If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (5F4 / FIB) - архив до 08.09.11
Пешко що не си ги сложиш на дългосрочен депозит...там ще ти ги олихвят според твоите очаквания :-) , ноооо ти искаш и да са ти под ръка, нали :-)....няма пълно щастие да знаеш
Не се безпокой ще намеря какво да ги правя.И нямам никави очаквания.Просто парите са в тази банка която дава най много.Дългосрочен депозит не благодаря.КТБ дава 7,5% за година на безсрочен.И да се разберем ясно в договора с ПИБ ясно пише че Банката си запазва правото да променя лихвата както намери за добре.Затова не роптая но след като ми променят лихвите аз пък си запазвам правото да отида където ми харесва.
Почти всяка банка има право да променя лихвите, както по депозитите, така и по кредитите. До момента не съм виждал да променят лихвите по вече сключените депозити. ПИБ действат много разумно и след като увеличиха значително депозитната си база за сметка на другото финансиране, започват да смъкват летвата и разтварят лихвената ножица.
Пешко що не си ги сложиш на дългосрочен депозит...там ще ти ги олихвят според твоите очаквания :-) , ноооо ти искаш и да са ти под ръка, нали :-)....няма пълно щастие да знаеш
Не се безпокой ще намеря какво да ги правя.И нямам никави очаквания.Просто парите са в тази банка която дава най много.Дългосрочен депозит не благодаря.КТБ дава 7,5% за година на безсрочен.И да се разберем ясно в договора с ПИБ ясно пише че Банката си запазва правото да променя лихвата както намери за добре.Затова не роптая но след като ми променят лихвите аз пък си запазвам правото да отида където ми харесва.
Почти всяка банка има право да променя лихвите, както по депозитите, така и по кредитите. До момента не съм виждал да променят лихвите по вече сключените депозити. ПИБ действат много разумно и след като увеличиха значително депозитната си база за сметка на другото финансиране, започват да смъкват летвата и разтварят лихвената ножица.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Каква некоректност? Ясно е че лихвите падат и ще продължът да падат - нали това искат всички. Ясно е, че високите лихви не може да се предлагат вечно - нали трябва да кредитират на по ниски лихви????? Сляп карти не играе. Аз хванах първата най добра промоция на черешката и изрично питах - лихвите по сключените депозити не се променят, новите лихви важат за нови депозити. От друга страна лихвите им по еврата продължават да са най добрите, еее за левовете Алфа май предлага по добри - но аз не бих отишъл в Гръцка банка в момента.. плюс това предпочитам да спестявам в евро - за всеки случай....
Тази банка започна да се олива.Това са лихвени проценти за будали за първата година излиза 7,2 а за втората 9,5.като дойде втората година ще ги намалят и за нея.Тези хептен за канарчета ни взеха.Но проблема си е техен.Който иска да си държи парите там аз ги напускам.Когато станат коректни може да се върна
Що говориш глупости! Аз имам свободен депозит от преди две години и не са ми пипали лихвата. Тея нови лихви са ако оттук насетне си откриеш депозит и не важат за вече открити такива. Да пишеш, че са некоректни, всъщност е некоректно от твоя страна.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Тази банка започна да се олива.Това са лихвени проценти за будали за първата година излиза 7,2 а за втората 9,5.като дойде втората година ще ги намалят и за нея.Тези хептен за канарчета ни взеха.Но проблема си е техен.Който иска да си държи парите там аз ги напускам.Когато станат коректни може да се върна
Не бих казал,че са некоректни,до тук по никой скючен договор не са променили условията въпреки,че има точка за това.Колкото до лихвите по новите депозити ,действително се уливат,но всеки има глава на раменете да чете и смята.
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
За тези на които им трябват по-големи сумички в брой в някой момент -правите си няколко свободни депозита и реално избягвате ограничението за теглене кеш.Същото може да процедирате и с мегата на Пощенска.Правя го от как са излезли и двата типа депозити 2007 или 2008 вече не помня.Никакви проблеми.
Естествено левовите може да ги ползвате и като сметки.
Всъщност 2 годишния е най добре, защото можеш да си теглиш ако ти дотрябват, а лихвите ще падат, така че се подсигуряваш за две години напред. Добре, че си отворих един с първата оферта, сега шест месеца мога да довнасям на високите лихви!!!
да . ама това са само по 2 годишния, и то само ако ги изтеглииш на 3 тия месец.
иначе имат добри лихви по тримесечните. аз си направих едногодишен обикновен в евра на 8%
Първа инвестиционна банка достъпна и на кратък телефонен номер “*bank” / *2265
09 февруари 2010
Клиентите, абонати на мобилни услуги на всички български оператори – Мтел, Глобул и Виваком, вече могат да се свържат с Контакт центъра на Първа инвестиционна банка на кратък телефонен номер *bank или *2265.
Цената на разговор за крайния потребител е според абонаментния план за тарифиране на разговори в мрежата на неговия оператор. Когато клиентите на Банката наберат *bank или *2265, разговорът ще се проведе в рамките на съответната мрежа – за Виваком – Виваком, за Мтел – Мтел и за Глобул – Глобул.
Номерът е достъпен за избиране и от стационарни телефони от цялата страна на цената на градски разговор, a *bank е и валиден пощенски адрес за Български пощи.
ПИБ е единствената банка, която се идентифицира с номер *bank / *2265. Първа инвестиционна банка предприе тази стъпка, за да улесни в още по-голяма степен клиентите си и да направи свързването с Контакт центъра на Банката удобно и бързо.
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар