Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от ddddПървоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от ivan61Тия права що не се търсят?
Защо си толкова смешен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от мечето ЙогиМоите права няма да ги продам на стинка за право, пък каквото ще да става.))
Не е препоръка.))
Не е препоръка
От 2-ве години вече правата(на различни дружества) са най-високи 1-вия ден.....след това стават 1 ст....не го ли разбра))
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от мечето ЙогиМоите права няма да ги продам на стинка за право, пък каквото ще да става.))
Не е препоръка.))
Не е препоръка
От 2-ве години вече правата(на различни дружества) са най-високи 1-вия ден.....след това стават 0,01-0,02 лв....не го ли разбра
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от ivan61Тия права що не се търсят?Освен табаците и адсицовете ( и при двете е фул с неизвестни) и то защото са задължени, едните по закон 9ама и те реват да се променя закона), а другите от Боко, аз лично не виждам компании, които да се вместват в определението по-горе. Ех, ако на БФБ-то имаше нормални мажоритари, ех, мечтииии.
П.С. Аз май ще се включа за Монито (още не съм сигурен - да мине Зарезана и след като ми свърши средиземноморската разходка, пък да видим с какви кинти и акъл ще съм) - такъв дивидент+капиталова печалба (ако има такава, де) не е за изпускане, стига Монито да не фалира, но то това важи за всички компании на БФБ-то.
П.П.С. още не съм си купил права, но аз ще си чакам аукциона, да видим какъв щее вятърът на промените тогаваNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от Ocтап БендерПървоначално изпратено от ivan61Тия права що не се търсят?не е препоръка
Коментар
Коментар