IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добре казано devils, тука е само за доливане. Това доста хора го разбраха.

Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
      девилс .. а риска мериш ли ??? щом показатели не гледаш .. или само сентимент
      neee, естествено, че гледам и показателите на съответните дружества, но и сантимент има Има доста други дружества с изключително неоправдана цена, но това не им пречи да вървят нагоре, нали ? Ти не оправдаваш цената, но и не продаваш .. Мисля, че скоро ще ме питаш как ще оправдая цена от 10 лв. Казах и преди ,че Еврохолд още не е разгърнал сериозния си потенциал, и когато това стане ще има още по-голяма радост. Аз се ръководя от принципа, че никога не е късно да влезеш в качествена компания, щом си преценил, че има сериозен фундамент, силен мениджърски екип и добри перспективи.
      Желая ти успех !

Коментар

• Исках да пофилосоствам и аз малко по темата оба4е с еотказах и затова само 6те поздравя вси4ки които сме "колеги" в холдинга .

Коментар

• девилс .. а риска мериш ли ??? щом показатели не гледаш .. или само сентимент

Коментар

• Първоначално изпратено от neee
            Прекалено голям оптимизъм тук ... имам доста акции но за момента не мога да оправдая тези нива ... и все пак не продавам ... такова вливане на капитал по всички позиции е може би породено освен от наближаващите отчети а и наближаващото отваряне на БФБ към европейските борси чрез платформата на немците
            Колега, нормално е поскъпването при Еврохолд - все пак колко останаха качествените компании на БФБ ? - и то на такава цена. За мен цената е приемлива в сравнение с тази при други компании, а може би и затова се пренасочват големи капитали тук.За това влязох и аз и желая на всички успехи !! Все пак не всичко е коефициенти..

Коментар

• Прекалено голям оптимизъм тук ... имам доста акции но за момента не мога да оправдая тези нива ... и все пак не продавам ... такова вливане на капитал по всички позиции е може би породено освен от наближаващите отчети а и наближаващото отваряне на БФБ към европейските борси чрез платформата на немците

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                Поизтъня предлагането има -няма 70 к акции до макса .
                Има предлагане за над 1млн, провери пак!
                --

Коментар

• Поизтъня предлагането има -няма 70 к акции до макса .

Коментар

• Аха

Коментар

• Първоначално изпратено от R.I.P.
                      Първоначално изпратено от kamacho
                      Първоначално изпратено от Facts
                      Хаха, голям майтап станало тука. Надувайте балона момчета и момичета, па докъдето може... Пук!

А моя човек е тук.Е сега вече съм сугурен че до месец ще доближим 10 лв.
                      Явно нямаме друг избор. Хахаха...

STRONG BUY SIGNAL!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                        Първоначално изпратено от Facts
                        Хаха, голям майтап станало тука. Надувайте балона момчета и момичета, па докъдето може... Пук!

Явно нямаме друг избор. Хахаха...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts

Коментар

• Секли са и гулдени, през 18ти век и са ги изнасяли, та може и някой сандък да е артисъл . Тя спекулата не е от вчера

Коментар

• Шилинги бяха австрийските, ама вече от известно време са Евро

Коментар

• нещо цитата е леко сбъркан )))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X