IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ако го възприемаш като АДСИЦ то доста нависоко. чудя се на хората които са готови да продават на 5.5.
    не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• ИНТЕРЕСНО Е ДОКЪДЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ЦЕНИТЕ

Коментар

• ми какво очакваш от компания за по-малко от 15 млн която има печалба 25 млн

Коментар

• Dobroto si e dobro....po4ti vsi4ki padat.. tuk raste..

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
            Първоначално изпратено от Ned
            И аз имам много акции тук, очаквах стабилен отчет, ама този надхвърли и най-оптимистичните ми прогнози! при тази печалба се получават перфектни коефициенти!
            Донесе ми добра радост тази акция, да видим какво ни чака следващата седмица!
            Успех, колеги!
            не само твоите прогнози колега едва ли някой си е представял нещата тук да бъдат толкова розови
            Колега, а ти не сгреши онзи ден с обирането на около 1500 броя. Всъщност утре ще видим, ама надали си сгрешил!
            Дайте обаче предположения какво следва оттук нататък, този отчет мимолетно явление ли е, или ще видим приемливи резултати и през Q1

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
              И аз имам много акции тук, очаквах стабилен отчет, ама този надхвърли и най-оптимистичните ми прогнози! при тази печалба се получават перфектни коефициенти!
              Успех, колеги!
              не само твоите прогнози колега едва ли някой си е представял нещата тук да бъдат толкова розови

Коментар

• И аз имам много акции тук, очаквах стабилен отчет, ама този надхвърли и най-оптимистичните ми прогнози! при тази печалба се получават перфектни коефициенти!
                Успех, колеги!

Коментар

Първоначално изпратено от Aladdin
                  Първоначално изпратено от Phoenixheart
                  наздраве колеги! пожелавам ви един страхотен уикенд и като изтрезнеете в понеделник да гледате как парите ви се умножават
                  АУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ понеделник е 3 март Тц Тц Тц.
                  хах е тогава ще празнуваме и понеделник
                  vse edno e KOLEDA!!! dano imame i drugi takiva migove tazi godina!

imam akcii v drujestva na KRS
                  ne e preporuka - prosto terapiya- nyama s koy drug da si govorya za tova

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                    Първоначално изпратено от Phoenixheart
                    наздраве колеги! пожелавам ви един страхотен уикенд и като изтрезнеете в понеделник да гледате как парите ви се умножават
                    хах е тогава ще празнуваме и понеделник

Коментар

Не е препоръка.

Коментар

• наздраве колеги! пожелавам ви един страхотен уикенд и като изтрезнеете в понеделник да гледате как парите ви се умножават

Коментар

• Първоначално изпратено от VAPA
                          Perfekten ot4et !!!!!
                          ASHKOLSUUUUUUUUUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E TVA E RABOTA!

E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 33128
                          в т.ч. за малцинствено участие 2-0454-1 8163
                          Ж. Нетна печалба за периода 2-0454-2 24965

Мисля, че се справиха много добре тази година.

Коментар

• Това което очаквах да бъде включено в консолидирания още след излизането на дъщерните е включено, тъй че спете спокойно.
                            Сега искам да видя дали господата от борсата ще го публикуват и те.

Не е препоръка.
                            Не е препоръка.

Коментар

• Perfekten ot4et !!!!!

Коментар

• P/S 0,02
                                P/E 0,6

и всичко само от преоценки

Коментар

Working...
                                X