If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нормално в GAGBT да не се страхуват от мечки-все пак Мечо Пух е приятел с Прасчо
Като прибавим и другите приказни герои от гора(нов)
Само да не сублимира печалбата по Коледа
Имам и космически хартии и разчитам на катарзиса
Ситуацията ми изглежда като пред рохко яйце
Като започнат малко да спадат котировките темата се активизира, да не би да ви е страх !?!?
А в някои други дружества острани (като при гагарин) се наблюдава 5% ръст на спадащ пазар. Чудя се как ли се печели на спадащ пазар
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Забелязвам че постоянно пишеш негативно за тази и онази компания. Ти като си такъв отворко, защо не ни отвориш какъв е твоя портфейл та да вземем и ние да облажим малко.
Следя какво купуват Пенсионните Фондове и там купувам и аз - Енебона, ОТЦК, Мострой, КТБ и Депозити в КТБ
Импе, оставяй го този. Ние с теб имаме различни позиции за ПФ, но това не значи, че не сме приятели.
Запознахме се на живо през м. май 2008г - на ОС на Медика !!!!
Осма ли беше? - Може и така да е било - помня, че г-н Донев ни запозна един вид.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Забелязвам че постоянно пишеш негативно за тази и онази компания. Ти като си такъв отворко, защо не ни отвориш какъв е твоя портфейл та да вземем и ние да облажим малко.
Абе, момко - ний с Форти се познаваме от около 8 години поне.
Импе, оставяй го този. Ние с теб имаме различни позиции за ПФ, но това не значи, че не сме приятели.
Запознахме се на живо през м. май 2008г - на ОС на Медика !!!!
Коментар