IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Да бе, Кобосчев - че после да ме погнат от Кафенето за туй че съм издал вътрешна информация.

2 Б глоба не ми се снасят.
    Да така е ....със спестените парички от глобата можеш си купиш на сосна цена над 800 бройчици билдинги

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Да бе, Кобосчев - че после да ме погнат от Кафенето за туй че съм издал вътрешна информация.

2 Б глоба не ми се снасят.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Днес - сборище - мина приятно.

Очаквайте хубави новини в близко време - ама и туканка повече няма нищо да река.
        Ей голем егоист се извъди импе хората онлаин си пуснаха откриването на билдингите да го гледаме ...ти едно здрасти не казваш за сборището ....сподели инфо малко ?

Коментар

• Днес - сборище - мина приятно.

Очаквайте хубави новини в близко време - ама и туканка повече няма нищо да река.

Коментар

• В крайна сметка май не продават а само отдават под наем части от СБЦ, така отпадат някои съмнения за бъдещото развитие на компанията, които се изказваха на предните страници.
            Не съм акционер и не съм се ровил в отчетите - колко заем са взели тук за построяването то билдингите?

Коментар

• Нещо нема движение напоследък по това тикерче ...явно всички чакат сборището

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                добре дошъл!
                Нищо не мисля - само констатирам че спря да пишеш в темите на ОД и се премести в едни други теми?!?!
                Или си продал или изчакваш ОСА за да коментираш?
                А моментното ти мнение(преди да те надъхат на ОСА) за групата , за дивидентите и т.н.?
                Винаги се радвам да чета мнението ти!
                Успех!
                Да бе, ще избягам преди сборищата... аз да не съм паднал от небето?

Аз ного се кефя на г-н Донев, но това не означава постоянно да пиша в около 5 теми. А тия блокчета са такива, че и Доналдът не би се срамувал от тях, ако беше ги построил.

Коментар

• добре дошъл!
                  Нищо не мисля - само констатирам че спря да пишеш в темите на ОД и се премести в едни други теми?!?!
                  Или си продал или изчакваш ОСА за да коментираш?
                  А моментното ти мнение(преди да те надъхат на ОСА) за групата , за дивидентите и т.н.?
                  Винаги се радвам да чета мнението ти!
                  Успех!

Коментар

......офис площите са 24 000кв.м. - а по груба сметка от статията на Мариян групата ще заеме 8-9 000 кв.м., т.е над 60% от площите им въпреки местенето на компаниите около ОД ще останат празни!
                    Ако предложат цени, конкурентни на пазарът, постепенно ще се напълни, защото блокчетата са бомба - ного са секси и са на готино място. Лошото е, че има пренасищане на пазарът на офис площи, но с умел търговски подход и качество (него поне го има) може да се пробие.

Иначе офертички има дето трябва - и са написани секси:

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...798&f1=details
                    Last edited by Императорът; 25.05.2012, 12:40.

Коментар

• Мислиш, че съм излязъл от тая позиция? - Е, грешиш.

Ако съдим по статията, приходът на акция годишно ще бъде около 20 стинки, САМО от изброените наематели.
                      Да не забравяме, че има и други обаче - молченцето е пълно на около 78%.

Тук в умерено дългосрочен план си струва да се инвестира.
                      Last edited by Императорът; 25.05.2012, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Тази снимка е от младите години на Импето, когато раздаваше правосъдие из форума. Сега се е променил, по-сдържан и по-улегнал, за което му правя еваллла!!
                        ами в нет-а само тази намирам
                        сега се порових - значи офис площите са 24 000кв.м. - а по груба сметка от статията на Мариян групата ще заеме 8-9 000 кв.м., т.е над 60% от площите им въпреки местенето на компаниите около ОД ще останат празни!
                        Last edited by tony1975; 25.05.2012, 11:27.

Коментар

Импето заряза този АДСИЦ и се пренесе в АТЕРА с неговите 99 акции
                          Тази снимка е от младите години на Импето, когато раздаваше правосъдие из форума. Сега се е променил, по-сдържан и по-улегнал, за което му правя еваллла!!

Коментар

• Колко квадрата са тия кули - напълниха ли ги с пренасянето на групата?

Коментар

• Импето заряза този АДСИЦ и се пренесе в АТЕРА с неговите 99 акции
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от HPQ Разгледай мнение
                                ще има приходи от наем очевидно, но хвърли едно око на баланса! Започва яко плащане на лихви по заемите също така.
                                Е, това се подразбира, но все нещо ще остане и за нас...

Коментар

Working...
                                X