If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На всички ЛУДИ и БЕЗХАБЕРНИ "инвеститори" и маргинални спекулантчета - ЧЕСТИТО!!
чакам Бенчмарк да поканят всеки закупил акции на по едно кръгче с фирменото Ламборгини - поне да знаят къде им отидоха парите!!
А иначе, пийте едно хубаво вино - има достъчно други изби, с по-рационални цени и по-добри вкусови качества!
НАЗДРАВЕ !!
Извинявай , krali_marko,но Ламборгини ми звучи,глуповато,виж Ламборджини,друго нещо. Не става въпрос само за граматическа грешка , за познания също...Нали?!
извинявам се предварително, че продължавам off-topic, но ...
първо ако изобщо има грешка, то тя е в произношението, не в граматиката. И второ - моите скромни познания по италиански ми подсказват, че когато след "g" има "h" правилното произношение е точно Ламборгини ...
а по отношение на търга ще кажа само, че въпреки първоначалните ми намерения да участвам съм щастлив, че не го направих. Математика за първокласници TODOROF >= 0.21 x GAZ ??? Аз за себе си знам отговора ...
just a trader къде го видя тоя огромен потенциал бе човече.
Доколко си запознат с избата и мениджмънта като цяло, доколко познаваш бизнеса като отрасъл. Това което аз проучих ме удовлетворява и намирам че има потенциял. А шо се отнася до днешният букбилдинг - 1.99 -2.05лв.
ако се съди по хотела и избата собственика си разбира от работата и е тертиплия. цена от 3лв ми изглежда достижима цел за начало, но ще поживеем ще видим.
п.п. не е препоръка, нямам за съжаление и акции защото се оказа че поръчки събирали до вчера, а не до днес преди 10;30 някои посредници. нищо. и утре ще има пазар. може пък да е за добро
На всички ЛУДИ и БЕЗХАБЕРНИ "инвеститори" и маргинални спекулантчета - ЧЕСТИТО!!
чакам Бенчмарк да поканят всеки закупил акции на по едно кръгче с фирменото Ламборгини - поне да знаят къде им отидоха парите!!
А иначе, пийте едно хубаво вино - има достъчно други изби, с по-рационални цени и по-добри вкусови качества!
НАЗДРАВЕ !!
Извинявай , krali_marko,но Ламборгини ми звучи,глуповато,виж Ламборджини,друго нещо. Не става въпрос само за граматическа грешка , за познания също...Нали?!
сега да видим, кои първи ще продаде
утре няма да може, но вдругиден очаквам първите продажби
нищо, че акциите ще са в кобосите чак събота или понеделник
4ESTITO NA SPELELILITE- MISLJA 4E INVESTICIJATA E DOBRA. TOVA SA NISKI CENI ZA SEGA6NOTO NIVO NA PAZARA, A MAJORITARJA E S AMBICII DA RAZVIVA PREDPRIJATIETO.
Абе това точно не е за честито, ама айде при нас на БФБ всичко е възможно....и може би първото връщане на цена под цена на ИПО, но те са толкова малко че може и дубъл да направи....айде успех ви Тодоровци...
PROGNOZIRAM DO KOLEDA CENI OT 3 LEVA. KOGATO KTEX NAPRAVI UVELI4ENIE- MNOZINA PISAHA KAKVO LI NE, NO SEGA CENITE MU KUDE SA. DAITE PROGNOZI PUK AKO ISKATE DA VURJEM BAS...PIJA USKI , VODKA I VINO...NE E PREPORUKA...IMA GLAD NA BFB ZA EVTINI AKCII
Коментар