Появи ли се Пандата или Фортис да ви хвали акциия, да знете че е за СЕЛЛ = СФИ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига си писал глупости: "платен пишещ" - и то точно: Фортиссов - ха-ха-ха-ха-ха.
Хора осъзнайте се, не оставяйте да ви будалкатBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВсички знаем, че си платен пишещ само в акции, които вече са поскъпнали яко и нямат повече перспектива да поскъпват, появяваш се само след като поскъпването вече е факттакива сте много ясни и елементарни: АТЕРА, СПИЙДИ, Трейдинга, СФИ
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗнам какво пиша, няма нужда да ме коригираш.такива сте много ясни и елементарни: АТЕРА, СПИЙДИ, Трейдинга, СФИ
Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТи така разправяше и за АТЕРА, и за СПИЙДИ, и за Трейдинга.
Интересно ми е как точно се появваш с такива прогнози след като някоя акция се е качила с 100% и повече процента и изведнъж ти проблясва, че ще расте така и в следващите 7 г. - овците нека верват и да чакат 7 г., нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПрез следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.
Интересно ми е как точно се появваш с такива прогнози след като някоя акция се е качила с 100% и повече процента и изведнъж ти проблясва, че ще расте така и в следващите 7 г. - овците нека верват и да чакат 7 г., налиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- 7год. х ~0,27 = 1,89 възвращаемост от вложени 4,07!
А при Трейдинга с/у вложените средно 2,20 ли беше ?
Имаш вече 3 х0,25 средно - или остатъчна ~1,55 с инфлации , така че малко късно преливаш , да не говорим че миналата година те карах да продадеш поне 5000от Трейдинга за 7500от Имотите , а и средната на софТрейд щеше да е паднала с още ~ два дивидента върху общия брой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПрез следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.
- 7год. х ~0,27 = 1,89 възвращаемост от вложени 4,07!
А при Трейдинга с/у вложените средно 2,20 ли беше ?
Имаш вече 3 х0,25 средно - или остатъчна ~1,55 с инфлации , така че малко късно преливаш , да не говорим че миналата година те карах да продадеш поне 5000от Трейдинга за 7500от Имотите , а и средната на софТрейд щеше да е паднала с още ~ два дивидента върху общия брой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПрез следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениети и днес ли си на работа??? на колко нещастници ще изгориш душичките с тези ПФ !!!!
И аз не горя душички - аз радвам душички.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа видим ще успеят ли да напълнят тия секси блокчета, че ми бе писнало - пръво да стои дупка там, а после - доста време - гол строеж, още повече, че е срещу прозорецът ми и - дори в моментът - ми е пред очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепървите печелят!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар