IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1Enm = 3 {2el} / баси далаверата

http://enemona.bg/File/Documents/Pub...20ENERGONI.pdf

Коментар

• Имате някакви неща днес обявени в бюлетина които ме провокираха да пиша за първи път в тази тема.

Аз лично предлагам Енемоната да си купи един добър дял акции от Енергони а най-добер ще бъде да си направят едно сливане.

Поста ми не е препоръка а просто предложение.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
        Някой бил ли е на ОСА-то?
        да бе какво стана на оса-то

Коментар

• Поведението на продавача е много странно!

Очевидно има търсене (от мажо) на определено ниво, а продавача въпреки това изсипва периодично под това ниво?!

Единственото обяснение е, че явно вече е нетърпелив и иска да се договори за целия останал му пакет!

Така виждам аз ситуацията!

..............
          Не притежавам акции! Мнението ми не е препоръка от инвестиционен характер!

Коментар

• Някой бил ли е на ОСА-то?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Разбира се, но е важен сигнал за шмекерии, начин на управление и стъкмистика
              Важен сигнал е и това,че въпреки голямото изсипване си подпряха обикновенните на около 3.00лв.Имам привилегировани което ме прави пристрастен и вероятно необективен,но компанията работи добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                Toni това не значи,че компанията е пред фалит.

Разбира се, но е важен сигнал за шмекерии, начин на управление и стъкмистика

Коментар

какво общо има това с компания която включи в баланса си съществуващото на хартия Енергони, за да покрие 40млн загуби?
                  Toni това не значи,че компанията е пред фалит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
                    Ама ти вече съвсем изпращя.Защо >>>?????????Толкова ли ви е лошо, че бфб докато е държавна, никога няма да поскъпва.хаха
                    какво общо има това с компания която включи в баланса си съществуващото на хартия Енергони, за да покрие 40млн загуби?

Коментар

ами не знам кажете, вие?
                      плащаш 4,5лв, след 3 месеца имаш 1 лев дивидент ама догодина фалира и си 3,5лева назад. От друга страна има 10лв ликвидационна ако е останало нещо от Енемона де.
                      Ама ти вече съвсем изпращя.Защо >>>?????????Толкова ли ви е лошо, че бфб докато е държавна, никога няма да поскъпва.хаха

Коментар

При цена 4.50 лв не си ли заслужава риска?
                        ами не знам кажете, вие?
                        плащаш 4,5лв, след 3 месеца имаш 1 лев дивидент ама догодина фалира и си 3,5лева назад. От друга страна има 10лв ликвидационна ако е останало нещо от Енемона де.

Коментар

Тази година "да" ама за другите?
                          При цена 4.50 лв не си ли заслужава риска?

Коментар

Дали в понеделник ще гласуват дивидента на привилегированите?
                            Тази година "да" ама за другите?

Коментар

• Дали в понеделник ще гласуват дивидента на привилегированите?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Тук тия дни не беше ли датата на „сборището“?Някой има ли инфо?
                                23 юли

Коментар

Working...
                                X