If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11
девилс .. а риска мериш ли ??? щом показатели не гледаш .. или само сентимент
neee, естествено, че гледам и показателите на съответните дружества, но и сантимент има Има доста други дружества с изключително неоправдана цена, но това не им пречи да вървят нагоре, нали ? Ти не оправдаваш цената, но и не продаваш .. Мисля, че скоро ще ме питаш как ще оправдая цена от 10 лв. Казах и преди ,че Еврохолд още не е разгърнал сериозния си потенциал, и когато това стане ще има още по-голяма радост. Аз се ръководя от принципа, че никога не е късно да влезеш в качествена компания, щом си преценил, че има сериозен фундамент, силен мениджърски екип и добри перспективи.
Желая ти успех !
Прекалено голям оптимизъм тук ... имам доста акции но за момента не мога да оправдая тези нива ... и все пак не продавам ... такова вливане на капитал по всички позиции е може би породено освен от наближаващите отчети а и наближаващото отваряне на БФБ към европейските борси чрез платформата на немците
Колега, нормално е поскъпването при Еврохолд - все пак колко останаха качествените компании на БФБ ? - и то на такава цена. За мен цената е приемлива в сравнение с тази при други компании, а може би и затова се пренасочват големи капитали тук.За това влязох и аз и желая на всички успехи !! Все пак не всичко е коефициенти..
Прекалено голям оптимизъм тук ... имам доста акции но за момента не мога да оправдая тези нива ... и все пак не продавам ... такова вливане на капитал по всички позиции е може би породено освен от наближаващите отчети а и наближаващото отваряне на БФБ към европейските борси чрез платформата на немците
Коментар