IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Opiten1
    Невероятно дървена цена. Убеден съм, че заплатилите 2 лева не са си направили труда за по-детайлен анализ. Казано точно - ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

Аха!!!
    Еми тъй като сме прости просветли ни

Коментар

• По-добре си смени ника

Коментар

• Невероятно дървена цена. Убеден съм, че заплатилите 2 лева не са си направили труда за по-детайлен анализ. Казано точно - ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

Коментар

• Вече има оферти на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
            А на колко ще се изпълняват пазарните поръчки?
            на 2. лв. приятелю
            всички и пазарни и лимитирани са на 2 лв.

Коментар

• А на колко ще се изпълняват пазарните поръчки?

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                Първоначално изпратено от krali_marko
                На всички ЛУДИ и БЕЗХАБЕРНИ "инвеститори" и маргинални спекулантчета - ЧЕСТИТО!!

чакам Бенчмарк да поканят всеки закупил акции на по едно кръгче с фирменото Ламборгини - поне да знаят къде им отидоха парите!!

А иначе, пийте едно хубаво вино - има достъчно други изби, с по-рационални цени и по-добри вкусови качества!

НАЗДРАВЕ !!
                Извинявай , krali_marko,но Ламборгини ми звучи,глуповато,виж Ламборджини,друго нещо. Не става въпрос само за граматическа грешка , за познания също...Нали?!
                извинявам се предварително, че продължавам off-topic, но ...

първо ако изобщо има грешка, то тя е в произношението, не в граматиката. И второ - моите скромни познания по италиански ми подсказват, че когато след "g" има "h" правилното произношение е точно Ламборгини ...

а по отношение на търга ще кажа само, че въпреки първоначалните ми намерения да участвам съм щастлив, че не го направих. Математика за първокласници TODOROF >= 0.21 x GAZ ??? Аз за себе си знам отговора ...

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                  Първоначално изпратено от pepo11
                  just a trader къде го видя тоя огромен потенциал бе човече.
                  Доколко си запознат с избата и мениджмънта като цяло, доколко познаваш бизнеса като отрасъл. Това което аз проучих ме удовлетворява и намирам че има потенциял. А шо се отнася до днешният букбилдинг - 1.99 -2.05лв.

ЕХ МНОГО ОБИЧАМ ДА ПОЗНАВАМ С ТАКАВА ТОЧНОСТ

Коментар

• ако се съди по хотела и избата собственика си разбира от работата и е тертиплия. цена от 3лв ми изглежда достижима цел за начало, но ще поживеем ще видим.

п.п. не е препоръка, нямам за съжаление и акции защото се оказа че поръчки събирали до вчера, а не до днес преди 10;30 някои посредници. нищо. и утре ще има пазар. може пък да е за добро

Коментар

• Първоначално изпратено от krali_marko
                      На всички ЛУДИ и БЕЗХАБЕРНИ "инвеститори" и маргинални спекулантчета - ЧЕСТИТО!!

чакам Бенчмарк да поканят всеки закупил акции на по едно кръгче с фирменото Ламборгини - поне да знаят къде им отидоха парите!!

А иначе, пийте едно хубаво вино - има достъчно други изби, с по-рационални цени и по-добри вкусови качества!

НАЗДРАВЕ !!
                      Извинявай , krali_marko,но Ламборгини ми звучи,глуповато,виж Ламборджини,друго нещо. Не става въпрос само за граматическа грешка , за познания също...Нали?!

Коментар

• сега да видим, кои първи ще продаде
                        утре няма да може, но вдругиден очаквам първите продажби
                        нищо, че акциите ще са в кобосите чак събота или понеделник

Коментар

• Първоначално изпратено от Kilur
                          4ESTITO NA SPELELILITE- MISLJA 4E INVESTICIJATA E DOBRA. TOVA SA NISKI CENI ZA SEGA6NOTO NIVO NA PAZARA, A MAJORITARJA E S AMBICII DA RAZVIVA PREDPRIJATIETO.
                          Абе това точно не е за честито, ама айде при нас на БФБ всичко е възможно....и може би първото връщане на цена под цена на ИПО, но те са толкова малко че може и дубъл да направи....айде успех ви Тодоровци...

Коментар

• На всички ЛУДИ и БЕЗХАБЕРНИ "инвеститори" и маргинални спекулантчета - ЧЕСТИТО!!

НАЗДРАВЕ !!

Коментар

• Абе щом Тодоров мина на 2 лв, мога да си представя КАО къде ще мине...а няма база на срвнение..........

Коментар

• PROGNOZIRAM DO KOLEDA CENI OT 3 LEVA. KOGATO KTEX NAPRAVI UVELI4ENIE- MNOZINA PISAHA KAKVO LI NE, NO SEGA CENITE MU KUDE SA. DAITE PROGNOZI PUK AKO ISKATE DA VURJEM BAS...PIJA USKI , VODKA I VINO...NE E PREPORUKA...IMA GLAD NA BFB ZA EVTINI AKCII

Коментар

Working...
                                X