If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Първоначалният замисъл на този проект предвижда КТИ да отдаде под наем на ирландската компания покривите на един от заводите си в Пловдив – Оптела, чиято площ е 14 дка.
14 дка покрив малко ли са ти
колега- напротив радвам се, че в Пловдив има хора с идеи, още повече, че имам акции в OPTIC!!!
моля за внимателен прочит на мнението ми - а то по-скоро е с пожелателен характер към "морските дружества"(ако някой знае дори конкретен хотел от публично дружество да ползва слънце нека посочи кой и къде) и израз на несъгласието ми с това на COBOC4E. Мисля, че възпитания и интелигентен човек не бива да осмива добрите идеи, ако исам не е измислил поне една.
В Дубай вече облицоват цели сгради с такива панели!
извинявам се колега, не съм те разбрал. иначе за облицоването някой знае ли колко струва? лично аз в работата ми пиша много за слънчева енергия и ми прави впечатление, че не е никака евтино да инвестираш в такова нещо, но от друга страна си е и доста рентабилно а и нали помните, че кти казаха, че обмисляли да кандидатстват пред европейските фондове по-нататък
Първоначалният замисъл на този проект предвижда КТИ да отдаде под наем на ирландската компания покривите на един от заводите си в Пловдив – Оптела, чиято площ е 14 дка.
колега- напротив радвам се, че в Пловдив има хора с идеи, още повече, че имам акции в OPTIC!!!
моля за внимателен прочит на мнението ми - а то по-скоро е с пожелателен характер към "морските дружества"(ако някой знае дори конкретен хотел от публично дружество да ползва слънце нека посочи кой и къде) и израз на несъгласието ми с това на COBOC4E. Мисля, че възпитания и интелигентен човек не бива да осмива добрите идеи, ако исам не е измислил поне една.
В Дубай вече облицоват цели сгради с такива панели!
Абе, те да дадат по 4-5 лв. дивидент на акция, пък цената нека да е такава...
Ами това е решение срещу сриващите се пазари.Не мога да разбера как,седящи пари в банки ще носят по-голям дивидент,отколкото далове в работещи компании!!!
Експерти определят Родопите, като един от най-подходящите райони за слънчеви централи.
Ако искаш ходи на морето, а пък аз оставам тук. Ама да няма мрънкане като се върнеш
Така е.
Неслучайно, обсерваторията е построена на връх Рожен - място с най-много ясни и слънчеви дни на Балканите.
За съжаление, КТИ Съединение, макар и да организира и участва в изложения за слънчевата енергия, няма работещи проекти, а е наемодател за такива...
а колко от другите дружества имат идеи??? и по морето няма ли много покриви и вятър и т.н. ...
е къде-къде по приятно е да се гледат с бинокъл мадамите по плажа...а акционерите? аз примерно с 1000 акции ще чакам стотинките за дивидент, а оня се изтъпанчил с 5000 евро заплата и му дреме...
Експерти определят Родопите, като един от най-подходящите райони за слънчеви централи.
Ако искаш ходи на морето, а пък аз оставам тук. Ама да няма мрънкане като се върнеш
а колко от другите дружества имат идеи??? и по морето няма ли много покриви и вятър и т.н. ...
е къде-къде по приятно е да се гледат с бинокъл мадамите по плажа...а акционерите? аз примерно с 1000 акции ще чакам стотинките за дивидент, а оня се изтъпанчил с 5000 евро заплата и му дреме...
какво умно момиче - то пазарува активи, а много от приятелките му сега са я на фризьор , я на маникюр...умница!
ей затова борсовата търговия е много подходяща за жени - хем шопинг-чувството те задоволява, хем и печелиш!
Хахаха, точно така.
Не съм се замисляла защо борсовата търговия толкова много ми допада, а то явно било защото харча много пари.
какво умно момиче - то пазарува активи, а много от приятелките му сега са я на фризьор , я на маникюр...умница!
ей затова борсовата търговия е много подходяща за жени - хем шопинг-чувството те задоволява, хем и печелиш!
Коментар