IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от Protokol
    що плачеш ма, нали рева за ниски лихви :-) няма угодия
    Жените са така, особенно като са в цикъл :-)
    това обяснява поведението на пешо млекарЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol
      що плачеш ма, нали рева за ниски лихви :-) няма угодия
      Жените са така, особенно като са в цикъл :-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• що плачеш ма, нали рева за ниски лихви :-) няма угодия
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• на 5-6% за 3 месеца..
          лабут ги чака

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat
            От днес "Супер депозита" пада от 8.75% на 8.35%:
            http://fibank.bg/bg/page/1877/%D0%A1...B7%D0%B8%D1%82

Черешката става двугодишен, процентите падат така:

Преди Сега
            1 7.25% 7.25%
            2 7.50% 8.00%
            3 7.75% 8.00%
            4 8.50% 8.00%
            5 8.75% 8.00%
            6 9.00% 8.00%
            7 9.50% 8.00%
            8 10.00% 8.50%
            9 10.50% 8.50%
            10 11.00% 8.50%
            11 11.75% 8.50%
            12 12.50% 9.00%
            13 9.00%
            14 9.00%
            15 9.00%
            16 9.00%
            17 9.00%
            18 9.00%
            19 9.00%
            20 9.00%
            21 9.00%
            22 10.00%
            23 10.00%
            24 11.00%

http://fibank.bg/bg/page/221/%D0%A1%...B7%D0%B8%D1%82
            От днес 08.02.2010 депозитите падата така:
            Супер депозит (3месечен) 7.85, Супер Г (6месечен) 8%, черечката вече е:

Преди Сега
            1 7.25% 5.00
            2 8.00% 6.00
            3 8.00% 6.00
            4 8.00% 6.00
            5 8.00% 7.00
            6 8.00% 7.00
            7 8.00% 7.50
            8 8.50% 8.00
            9 8.50% 8.00
            10 8.50% 8.50
            11 8.50% 8.50
            12 9.00% 8.75
            13 9.00% 9.00
            14 9.00% 9.00
            15 9.00% 9.00
            16 9.00% 9.00
            17 9.00% 9.00
            18 9.00% 9.50
            19 9.00% 9.50
            20 9.00% 9.50
            21 9.00% 9.50
            22 10.00% 10.00
            23 10.00% 10.00
            24 11.00% 11.00

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от B.Graham
              Пешка питай тка настоятелно и ЦКБ същите въпроси.Тя също е публична банка.
              Ама и тях съм ги питал бе, бъди спокоен. Те обаче не са отговорили все още. Спокойно, много варкаш като теле пред майка си...... полека.....
              А що се бавят?Да не би да крият нещо?Я ги питай и това.Ама настоятелно.
              Стига бе, там директно бой ще яде...

Коментар

• Откровено да си призная, не мога да разбера защо ПИБ е така често обект на нападки. Клиент съм им от края на 1997 г. Никога досега не съм имал проблеми с обслужването. Не че искам да им правя реклама (защо пък не), но не съм и помислял да ползвам друга банка, дори когато бгмамите направиха паниката.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  чест им прави на ПИБ и Монбат-я за корпоративния ПР...аз съм пацифист, но ако моята фирма беше така обстрелвана от някой..досега 10 пъти да е ял големите шамари..

после ще ми казвате , че БГ мажоритарите били всикчи бай Ганьовци...явно е, че не са всички такива иначе въпросния 'журналист,продуцент и анализатор' щеше да най-малкото пациент на Ортопедията в Горна Баня.

не е препоръка за саморазправа

поздрави
                  Крайно време е да звънна на Цеко да му бодне две щеки у гъ...ооо
                  Още ли представлява интерес за някой това "лице"!Ще го направиме известен, така че предлагам як ignore!

Коментар

• чест им прави на ПИБ и Монбат-я за корпоративния ПР...аз съм пацифист, но ако моята фирма беше така обстрелвана от някой..досега 10 пъти да е ял големите шамари..

после ще ми казвате , че БГ мажоритарите били всикчи бай Ганьовци...явно е, че не са всички такива иначе въпросния 'журналист,продуцент и анализатор' щеше да най-малкото пациент на Ортопедията в Горна Баня.

не е препоръка за саморазправа

поздрави
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Вече си мисля, че ПИБ плаща на Пешката.Може би действат на принципа :"Не е важно какво се говори за тебе, важното да е всеки ден"
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Колеги, погледнете бате Пешо К как се изтропал и в блога на банката. Плюе, заяжда се и не знам как очаква отоговор от компанията. Но все пак ПИБаджиите са му отговорили сериозно и за сетен път показват високо достойнство. Да бях аз - НИКОГА нямаше да му отговоря. Ето тук - http://<a href="http://www.fibank.bg...ment-14552</a>

Коментар

• Ами по мои сметки е 43.74% спада на печалбата на системата. А на Пиб - 37.13%. Но това само иде да каже колко едностранчиво и манипулативно е писанието на т.нар. журналист ПеКа. Но не искам повече да говоря за него - не си заслужава да му се обръща внимание!

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky
                            Аха - ясно: Булбанк, ОББ и ДСК и те са те отрязали, ама ти срещу тях не риеш.
                            А я да видим как ще интерпретираш това:
                            Булбанк - реализира печалба с 33.15% по-малко в сравнение с 2008
                            ДСК - с 35%
                            ОББ - с 52%
                            Райфа - с 62%
                            цялата система - с 43%

И аз да съм на новата ПР-ка и аз няма да ти отговарям - на манипулации не се отговаря!
                            ако трябва да сме точни общата печалбата на банките за 2009г бележи спад от- 44.7%, до 780 192.,а не както ти си писал/а/43%.Що се касае за ПИБ за 2009 г финансов резултат е 32 019,спрямо 2008 - 50 931 .Разликата м/у двете години е -37,13%
                            http://www.bnb.bg/BankSupervision/BS...BS_Q_200912_BG
                            [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

• ПИБ били зле... щом са на печлба не са зле!! Може да не са най-добре, но това не значи, че са зле.

Досега неоспоримо са доказани няколко неща относно лицето Петър Караиванов

- копира чужд труд и го представя като свой.
                              - разпросранява слухове
                              - опитва се да генерира кух трафик към безлюдния си сайт
                              - не пропуска възможност да захапе Мариян и колегите му, а самият той е на ниво в порядъци по-ниско от тяхното.
                              - доста от добрите му форекс прогнози са копи пейст от Никол Елиът от Мизухо Лондон.
                              - осъден е 2005 ! да плати 40К, но до днес се крие като Андрешко от Съдия изпълнителя - не е важно за какво е осъден - закона си е закон и трябва да се спазва!!!!!

Понеже ПК много обича да говори с намеци за някой от любимите му публични дружества на БФБ викам и аз да намекна нещо за него:
                              - има и непотвърдени данни, че навремето Петър е отварял насрещни позции на свои клиенти и така на 100% си е гарантирал комисона за доходност (между 20-25% от печалбата) - това не е потвърдено!! но колеги тук са писали по темата доста!

поздрави и успех на коректните колеги
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Нали ви казах колеги - според Пешо Лъжеца всички вие сте идЕоти, а Инвесторът е форумът на идЕотите!

Четете по-долу да видите истинското лице на великия журналист и финансов анализатор!

Понеже живея близо до 4-ти километър, си мисля дали да не отскоча до там и да питам добрите доктори няма ли някакъв начин да подадем сигнал и да го диспансеризират. Според мен рецидивите му зачестяват и може да стане опасен!
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X