2008 нищо чудно да добавят и сплит-решението
                                ветре малко те е хванала еуфорията и мечтите
                                знаеш че инвеститора трябва да е хладнокръвен и реалистичен
                                уравновеси се

Коментар

Working...
                                X