IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1anti
    da pootlojat che da zapazqt nadejdite za golqm rastej oshte malko... kaolin nomer 2 , dano samo da ne e todoroff 2...nqmam akcii , nqma i da imam skoro na tazi cena...
    ех че си сърдит спокойно малко, ще имаш възможност да купиш след като излязат - е вярно, на малко по - висока цена, но все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Developer
      Първоначално изпратено от bigswingingdick
      imam stranno useshtane 4e PIB shte KAOLIN 2 dano da barkam
      Много кобосчета като теб имат такова усещане, но доста се бъркат.

kakto kazah dano ne barkam(ne slu4aino )...i ne sam cobos za razlika ot teb

Коментар

• kons, da ne si gi pazaruval na 5lv, che 10 da te udovletvoriava

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
          Първоначално изпратено от diletant
          С колко мислите, че ще тръгне?
          17 лв
          ако излезнат на 17, ще почерпя! аз ще съм доволен и на 10 лв.

имам акции, не препоръчвам..

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
            Много кобосчета като теб имат такова усещане, но доста се бъркат.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
              С колко мислите, че ще тръгне?
              17 лв

Коментар

• С колко мислите, че ще тръгне?

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
                  Имам странното усещане, че нямаш акции тук.

Коментар

• imam stranno useshtane 4e PIB shte KAOLIN 2 dano da barkam

Коментар

• В БФБ-София АД са постъпили документи за регистрация на емисия акции на неофициален пазар, сегмент "А", както следва:
                      - Емитент: ТБ Първа Инвестиционна Банка АД;
                      - ISIN код: BG1100106050;
                      - Размер на емисията: 110 000 000 (сто и десет милиона) лева;
                      - Номинална стойност на една акция: 1 /един/ лев;
                      - Вид на акциите: обикновени, безналични, поименни, свободно прехвърляеми;
                      - Присвоен борсов код: FIB;

Коментар

• Първоначално изпратено от PeterNK
                        Някой знае ли кога можем да си вземем депозитарните разписки от ПИБ (за хората участвали директно през ПИБ)?
                        сигурно вече може, звънни в ПФБК те ще те насочат

Коментар

• Около 22.06.

Коментар

• А някой знае ли кога ще се появят по Кобосите?

Коментар

• Някой знае ли кога можем да си вземем депозитарните разписки от ПИБ (за хората участвали директно през ПИБ)?

Коментар

• КФН вписа акциите на Първа инвестиционна банка в регистъра
                                13.06.2007 15:20

Комисията за финансов надзор вписа акциите на Първа инвестиционна банка в публичния регистър, съобщиха днес от надзорната институция.
                                Емисията е в размер на 110 млн. лв., разпределени в същия брой акции, всяка от които с номинална стойност от 1 лв.

По-рано през седмицата стана ясно, че след IPO-то акционерите в банката са над 3 300 лица. Чуждестранни инвеститори са придобили 52% от предложените акции, а 67% са закупени от институционални инвеститори.

По време на публичното предлагане, проведено в края на миналия месец, бяха продадени 16,5 млн. акции, от които 10 млн. нови акции и 6,5 млн. стари. Цената на една акция бе 10,70 лв., а в касата на дружеството постъпиха 107 млн. лв.

За първото тримесечие на тази година ПИБ отчете печалба от 10,11 млн. лв. спрямо 5,39 млн. лв. за съответния период на миналата година. Активите на банката възлизат на 3,06 млрд. лв., като бележат лек спад от 2,9% от началото на годината.

Коментар

Working...
                                X