IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук кипи от интелект.
    Някой пише в ПУБЛИЧЕН сайт, обаче е тайна и идват разузнавачите!
    Супер тайните изказвания на П.К. са разкрити с невероятни съвместни усилия на ДС, КГБ, ЦРУ, МОСАД и моите /тези от преди 20 години имам предвид/

Докладвал
    Аген SSSS

Коментар

• Шарше ла фам

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
        Първоначално изпратено от ssss
        Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
        съскащия - ми не ми пука за другите.За ЦКБ какво? На умряла жаба нож не се вади.
        Мениджмънта на ЦКБ знае ли, че г-н Петър Караиванов нарича управляваната от тях банка умряла жаба?
        Собствениците на ЦКБ знаят ли, че г-н Петър Караиванов нарича банката им умряла жаба?
        БНБ и КФН знаят ли, че г-н Петър Караиванов нарича една публична банка в България умряла жаба?
        ssss, ако живеехме в едно друго време (преди 20 години) щеше да си страхотен професионалист в областта на разузнаването и държавната сигурност
        Охооо,П.К. си е намерил адвокат...
        Колко се изръси Пешо...?
        Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
          Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
          съскащия - ми не ми пука за другите.За ЦКБ какво? На умряла жаба нож не се вади.
          Мениджмънта на ЦКБ знае ли, че г-н Петър Караиванов нарича управляваната от тях банка умряла жаба?
          Собствениците на ЦКБ знаят ли, че г-н Петър Караиванов нарича банката им умряла жаба?
          БНБ и КФН знаят ли, че г-н Петър Караиванов нарича една публична банка в България умряла жаба?
          ssss, ако живеехме в едно друго време (преди 20 години) щеше да си страхотен професионалист в областта на разузнаването и държавната сигурност

Коментар

• Познайте коя е причината Пе Ка да плюе ПИБ- 1. Свалял е жена от банката и го е отрязала- бил грозен и тъп 2. Кандидатствал е за работа в банката- отговорили му че не става и за портиер 3. Харесва му да го глобяват от КФН и иска още - ХА-Ха

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв

Коментар

• Пешо доста си далеч от обективност в коментарите си.Имаш навика да си нарочиш дадена компания и да плюеш по нея до припадък.Първо беше Монбат сега е ПИБ...
                Коя е следващата?
                Слава Великому Сталину!

Коментар

• съскащия - ми не ми пука за другите.За ЦКБ какво? На умряла жаба нож не се вади.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майор Деянов
                    Вижте как Пешо-лепката досажда в блога на ПИБ...
                    Направо е супер нахален...
                    http://www.fibank.bg/blog/?p=303
                    П.К. е г-н Никой. Нещо повече-некомпетентен и тенденциозен и г-н Никой.
                    ПИБ правилно са го отсвирили. Убий простака с мълчание.

П.К. що не ги коментираш тях?

Или ЦКБ? Я дай нещо за ЦКБ!
                    Що не ги викнеш тримата от ТИМ да ти дадат една пресконференция за ЦКБ или за Химимпорт.
                    Това нали знаеш кога ще стане...
                    Когато станеш интелигентен и обективен тогава!

Коментар

• Вижте как Пешо-лепката досажда в блога на ПИБ...
                      Направо е супер нахален...
                      http://www.fibank.bg/blog/?p=303
                      Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas
                        Първоначално изпратено от netware5
                        Първоначално изпратено от fant0mas
                        ..................
                        А за нашия любим ПК ми светна нещо - тоя сигурно има кредит от ПИБ и иска да фалират щото не може да си го плаща.....затова много му си иска да се повтори 1996...
                        Откъде накъде няма да го плаща? Въобще това един мит, че ако фалира някоя банка и кредитите няма да се плащат. Ще се плащат и още как!
                        Знам, ама той не знае......
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                          Първоначално изпратено от fant0mas
                          ..................
                          А за нашия любим ПК ми светна нещо - тоя сигурно има кредит от ПИБ и иска да фалират щото не може да си го плаща.....затова много му си иска да се повтори 1996...
                          Откъде накъде няма да го плаща? Въобще това един мит, че ако фалира някоя банка и кредитите няма да се плащат. Ще се плащат и още как!
                          Знам, ама той не знае......

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas
                            ..................
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky
                              Първоначално изпратено от bertram
                              Ако не му ги обере КФН преди това...
                              Хи, хи, хи!
                              И не е "хи",а е "фи".

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                                Ако не му ги обере КФН преди това...
                                Хи, хи, хи!

Коментар

Working...