Ако не му ги обере КФН преди това...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Romeo_1978Първоначално изпратено от fant0masНещо много новорегистрирани плювачи има. Да не е нещо организирано отново? На такова ми мирише май.
А за нашия любим ПК ми светна нещо - тоя сигурно има кредит от ПИБ и иска да фалират щото не може да си го плаща.....затова много му си иска да се повтори 1996...
:-)
Ако са му останали парички обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0masНещо много новорегистрирани плювачи има. Да не е нещо организирано отново? На такова ми мирише май.
А за нашия любим ПК ми светна нещо - тоя сигурно има кредит от ПИБ и иска да фалират щото не може да си го плаща.....затова много му си иска да се повтори 1996...
:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fant0masНещо много новорегистрирани плювачи има. Да не е нещо организирано отново? На такова ми мирише май.
Коментар
-
Re: въпрос
Първоначално изпратено от walter.leeПървоначално изпратено от BarkyПървоначално изпратено от walter.leeПИБ или ДСК са изправени пред по-значителни ликвидни предизвикателства според вас?
Ликвидност и финансиране на дейността
Банката продължава да поддържа изключително висока ликвидност, като към 31 декември 2008 г. коефициентът на ликвидност на Банката е 26,30%, изчислен съгласно Наредба № 11 на БНБ за управлението и надзора върху ликвидността на банките.
Как мислиш - с тази ликвидност ПИБ изправена ли е пред ликвидно предизвикателство, според теб?!? Айде стига провокации!
От друга страна имаш интересна логика да търсиш обективна информация за заинтересовано лице от средите на самото лице. Т.е. напр. оценката за действията на правителството по време на газовата крица би следвало да е положителна, защото това се визира в коментарите му по въпроса.
Мисленето не е вреден процес
Иначе откъде предлагаш да я вземем тая информация - от теб ли? - дали не си заинтересовано лице?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubratПървоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от bertramNovaka_bullмай с тебе правин днес оборота. Все си мисля, че ако не фалира, ще извадим поне 400% за годна-две, а ако се появи някой купуват дай боже и 1000%
И аз имам позиция тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от bertramNovaka_bullмай с тебе правин днес оборота. Все си мисля, че ако не фалира, ще извадим поне 400% за годна-две, а ако се появи някой купуват дай боже и 1000%
И аз имам позиция тук
Коментар
-
Продължителен застой в реалния сектор ще доведе до сътресения в бранша, прогнозира Явор Батов. Повечето брокери са на мнение, че катастрофален спад в икономиката няма да има и компаниите ще може да обслужват кредитите си. А това означава постъпления за банките и още по-добри резулт.[/quote]
Тука е ключа към проблема -състоянието на реалния сектор ,а не някакви увеличения от лихви
и тук отдавна е дошло времето за действия от страна на властта,а не да се приказват празни приказки ,колко е стабилна финансовата система
Още преди половин година беше ясно ,че кризата във финансовата система може да бъде пренесена само от евентуална криза в реалния сектор
На практика все още кризата не е дошла във финансовата сфера ,а дали ще дойде? -много зависи от адекватното подпомагане на реалния сектор!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramNovaka_bullмай с тебе правин днес оборота. Все си мисля, че ако не фалира, ще извадим поне 400% за годна-две, а ако се появи някой купуват дай боже и 1000%
И аз имам позиция тук
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от walter.leeПървоначално изпратено от BarkyПървоначално изпратено от walter.leeПИБ или ДСК са изправени пред по-значителни ликвидни предизвикателства според вас?
Банката продължава да поддържа изключително висока ликвидност, като към 31 декември 2008 г. коефициентът на ликвидност на Банката е 26,30%, изчислен съгласно Наредба № 11 на БНБ за управлението и надзора върху ликвидността на банките.
Как мислиш - с тази ликвидност ПИБ изправена ли е пред ликвидно предизвикателство, според теб?!? Айде стига провокации!
От друга страна имаш интересна логика да търсиш обективна информация за заинтересовано лице от средите на самото лице. Т.е. напр. оценката за действията на правителството по време на газовата крица би следвало да е положителна, защото това се визира в коментарите му по въпроса.
Мисленето не е вреден процесМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от BarkyПървоначално изпратено от walter.leeПИБ или ДСК са изправени пред по-значителни ликвидни предизвикателства според вас?
Мисленето не е вреден процес
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от nabliudatelПървоначално изпратено от BarkyПървоначално изпратено от walter.leeПИБ или ДСК са изправени пред по-значителни ликвидни предизвикателства според вас?
Проблемът с цената не е в ликвидноста или резултатите на банката, а в това че един голям чичко е решил да разпродава!
тая леля/чичо дето продава сега е най-добре да си потърси ново заминание защото виждаме че не ги разбира нещата !!!
най добре е да викне телевизията и медиите и публично да си скъса и изяде дипломата и другите сертификати ако има такива
Коментар
Коментар