IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марияне, удължи срока на тая анкета, че вече не може да се участва в нея

Коментар

• Според мен събитието на годината са няколкото големи ИПО-та, а не някое отделно ИПО.

Коментар

• почвай да купуваш!!! ама яко !!

Коментар

• Искам да манипулирам дадена позиция,но не знам как!
          Дайте акъл!

Коментар

• Аз пък много ще се радвам ако в един момент се окаже, че има презаписване 2 или 3 пъти Както ще има пуснали заявки за 5-10 пъти повече от разполагаемите средства ще настане голяма веселба та да им дойде акъла на някои Ясно е че няма да е на това ИПО, но се надявам и такъв сценарий да видим тази година.
            Иначе аз няма да участвам, защото имам ограничен портфейл и за мен не си струва, но пък ще заредя поръчки по 5-6 любими позиции, на 2 да клъвне мисля, че без проблем ще си изкарам доходността от ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
              Първоначално изпратено от Леонид
              Дано сам лош пророк,но тук маи ще е между 15 и 20 пъти,както е тръгнало.
              mnogo si skromen 15-20 po skoro 50-75 pati
              ПИБ няма нищо общо с КТБ. Като няма макс. цена, може да се направи алокация и на 100% /чито технически е възможно/, така че правете си сметката и забрави тези 20 - 100 пъти презаписване. НЕ повече от 3 пъти според мен ще е разпределението!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                Някои има ли представа дали Гриша Ганчев по някакъв начин е свързан с ПИБ?

http://www.litexjsc.com/corporate.php?lang=bg

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                  Първоначално изпратено от Developer
                  КТБ е с 6,5/13,2 презаписване. Представете си тук какво ще стане, тов ще се превърне в национален спорт и може да достигне и 5% БВП, както и да надмине вътрешния дълг

Да това е новата мода!!! така както преди три години стана модерно да се печели от бързи спекулации с недвижими имоти нещата се повтарят, но в по-голям размер
                  Предвид горе казаното от теб приятелю, знаеш ли колко е вътрешната задлъжнялост??? Далеч сме от тази сума
                  Ами вътрешния (визирам държавен и държавно гарантиран) дълг за 2006 е 1,6млрд или около 6,2% от БВП. Представи си едно презаписване примерно 20пъти на емисия от от 100млн., все ще доближи тази сума

Коментар

Дано сам лош пророк,но тук маи ще е между 15 и 20 пъти,както е тръгнало.
                    mnogo si skromen 15-20 po skoro 50-75 pati

Коментар

Някои има ли представа дали Гриша Ганчев по някакъв начин е свързан с ПИБ?

И аз отдавна си задавам този въпрос?

Коментар

• http://www.investor.bg/?cat=45
                        Според анкетата вече 25% мислят, че цента ще е над 11 лв.
                        вчера преди търга за КТБ така мислеха само 19%

Коментар

• Виж как виждам нещата тук
                          първо няма минимална цена и количество=>с пазарна поръчка можеш да вземеш дори и с днешното презаписване пак ще вземеш акции дори и с 1000 лева.
                          Второ при КТБ бе направено ИПО-то така, че да се разкарат малките и те няма да се месят докато тук малките ще имат възможност да влязат дори и слабо. Освен това тук очаквам по-малко презаписване.
                          Това е моето мнение хайде приятен weekend

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                            Сигурно много колеги няма да се съгласят с мен, но аз мисля, че при ПИБ няма да има такова голямо презаписване поради няколко прични, и вие ги знаете. Така, че споко ще има за всички.
                            Хайде забравете борсата за два дни и се радвайте на живота и семействата си :-))))

Аз трудно бих се съгласил, че ще има за всички.
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Сигурно много колеги няма да се съгласят с мен, но аз мисля, че при ПИБ няма да има такова голямо презаписване поради няколко прични, и вие ги знаете. Така, че споко ще има за всички.
                              Хайде забравете борсата за два дни и се радвайте на живота и семействата си :-))))

Коментар

• Да е, 1000 пъти
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X