IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Investorrr
    Да, съгласен съм, отлично ниво за влизане
    Тепърва ще имате все по-отлични нива за влизане!
    Обещано изпълнено... Ако сте по-търпеливи ще ви огрее и на 2,90... па и още "по-отлични" нива ще видиме... :lol:
    Само ви припомням какво е казал нашият приятел Facts на 3-и май относно цената на Еврохолд... Тя по това време е малко над 3.20...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
      Първоначално изпратено от nevermind
      Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
      Аз се ослушвах, ослушвах и напазарувах за световно днес на 7.25
      hmmm mnogo interesno!!!

i kakvo e svetovno ti izmerenie, ako ne e taina!?
      ей сега щи кажа ... хммм

6to be? pohvali se... i bez tova sa si tvoi... i po4na ve4e da se izpuskash! ili si poredniat manipulator!???

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
        Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
        hmmm mnogo interesno!!!

ей сега щи кажа ... хммм

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
          hmmm mnogo interesno!!!

Коментар

• Аз се ослушвах, ослушвах и напазарувах за световно днес на 7.25

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
              Първоначално изпратено от jose
              Тука май имате поща
              Да бе, само Гала я няма )
              С тях или без тях след днеска посоката е ясна ////////
              Отлични новини за Еврохолд, отлични за Етропал.
              Анализирайки за себе си фактите, стигнах до извода, че трябва още малко да си купя тук.
              Дано все още има дрогирани дето да продават на тези нива, и поклонници на Facts ,които безусловно следват съветите му.

Още по-големи успехи желая на холдинга и на всички акционери тук!
              То от поклонниците на Facts едва ли са останали много А и да има такива люде-те продадоха по тази позиция на малко по-ниски нива по негова препоръка
              Ще разчиташ явно на дрогираните
              Успех на търпеливите съакционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от jose
                Тука май имате поща
                Да бе, само Гала я няма )
                С тях или без тях след днеска посоката е ясна ////////
                Отлични новини за Еврохолд, отлични за Етропал.
                Анализирайки за себе си фактите, стигнах до извода, че трябва още малко да си купя тук.
                Дано все още има дрогирани дето да продават на тези нива, и поклонници на Facts ,които безусловно следват съветите му.

Още по-големи успехи желая на холдинга и на всички акционери тук!

Коментар

• Тука май имате поща
                  Състраданието не е добродетел

Коментар

• 129 - като захранка или като за десерт да го разбирам?

Коментар

• Бе кво го гъделичкате Facts. Не виждате ли че обича да е център на внимание и вие му помагате да сипе мозък на поразия...не се занимавайте с него

Коментар

• Г-н Facts, доста докачливичък ми се виждаш....

Коментар

• Като не разбираме от синергия като мистър Фактс поне можем да чакаме :-) :-)

Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                          eee, г-н Николов чекал съм още на 3,50 кога беше, сега имам право да чекам и на по-високо
                          изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sebastian
                            Някаква идея защо 101(ОББ) изсипва акцията доста настоятелно?
                            Щом като има тъпанари да купуват на тези нива, защо да не изсипват?

Коментар

• И ти като разбираш от синергия защо излъга "клиентите" си да продават EUBG по 2.70лв, ако трябва дори и на загуба!? :-)
                              Не мислиш ли, че си нанесъл непоправими финансови загуби на горките хорица, които са те послушали?
                              И не мога да разбера твоята фалшива "загриженост" за чуждите пари - защо даваш съвети кога да продаваме и купуваме, твои пари нямаш ли си? Грижи се за тях.

Първоначално изпратено от Facts
                              Първоначално изпратено от Borsalino
                              Само дето торбичките са по-нужни при приземяване :-(
                              :lol:

Явно момци не сте чували за интеграция по вертикала или хоризонтала в един холдинг. Не сте чували и за синергия. Защото при тази покупка няма нищо от тези неща...

Най-смисленото обяснение което прочетах в комюникето е как Етропал нямали пари да внасят материалите дето им трябват и затова решили да купят Пластхим. Ама на Пластхим им трябвали едни нищо и никакви си 20 милиона евро за да произвеждат онова което се очаква от тях. И ей сега когато еврохолда станел банка щял да им отпусне този заем изгодно щото вече били в един холдинг. А докато станат банка може да пуснат още една емисийка за 40 млн. левчета за да налеят смисъл в тази покупка?!... Ето ти и цялата "интеграция"!
                              изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• eee, г-н Николов чекал съм още на 3,50 кога беше, сега имам право да чекам и на по-високо

Коментар

Working...
                                X