IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Баба Меца
    Извинявам се,че се намесвам,но ако може да ми обясните с каква цел купувате акции тука на 10 леа,че явно нещо не съм доразбрал

П.П. И с какво точно се занимава дружеството,че не съм наясно,извинявам се отново
    Питай индианеца на лични. Разбира от всичко.

Коментар

• Извинявам се,че се намесвам,но ако може да ми обясните с каква цел купувате акции тука на 10 леа,че явно нещо не съм доразбрал

П.П. И с какво точно се занимава дружеството,че не съм наясно,извинявам се отново

Коментар

• Бледолики туканка зависи какво ша реши правителството накрая

Коментар

• колега,
          не си в час с цените на зелено в момента

мол сердика е нещо колосално.. 50 000 търговска площ, а не РЗП има разлика
          35 000 административна част
          1 800!! паркоместа

освен това вложените материали ще са с класа над тези по държавна поръчка...сходна ще е само цената им. Да не задълбаваме, защото винаги има и анекси и скрити разходи, които никой не дава официално.

темата не е за този форум, но понеже тук почна и затова.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
            Излиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.
            като се знае , че земята е държавна ... и няма да се плащат луди пари за нея...+мащаба, който също е фактор за изпилване на цената ... може да питаш произволно избрани 10 строителни предприемачи .. за 1000+ евро какво може да се спретне....

за справка с обезщетение на собственниците предприемачи продават на 700 еур на зелено сносни имоти като вътре има 20-25% обезщетение + печалба някаква.

успех
            Има на 700 EUR , стари панелени или нови в околностите на София с 30 % общи части.
            Справка 24 часа - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=244158.

А ето пример за частните предприемачи , които строят МОЛ "Сердика център .

"С 50 000 кв.м. търговска площ, разгъната на три нива, около 200 висококачествени магазина и около 35 000 кв.м. административна площ, "Сердика център" ще бъде сред най-големите търговски и административни центрове в София. Инвестициите в търговския център възлизат на общо 180 млн. евро "

Същата площ но на двойна цена , но сигурно разликата е за обезпечение на собственците. Строежа на този МОЛ не започна ли и той в разгара на кризата?

Коментар

• Излиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.
              като се знае , че земята е държавна ... и няма да се плащат луди пари за нея...+мащаба, който също е фактор за изпилване на цената ... може да питаш произволно избрани 10 строителни предприемачи .. за 1000+ евро какво може да се спретне....

за справка с обезщетение на собственниците предприемачи продават на 700 еур на зелено сносни имоти като вътре има 20-25% обезщетение + печалба някаква.

успех

Коментар

• Като са спаднали защо ли не паднаха цените на имотите в София-та с 50-60% ами с 10-15% , много ми е чудно?

Първоначално изпратено от Странджата
                правилно чиляка ви сеща че требва да помните как ГБС свали с 15% цената на спортната зала за да остане в играта. За което ше бъде и достойно компенсирана се шепне
                Само да ви убърна фнимание че разходите за строителство са спаднали с около 50-60% спрямо 2007
                Айди с кяра напред щото ще е все кяр

Коментар

• правилно чиляка ви сеща че требва да помните как ГБС свали с 15% цената на спортната зала за да остане в играта. За което ше бъде и достойно компенсирана се шепне
                  Само да ви убърна фнимание че разходите за строителство са спаднали с около 50-60% спрямо 2007

Коментар

• http://www.stroitelstvo.eu/posledni-...-sabaryat.html

Новата постройка ще е с разгърнатата застроена площ ще е 86 000 кв. м и
                    ще включва 70 съдебни зали, 170 съдебни кабинета и 85 стаи за съдебните секретари.

Излиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.

Спортната зала на 4-ти КМ ще струва 90 млн лева (след отстъпката) е не по-малко евтина, но там нямаше оплаквания , че нямат пари от правителстовото , нали ? Или е друг изпълнителя?

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                      Първоначално изпратено от Странджата
                      кат цитираш цитирай важното и вкарай малко мисъл бе тампон
                      Енемона и в този случай печели щото ще иска и ще вземе обезщетение по прекратения договор. И това е без да е вкарала и един лев в проекта

Крив ли ще ти е тампона акоооо 1 лев от печалбата на акцията ти е дошла от това обезщетение без никакъв разход
                      Ами за такива фирми, които са източвали държавата, би трябвало в следващи конкурси за държавни проекти да бъдат изключвани автоматично, да ги видим само с едни неусойки какво ще правят и как ще си връщат кредитите.

ами как - то се вижда - чрез борсата

донори винаги ще се намерят

Коментар

• Първоначално изпратено от Странджата
                        кат цитираш цитирай важното и вкарай малко мисъл бе тампон
                        Енемона и в този случай печели щото ще иска и ще вземе обезщетение по прекратения договор. И това е без да е вкарала и един лев в проекта

Крив ли ще ти е тампона акоооо 1 лев от печалбата на акцията ти е дошла от това обезщетение без никакъв разход
                        Ами за такива фирми, които са източвали държавата, би трябвало в следващи конкурси за държавни проекти да бъдат изключвани автоматично, да ги видим само с едни неусойки какво ще правят и как ще си връщат кредитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          въпроса не е дали трябва да се строи, а защо за квадрат застроена площ се плаща двойно или тройно!
                          Това не го знам - в информацията, която имам няма данни за проекта. Тука има само една цена.
                          Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                            Такива спекулативни изказвания на новия Министър на правосъдието са направо нелепи. Аз съм за обекта - мястото е много добро и комуникативно, същевременно има и нужда от него. АЕЦ Белене може да го строят, защото са вкарали много пари - а няма полза от него. А нещо от което има нужда - било скъпо, държавата щяла да фалира - утре ще кажат и че няма нужда от него. Дрън-дрън.

То тази държава ако ще фалира от това, че ще се даде поръчка - ще се завъртят пари, ще се отворят нови работни места и-и-и... каква държава е.
                            въпроса не е дали трябва да се строи, а защо за квадрат застроена площ се плаща двойно или тройно! Ако бяхме Катар и Кувейт с мед да ги мажеш такива договори, НО за съжаление сме в най-бедната страна от ЕС. Ти ще си купиш ли шкода на цената на БМВ, защото ако не си разбрал последните 20 години държавата това прави.

успех

Коментар

• Такива спекулативни изказвания на новия Министър на правосъдието са направо нелепи. Аз съм за обекта - мястото е много добро и комуникативно, същевременно има и нужда от него. АЕЦ Белене може да го строят, защото са вкарали много пари - а няма полза от него. А нещо от което има нужда - било скъпо, държавата щяла да фалира - утре ще кажат и че няма нужда от него. Дрън-дрън.

То тази държава ако ще фалира от това, че ще се даде поръчка - ще се завъртят пари, ще се отворят нови работни места и-и-и... каква държава е.
                              Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• требва да помните как ГБС свали с 15% цената на спортната зала за да остане в играта. За което ше бъде и достойно компенсирана се шепне

Коментар

Working...
                                X