Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакво направихте тука бе
тука е било и 15лева!!!
Като намалее дългът да ги чакам ли пак?
имам малко тук ама на 2,2 може да взема още
Купи си още.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениепо-малко ще е дивидентът, виж 4-тото тримесечие правят преоценка на сградата и така им пада печалбата, но пък ще имат къмто 900 хиляди да си плащат главниците и за има-няма 50-60 години могат си върнат заемитевноските си ги плащат така че какъв е проблема? Печалбата няма как да пада при свързани фирми с дълги контракти
Абе всеки има глава да мисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЕй голямо бързане да излизатевзехте дивидента и сега дим да ви няма
тук под 2.40 - 2.50 да се продава си е пребързване, поне аз виждам стабилен дивидент от поне 8%-10% на тези цени което е много по добре спрямо банкови депозити от по 5-6%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеКак ги сметна тия 5% при брефа не знам...близо съм бил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеи аз днеска взех малко, по-нататък може още. чудя се кое е по-добре - тука на 7.5 или брефа на 5%, все пак тая разлика от 2.5% за 4 години са 10%, пък дотогава все ще има раздвижване с на брефа парцелитепък ако тука догодина пак има увеличение на капитала
и все пак 7.5% е добре
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМоже ли един въпрос, който ми е особено интересен, понеже доста често говорите за % диведентна дохнодност. Какво ви интересува сега 8% ли е, 15% ли е или 30%, като ще смяташ дивидентна доходност не ти ли е по-важно догодина каква ще ти излиза доходността. Сегашната така или иначе си е в цената - ако див дето ще имаш с акциите от днес е 42 ст, акцията ще слезе от 2.69 на 2.27, ако беше 22 ст щеше да падне на 2.47 .. значи ти е важно тази цена ниска ли е или висока реално, а не дали ти била дивидентната дохондост 8, 15 или 20%. Е и глобално ако гледаме (с което не намеквам че тук е такава ситуацията) ако утре акцията трябва да падне на 2.27, ама тя падне на 2 лв ... какво става?
Това са ми едни интересни въпроси, за да мога да схвана какво имате предвид.
Коментар
Коментар