Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Имате някакви неща днес обявени в бюлетина които ме провокираха да пиша за първи път в тази тема.
Аз лично предлагам Енемоната да си купи един добър дял акции от Енергони а най-добер ще бъде да си направят едно сливане.
Поста ми не е препоръка а просто предложение.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНякой бил ли е на ОСА-то?
Коментар
-
Поведението на продавача е много странно!
Очевидно има търсене (от мажо) на определено ниво, а продавача въпреки това изсипва периодично под това ниво?!
Единственото обяснение е, че явно вече е нетърпелив и иска да се договори за целия останал му пакет!
Така виждам аз ситуацията!
..............
Не притежавам акции! Мнението ми не е препоръка от инвестиционен характер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Разбира се, но е важен сигнал за шмекерии, начин на управление и стъкмистика
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеToni това не значи,че компанията е пред фалит.
Разбира се, но е важен сигнал за шмекерии, начин на управление и стъкмистика
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво общо има това с компания която включи в баланса си съществуващото на хартия Енергони, за да покрие 40млн загуби?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеАма ти вече съвсем изпращя.Защо >>>?????????Толкова ли ви е лошо, че бфб докато е държавна, никога няма да поскъпва.хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеами не знам кажете, вие?
плащаш 4,5лв, след 3 месеца имаш 1 лев дивидент ама догодина фалира и си 3,5лева назад. От друга страна има 10лв ликвидационна ако е останало нещо от Енемона де.хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеПри цена 4.50 лв не си ли заслужава риска?
плащаш 4,5лв, след 3 месеца имаш 1 лев дивидент ама догодина фалира и си 3,5лева назад. От друга страна има 10лв ликвидационна ако е останало нещо от Енемона де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТази година "да" ама за другите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеДали в понеделник ще гласуват дивидента на привилегированите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеТук тия дни не беше ли датата на „сборището“?Някой има ли инфо?
Коментар
Коментар