Първоначално изпратено от Баба Меца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
колега,
не си в час с цените на зелено в момента
мол сердика е нещо колосално.. 50 000 търговска площ, а не РЗП има разлика
35 000 административна част
1 800!! паркоместа
освен това вложените материали ще са с класа над тези по държавна поръчка...сходна ще е само цената им. Да не задълбаваме, защото винаги има и анекси и скрити разходи, които никой не дава официално.
темата не е за този форум, но понеже тук почна и затова.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramИзлиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.
за справка с обезщетение на собственниците предприемачи продават на 700 еур на зелено сносни имоти като вътре има 20-25% обезщетение + печалба някаква.
успех
Справка 24 часа - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=244158.
А ето пример за частните предприемачи , които строят МОЛ "Сердика център .
"С 50 000 кв.м. търговска площ, разгъната на три нива, около 200 висококачествени магазина и около 35 000 кв.м. административна площ, "Сердика център" ще бъде сред най-големите търговски и административни центрове в София. Инвестициите в търговския център възлизат на общо 180 млн. евро "
Същата площ но на двойна цена , но сигурно разликата е за обезпечение на собственците. Строежа на този МОЛ не започна ли и той в разгара на кризата?
Коментар
-
Излиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.
за справка с обезщетение на собственниците предприемачи продават на 700 еур на зелено сносни имоти като вътре има 20-25% обезщетение + печалба някаква.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Като са спаднали защо ли не паднаха цените на имотите в София-та с 50-60% ами с 10-15% , много ми е чудно?
Първоначално изпратено от Странджатаправилно чиляка ви сеща че требва да помните как ГБС свали с 15% цената на спортната зала за да остане в играта. За което ше бъде и достойно компенсирана се шепне
Само да ви убърна фнимание че разходите за строителство са спаднали с около 50-60% спрямо 2007
Айди с кяра напред щото ще е все кяр
Коментар
-
правилно чиляка ви сеща че требва да помните как ГБС свали с 15% цената на спортната зала за да остане в играта. За което ше бъде и достойно компенсирана се шепне
Само да ви убърна фнимание че разходите за строителство са спаднали с около 50-60% спрямо 2007
Айди с кяра напред щото ще е все кяр
Коментар
-
http://www.stroitelstvo.eu/posledni-...-sabaryat.html
Новата постройка ще е с разгърнатата застроена площ ще е 86 000 кв. м и
ще включва 70 съдебни зали, 170 съдебни кабинета и 85 стаи за съдебните секретари.
Излиза малко над 1000 EUR на квадрат по прости изчисления.
Спортната зала на 4-ти КМ ще струва 90 млн лева (след отстъпката) е не по-малко евтина, но там нямаше оплаквания , че нямат пари от правителстовото , нали ? Или е друг изпълнителя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AbritusПървоначално изпратено от Странджатакат цитираш цитирай важното и вкарай малко мисъл бе тампон
Енемона и в този случай печели щото ще иска и ще вземе обезщетение по прекратения договор. И това е без да е вкарала и един лев в проекта
Крив ли ще ти е тампона акоооо 1 лев от печалбата на акцията ти е дошла от това обезщетение без никакъв разход
ами как - то се вижда - чрез борсата
донори винаги ще се намерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Странджатакат цитираш цитирай важното и вкарай малко мисъл бе тампон
Енемона и в този случай печели щото ще иска и ще вземе обезщетение по прекратения договор. И това е без да е вкарала и един лев в проекта
Крив ли ще ти е тампона акоооо 1 лев от печалбата на акцията ти е дошла от това обезщетение без никакъв разход
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramвъпроса не е дали трябва да се строи, а защо за квадрат застроена площ се плаща двойно или тройно!Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroТакива спекулативни изказвания на новия Министър на правосъдието са направо нелепи. Аз съм за обекта - мястото е много добро и комуникативно, същевременно има и нужда от него. АЕЦ Белене може да го строят, защото са вкарали много пари - а няма полза от него. А нещо от което има нужда - било скъпо, държавата щяла да фалира - утре ще кажат и че няма нужда от него. Дрън-дрън.
То тази държава ако ще фалира от това, че ще се даде поръчка - ще се завъртят пари, ще се отворят нови работни места и-и-и... каква държава е.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Такива спекулативни изказвания на новия Министър на правосъдието са направо нелепи. Аз съм за обекта - мястото е много добро и комуникативно, същевременно има и нужда от него. АЕЦ Белене може да го строят, защото са вкарали много пари - а няма полза от него. А нещо от което има нужда - било скъпо, държавата щяла да фалира - утре ще кажат и че няма нужда от него. Дрън-дрън.
То тази държава ако ще фалира от това, че ще се даде поръчка - ще се завъртят пари, ще се отворят нови работни места и-и-и... каква държава е.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар