IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    дреме ми, след днес мисля да съм почти аут от бфб

т.е. след по-малко от полочин час

само унипак няма да продавам още че е голям спреда, другите позиции са незначителни
    Малко е кофти, че поредния участник напуска БФБ, но ти желая успех ! Споделяй моля те портфела си навън в другите теми. Аз лично те чета с интерес!

Успех!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Благодаря ти, не бях се ровил толкова надълбоко.

П.П. Абе, къде е BullsonBSE, липсва ми днес! Сега е неговият миг на слава !
      дреме ми, след днес мисля да съм почти аут от бфб

т.е. след по-малко от полочин час

само унипак няма да продавам още че е голям спреда, другите позиции са незначителни
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
        Колега, като гледам езиковия Ви стил и как си играете с шрифта мисля, че Вие сам по себе си сте един АДСИЦ- имате си комплекси, ама не по морето.
        Нахалнико,
        1. НЯМА как да БЪДА колега с такъв НЕГРАМОТНИК, но за сметка на това ЛАИК!
        2. Комплекси дали имам НЯМА как да ЗНАЕ хейтър и ТРОЛ!
        3. Лично аз съм ИЗУМЕН /защо ли?/ как може ПЕРСОНА без елементарни ПОЗНАНИЯ да инвестира в акции /били те и 100 бр./ и да има НАХАЛСТВОТО да бъде АРОГАНТЕН и да пълни темата със СПАМ?!

Коментар

не би трябвало, условията за 2015 са били по-добри от 2014:
          2015
          от 3 м EURIBOR + 2,85 %
          до 3 м EURIBOR + 3,04 %

2014
          от 3 м EURIBOR + 2,85 %
          до 3 м EURIBOR + 3,45 %
          Благодаря ти, не бях се ровил толкова надълбоко.

П.П. Абе, къде е BullsonBSE, липсва ми днес! Сега е неговият миг на слава !

Коментар

Мисля, че наемът му е бил далеч над 12 Евро, но не мога да го докажа. Имам приятел, който държи там търговска площ на цена в пъти по-висока. Е, не е 1600 м2, но все пак... Отделно искам да попитам, след като предоговориха заема, нямаше ли някакъв бонус за лихвите през първата година?
            не би трябвало, условията за 2015 са били по-добри от 2014:
            2015
            от 3 м EURIBOR + 2,85 %
            до 3 м EURIBOR + 3,04 %

2014
            от 3 м EURIBOR + 2,85 %
            до 3 м EURIBOR + 3,45 %
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Колега, това означава, че срещу 15 сегашни акции, ще имаш да запишеш 1 нова на цена 4,70 /в която няма да получиш дивидент за 2015 г./ ако желаеш. При този вариант, трябва да отидеш до ИП-то си, да попълниш един документ, че желаеш и да платиш новите ти акции. След като го направиш, те ще се появат автоматечно в платформата ти след време.

Успех!
              Благодаря!

Коментар

Да питам за тази новия емисия от 4.70 лв, четох тоя протокол. Пише всеки акционер получава равен брой права спрямо акциите си, а с 15 права имаш право на една акция, т.е. на 15 сега акции имам право на една нова ли?
                Аз съм към Елана Трейдинг, за да си запиша новата емисия трябва да ходя до офиса им и да платя за новите акции(в моя случай за 10) и да чакам да ми се отразят в платформата ли?
                Колега, това означава, че срещу 15 сегашни акции, ще имаш право да запишеш 1 нова на цена 4,70 /в която няма да получиш дивидент за 2015 г./ ако желаеш. При този вариант, трябва да отидеш до ИП-то си, да попълниш един документ, че желаеш и да платиш новите ти акции. След като го направиш, те ще се появат автоматечно в платформата ти след време.

Успех!

П.П. Не се заяждай с Консултанта и с други по-опитни. От тях може само да понаучим нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  Само не НАГЛЕЙ!
                  кАТО НЕ ЗНАЕШ НЕЩО чети, НИКОЙ не е ДЛЪЖЕН да те образова и/или ОГРАМОТЯВА за ЕЛЕМЕНТАРНИ неща! Това е инвеститорски ФОРУМ!
                  хАЙДе сега от бАТе ти ДРУМ!
                  Колега, като гледам езиковия Ви стил и как си играете с шрифта мисля, че Вие сам по себе си сте един АДСИЦ- имате си комплекси, ама не по морето.

Коментар

• Мнооого съм доволен от тази позиция - 5590x1,708196= миналата година по това време бях 2,78 преди дивидент.
                    Остана и за записване , както си му е реда , а и за търговийка съм винаги готов!

Коментар

малиии какво изсипване

такъв обем не е имало от 1 юни миналата година
                      А бря какво изсипване .... 20 000 акции ....
                      На времето какви ИЗсИПВАНИЯ имаше .....

Коментар

• малиии какво изсипване

такъв обем не е имало от 1 юни миналата година

Коментар

не би трябвало да има толкова голямо значение пикадили

имаше площ 1622 кв. м, ако приемем че е бил отдаден при 12 евро на квадратен метър колкото е горе-долу за офисите, това прави към 38 хиляди на месец

заемът обаче q1 2015 беше 38.5млн, беше малко над 35млн към q4, сега би трябвало да е към 33.5млн. т.е.

разходите за лихви q1 2015 бяха 288 хил, сега би трябвало да са намалели на около 250 хил
                          Мисля, че наемът му е бил далеч над 12 Евро, но не мога да го докажа. Имам приятел, който държи там търговска площ на цена в пъти по-висока. Е, не е 1600 м2, но все пак... Отделно искам да попитам, след като предоговориха заема, нямаше ли някакъв бонус за лихвите през първата година?

Коментар

Аз сайта на Елана го знам, питам защото не знам, ако нямаш намерение да обясниш, не е нужно да се заяждаш.
                            Само не НАГЛЕЙ!
                            кАТО НЕ ЗНАЕШ НЕЩО чети, НИКОЙ не е ДЛЪЖЕН да те образова и/или ОГРАМОТЯВА за ЕЛЕМЕНТАРНИ неща! Това е инвеститорски ФОРУМ!
                            хАЙДе сега от бАТе ти ДРУМ!

Коментар

Може би отчета е лош, предвид Пикадили и други проблеми. Няма значение, хубавото е че поне търговия има
                              не би трябвало да има толкова голямо значение пикадили

имаше площ 1622 кв. м, ако приемем че е бил отдаден при 12 евро на квадратен метър колкото е горе-долу за офисите, това прави към 38 хиляди на месец

заемът обаче q1 2015 беше 38.5млн, беше малко над 35млн към q4, сега би трябвало да е към 33.5млн. т.е.

разходите за лихви q1 2015 бяха 288 хил, сега би трябвало да са намалели на около 250 хил

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                                Заповядай линк към сайта на посредника ти:
                                http://www.elana.net/bg/trading/index.html

И МНОГОу тЕ МолиМ това НЕ е час по ТРУДОВО!
                                Аз сайта на Елана го знам, питам защото не знам, ако нямаш намерение да обясниш, не е нужно да се заяждаш.

Коментар

Working...
                                X