IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Появи ли се Пандата или Фортис да ви хвали акциия, да знете че е за СЕЛЛ = СФИ
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Стига си писал глупости: "платен пишещ" - и то точно: Фортиссов - ха-ха-ха-ха-ха.
      Виждал ли си го на живо, или си виждал само снимката му до трактора

Хора осъзнайте се, не оставяйте да ви будалкат
      Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Всички знаем, че си платен пишещ само в акции, които вече са поскъпнали яко и нямат повече перспектива да поскъпват, появяваш се само след като поскъпването вече е факт такива сте много ясни и елементарни: АТЕРА, СПИЙДИ, Трейдинга, СФИ
        Стига си писал глупости: "платен пишещ" - и то точно: Фортиссов - ха-ха-ха-ха-ха.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Знам какво пиша, няма нужда да ме коригираш.
          Всички знаем, че си платен пишещ само в акции, които вече са поскъпнали яко и нямат повече перспектива да поскъпват, появяваш се само след като поскъпването вече е факт такива сте много ясни и елементарни: АТЕРА, СПИЙДИ, Трейдинга, СФИ
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
            Ти така разправяше и за АТЕРА, и за СПИЙДИ, и за Трейдинга.
            Интересно ми е как точно се появваш с такива прогнози след като някоя акция се е качила с 100% и повече процента и изведнъж ти проблясва, че ще расте така и в следващите 7 г. - овците нека верват и да чакат 7 г., нали
            Знам какво пиша, няма нужда да ме коригираш.

Коментар

През следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.
              Ти така разправяше и за АТЕРА, и за СПИЙДИ, и за Трейдинга.
              Интересно ми е как точно се появваш с такива прогнози след като някоя акция се е качила с 100% и повече процента и изведнъж ти проблясва, че ще расте така и в следващите 7 г. - овците нека верват и да чакат 7 г., нали
              Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                - 7год. х ~0,27 = 1,89 възвращаемост от вложени 4,07!
                А при Трейдинга с/у вложените средно 2,20 ли беше ?
                Имаш вече 3 х0,25 средно - или остатъчна ~1,55 с инфлации , така че малко късно преливаш , да не говорим че миналата година те карах да продадеш поне 5000от Трейдинга за 7500от Имотите , а и средната на софТрейд щеше да е паднала с още ~ два дивидента върху общия брой.
                не съм аз по тези неща - сложни схеми са за мен

Коментар

През следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.

- 7год. х ~0,27 = 1,89 възвращаемост от вложени 4,07!
                  А при Трейдинга с/у вложените средно 2,20 ли беше ?
                  Имаш вече 3 х0,25 средно - или остатъчна ~1,55 с инфлации , така че малко късно преливаш , да не говорим че миналата година те карах да продадеш поне 5000от Трейдинга за 7500от Имотите , а и средната на софТрейд щеше да е паднала с още ~ два дивидента върху общия брой.

Коментар

защо точно 7 години?
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

А за Трейдинга?

Коментар

• През следващите 7 години очаквам доходността от СФИ да бъде в рамките на 10-11,5% годишно - дивидентна и капиталова.

Коментар

ти и днес ли си на работа??? на колко нещастници ще изгориш душичките с тези ПФ !!!!
                          Какво общо имат тук ПФ?

И аз не горя душички - аз радвам душички.

Коментар

• явно пазарът отива леко нагоре - за наемите, което е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Да видим ще успеят ли да напълнят тия секси блокчета, че ми бе писнало - пръво да стои дупка там, а после - доста време - гол строеж, още повече, че е срещу прозорецът ми и - дори в моментът - ми е пред очите.
                              ти и днес ли си на работа??? на колко нещастници ще изгориш душичките с тези ПФ !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                първите печелят!
                                Да видим ще успеят ли да напълнят тия секси блокчета, че ми бе писнало - пръво да стои дупка там, а после - доста време - гол строеж, още повече, че е срещу прозорецът ми и - дори в моментът - ми е пред очите.

Коментар

Working...
                                X