If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
малее тук се *асраха да изсипват .......
то да не дръпне някоя акция малко и.......
Ами някои хора купуват по евтино след това "изсипват" на по високи цени и правят пачка. Други стоят и гледат а трети купуват акциите на тарикатите и когато закономерно цената се понижи се питат кой им е срал в гащите. След това като цената се срине взмат, че си продадат акциите на тарикатите, които при следващото движение пак направят пачка.
Щом те забавлява забавлявай се. Пазара е динамична структура, която се влияе от много фактори и никога не върви само в една посока. Важното е да можеш да извлечеш полза от тези движения. Както вече писах негативната тенденция все още не е преодоляна и цени от 10лв. не са невъзможни. Напротив, при определени обстоятелства са твърде вероятни.
Имаме сериозни разминавания по отношение на обстоятелствата, но карай да върви.
Давай нататък.
Щом те забавлява забавлявай се. Пазара е динамична структура, която се влияе от много фактори и никога не върви само в една посока. Важното е да можеш да извлечеш полза от тези движения. Както вече писах негативната тенденция все още не е преодоляна и цени от 10лв. не са невъзможни. Напротив, при определени обстоятелства са твърде вероятни.
Царят не е гол. И нкога няма да бъде. Аз никога не се прецаквам. Корекцията я бях предвидил. Има три сценария за развитие на ситуацията но вчера ме мързеше да ви ги пиша. Аз съм много мъдър и мерикантилен човек.Без пари ме мързи.
Мен опредлено повече ме вълнуват резултатите от основната дейност на компанията (защото те са в основата на финансовото моделиране за бъдещи периоди) - и докато там не започнат да се случват очакваните положителни резултати, не очаквам да има особено позитивно движение в цената на акцията
Прав си. Докато основната им дейност е на "чевено" а положителните резултати са в сферата на добрите намерения не може да се очаква позитивно движенив цената на акцията. Всичко това съчетано с кризата на борсата и голямата задлъжнялост според мен предполага негативен тренд и цени в близко бъдеще далеч под 10лв.
От няколко дни индексите бележат ръст и това на чисто психологическа основа доведе до ръст и при Енемона. Не виждам друга причина при положение, че няма никакви съществени новини. Дори няма да се учудя ако се появи известна психоза като при Трейс. Разбира се в далеч по малки размери. Това е много добре за спекулантите. Но негативната тендеция на този етап въобще не е преминала. Разбира се имам стратегия по отношение на тази акция, която по обясними причини не искам да споделям във форума. Умните играчи се стремят да печелят от всяко движение.
Всичко ще си кажеш. Не че не сме разбрали, какво казваш и защо го казваш.
Но това за 10-те лева искрено ме забавлява.
Мен опредлено повече ме вълнуват резултатите от основната дейност на компанията (защото те са в основата на финансовото моделиране за бъдещи периоди) - и докато там не започнат да се случват очакваните положителни резултати, не очаквам да има особено позитивно движение в цената на акцията
Прав си. Докато основната им дейност е на "чевено" а положителните резултати са в сферата на добрите намерения не може да се очаква позитивно движенив цената на акцията. Всичко това съчетано с кризата на борсата и голямата задлъжнялост според мен предполага негативен тренд и цени в близко бъдеще далеч под 10лв.
От няколко дни индексите бележат ръст и това на чисто психологическа основа доведе до ръст и при Енемона. Не виждам друга причина при положение, че няма никакви съществени новини. Дори няма да се учудя ако се появи известна психоза като при Трейс. Разбира се в далеч по малки размери. Това е много добре за спекулантите. Но негативната тендеция на този етап въобще не е преминала. Разбира се имам стратегия по отношение на тази акция, която по обясними причини не искам да споделям във форума. Умните играчи се стремят да печелят от всяко движение.
Просто народа бърза да не изтърве влака за една от най-перспективните акции на БФБ.
Добрите новини когато излизаха движение нямаше, то е ясно че все някога ще тръгне нагоре. Все пак малко са ацкиите с цена на ipo след 6 месеца ...и внимавайте че влака е бърз
а царя мноо ме кефи
Не може да се отрече, че днес Енемона прави доста добро движение. Интересното е, че няма никаква съществена новина. Предполагам, че движението е на чисто психологическа основа. Всъщност за спекулантите това движение е повече от добро.
Еййй голем си ... :P
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар