IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от кон с капаци
    смерча:
    На мен ли си седнал да обесняваш за ИП с по няколкото кобоса дето продадох последните мостове на 260-270 лв и до сега не съм и купил повече.
    а разправяше по едно време, че си купил на 200, а на питащите дали е удачно да се влиза, отговаряше с "да" - нивата от 200 били според теб удачни за връщане на моста. Е ясно е, че всички са излезли от моста на 270 и още не са влезли, но.... ако беше вярно, моста щеше да е под 50.

За спекула бе младежо за спекула влизах,но след поредното пропадане не съм взимал.Рано е още.Следя внимателно търговията и се въздържам за сега.Имам съображения за които не искам да говоря

Коментар

• смерча:
      На мен ли си седнал да обесняваш за ИП с по няколкото кобоса дето продадох последните мостове на 260-270 лв и до сега не съм и купил повече.
      а разправяше по едно време, че си купил на 200, а на питащите дали е удачно да се влиза, отговаряше с "да" - нивата от 200 били според теб удачни за връщане на моста. Е ясно е, че всички са излезли от моста на 270 и още не са влезли, но.... ако беше вярно, моста щеше да е под 50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната
        Първоначално изпратено от wannarock
        Първоначално изпратено от profix
        Само да те светна, Смерчуга, всеки ИП има по няколко кобоса, чрез които купува, за да не се набива на очи.
        това законно ли е?
        А бре момчета /новобранци/) вие от Марс ли падате), та не знаете , че всички фондове на определен ИП търгуват основно от Кобоси )/ основните пари / през номера минават само доверители и клиенти за определена поръчка )) .. изключение правят само жабарите 130ти ) ама те така и така си нямат фондове )
        те за това всички обвиняват жабарите
        като си нямат кобоси
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
          Първоначално изпратено от profix
          Само да те светна, Смерчуга, всеки ИП има по няколко кобоса, чрез които купува, за да не се набива на очи.
          това законно ли е?
          А бре момчета /новобранци/) вие от Марс ли падате), та не знаете , че всички фондове на определен ИП търгуват основно от Кобоси )/ основните пари / през номера минават само доверители и клиенти за определена поръчка )) .. изключение правят само жабарите 130ти ) ама те така и така си нямат фондове )
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
            Смерчи, с евтини трикове тук цената не можеш да свалиш, за да си купиш и ти. Номерата ти вече са документирани по други позиции.
            Купуваме от номера, защото те си разпределиха почти всички акции на ИПО -то.

На мен ли си седнал да обесняваш за ИП с по няколкото кобоса дето продадох последните мостове на 260-270 лв и до сега не съм и купил повече.Смятам че тук ще върне цената и имам бидове на по ниски нива.Между другото искам да те светна че не съм участвал на ИПО-то но когато ги пуснаха в търговия си купих на средна цена 16.90
            Мисля че е добре нали Аз нямам излишни пари за да се хващам на въдичката.Кажи сега ти нещо за Моста и кажи че не излязох прав като ти казвах тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
              това законно ли е?
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Смерчи, с евтини трикове тук цената не можеш да свалиш, за да си купиш и ти. Номерата ти вече са документирани по други позиции.
                Купуваме от номера, защото те си разпределиха почти всички акции на ИПО -то.

Коментар

• по-добре лягай да спиш

Коментар

• Първоначално изпратено от takiteasy
                    Кака Мони е дама от класа,
                    щом я видя ми спира дъха!
                    А пък веднъж на билярдната маса,
                    започнах кат звяр да ръмжа! :-D
                    Кака Мони момиче със стил е!
                    И много голям сексапил...
                    И моя портфейл без да крия,
                    почти съм на нея дарил!

п.с
                    Е тва последното не е точно така...но има време!

Младежи,младежи пазарът надолу Енемона изхвърча
                    Ха познайте вий кой ще изгори в таз игра?
                    Алчността отново някой завладя мозъкът им изветря
                    Защо ли все повече това заприличва ми на........Моста
                    Ах простете сбърках пейста по скоро заприличва ми на Трейса
                    днес в платформата картинчица една
                    отляво кобоси отдясно номера
                    Кой ли ще загуби в таз игра
                    Но нали съм благороден по душа ще ви посъветвам аз сега
                    Форумът на Трейси отворете и всички глупости там изчетете
                    След това помислете и ако трябва главата почешете
                    Изводите от това си направете
                    Празни приказки не говорете а мислете
                    Че болката е кратка а срамът голям както казал е народът
                    Битият бит ,е..ят е..н

P.S Рано пиле рано пее,рано го колят.Не се мислете за по-тарикати от големите

Коментар

• на вниманието на ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ виждаш ли какво се случва през февруари надхвърля моите предвиждания успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                        Ще ми благодариш като си я получиш

Сега за да не си капо получваш това:

Е т'ва се казва бира.

Коментар

• Тука стана schpritzen bitte, here und here und here!
                          * think positive * think simple * think big *
                          * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Ще ми благодариш като си я получиш

Сега за да не си капо получваш това:

Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                              profix, имаш бира
                              Благодаря!

Коментар

• Жаден съм!