IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от metala
    човече,много си строг!отпусни се малко,виж кое време е....да живеят инвестициите,но не на всяка цена!пък и какво им е лошото на циците и дългите крака?
    Май си прав... то с тия банки станахме за резил от сметки и т.н.
    Но май не е добре тука да обсъждаме прелестите на нежния пол. Аз съм ЗА, но другаде

Коментар

• човече,много си строг!отпусни се малко,виж кое време е....да живеят инвестициите,но не на всяка цена!пък и какво им е лошото на циците и дългите крака?

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
        Първоначално изпратено от Viper
        ПИБ е банката с най - хубавите служителки, така че е грехота да не влезем .... подобаващо
        В Прокредит банк има повече, по-красиви и по-млади. Влез там.
        Friends, приятели, amigos, друзя и колеги инвеститори.
        Нещо сте се заблудили! Тука тече форум за инвестиции, а не за мацки или к'вото и да е друго. После форума е за ПИБ. Ако ви се бъбри за друго... довиждане. глей кви паркове има в София и страната!
        Аз по принцип инвестирам в финансови резултати и перспективи за печалба, а не в големи ц..ци, дълги крака и др.
        Моля да не разсейвате аудиторията!!!
        Възмутително е!

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
          Първоначално изпратено от Viper
          ПИБ е банката с най - хубавите служителки, така че е грехота да не влезем .... подобаващо

Прокредит е една от най-инересните банки в България. Жалко, че няма да я видим на борсата, но какво да се прави. Малко останаха за съжаление българските банки, всъщност не знам дали е лошо да има да повече чужди банки, понеже чуждите банки обикновено вдигат нивото и използват чуждото ноу-хау за да предложат нови оферти за техните клиенти. Но все пак се надявам Българските банки да си останат български, защото вече много станаха чуждите.

Коментар

• Прокредит е банка с интересна политика и в по голямата си част успешна, мисля рентабилността й е една от най - добрите, така че ако има ИПО съм вътре зависи и от цената разбира се!
            Но да се върнет на КТБ, прогнозната печалба за 2007г. е постижима според мен нарастването е видимо за първото тримесечие, а и като цяло в банковата сфера, т.е. невярвам отчетите да са напудрени за ИПО-то.
            Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
              В проспекта им не намерих прогнози за приходи, активи и печалби на банката за следващите 3 г. , каквито има в проспекта на КТБ.
              Този раздел не е ли задължителен за проспекти за ИПО?
              naprotiv, zadylzhitelno e da niama

Коментар

• Първоначално изпратено от Viper

Коментар

• ПИБ е банката с най - хубавите служителки, така че е грехота да не влезем .... подобаващо
                  Мненията ми не са препоръка за покупка или продажба на акции!

Коментар

• В проспекта им не намерих прогнози за приходи, активи и печалби на банката за следващите 3 г. , каквито има в проспекта на КТБ.
                    Този раздел не е ли задължителен за проспекти за ИПО?

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
                      ПИБ е най безотговорната банка в BG.
                      НЕ ВЛАГА ПАРИ В СИГУРНОСТТА на клиентите на банката.
                      Работи в OFF LINE режим .
                      Вместо това инвестира парите ви в АЛБАНИЯ .
                      Не сам сред най големоите фенове на банката и не искам да ти противореча, но не виждам нищо лошо в "Работи в OFF LINE режим".
                      какъв ти е проблема с този режим?

Мен повече ме притеснява смяната на информационната система на банката?
                      1. Не е описан ато риск?
                      2. Как ще се отрази на печалбата на банката?
                      3. Как е избран?

струва си човек да се замисли за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Не се шашкайте!
                        ПИБ - шампион!!!
                        ветре на каква цена ще играеш за ПИБ?
                        аз на ниска лимитирана

Коментар

• Не се шашкайте!
                          ПИБ - шампион!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси
                            Някой дали може да ми подскаже, как точно се определя при този меточ цената на отсичане/цената на която са одобряват пазарните поръчки/, а съшо какво ще съотношението на одобрени лимитирани/пазарни поръчки. Предварително благодаря за разясненията :-)
                            точно това му е хубавото на метода, никой не ти казва
                            могат да определят цена каквато си искат на база тези поръчки...
                            и при тодоров и каолин беше така...инвеститорите да му мислят.
                            Аз затова харесах КТБ, щото поне там ти казват къде, колоко, и в какви ценови граници...така се правят нещата...

Коментар

• ПИБ е най безотговорната банка в BG.
                              НЕ ВЛАГА ПАРИ В СИГУРНОСТТА на клиентите на банката.
                              Работи в OFF LINE режим .
                              Вместо това инвестира парите ви в АЛБАНИЯ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                                Като чета новата статия на Мариян, май виждам, че има повишаване на индикативната цена и вече започва от 8.50 лв. за акция. Успех.
                                много яко. дано да вдигнат и горната граница

Коментар

Working...
                                X