Първоначално изпратено от alex2511
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от keizerПървоначално изпратено от PhoenixheartСъединение Асет Мениджмънт получи лиценз за управляващо дружество
25 Февруари 2008 | 17:32
Комисията за финансов надзор днес издаде лиценз на Съединение Асет Мениджмънт ЕАД (в процес на учредяване) за извършване на дейност като управляващо дружество, съобщиха от надзорния орган.
В 14-дневен срок дружеството следва да удостовери, че изцяло е внесен изискуемият капитал по чл. 203, ал. 1 от ЗППЦК.
Дружеството е със седалище и адрес на управление в София, ул. „Дякон Игнатий“ №2, ет. 2. Негови учредители са две юридически лица, които притежават по 50% от капитала – Корпорация за технологии и иновации Съединение АД () и Петър Нейчев и синове ООД. С равно участие в последната фирма акционери са Петър Нейчев и Нейчо Нейчев, свързани лица с КТИ Съединение, показва справка в Апис.
В състава на съвета на директорите влизат Ганчо Ганчев – председател на СД, Чавдар Николов – член на СД и Нейчо Нейчев – изпълнителен директор.
Петър Нейчев - осъден от Районен съд Пловдив на 3 години затвор заради източването на Агробизнесбанк.
Нейчо Нейчев - неговия некадърен син, филолог.
Е, на тия хора ли ще дадете парите си да ги управляват?????
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PhoenixheartСъединение Асет Мениджмънт получи лиценз за управляващо дружество
Комисията за финансов надзор днес издаде лиценз на Съединение Асет Мениджмънт ЕАД (в процес на учредяване) за извършване на дейност като управляващо дружество, съобщиха от надзорния орган.
В 14-дневен срок дружеството следва да удостовери, че изцяло е внесен изискуемият капитал по чл. 203, ал. 1 от ЗППЦК.
Дружеството е със седалище и адрес на управление в София, ул. „Дякон Игнатий“ №2, ет. 2. Негови учредители са две юридически лица, които притежават по 50% от капитала – Корпорация за технологии и иновации Съединение АД () и Петър Нейчев и синове ООД. С равно участие в последната фирма акционери са Петър Нейчев и Нейчо Нейчев, свързани лица с КТИ Съединение, показва справка в Апис.
В състава на съвета на директорите влизат Ганчо Ганчев – председател на СД, Чавдар Николов – член на СД и Нейчо Нейчев – изпълнителен директор.
Петър Нейчев - осъден от Районен съд Пловдив на 3 години затвор заради източването на Агробизнесбанк.
Нейчо Нейчев - неговия некадърен син, филолог.
Е, на тия хора ли ще дадете парите си да ги управляват?????
Не е препоръка.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Съединение Асет Мениджмънт получи лиценз за управляващо дружество
Коментар
-
Първоначално изпратено от karasulievимам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!
отделно - дружествата не работят. това, че имат имоти какво ни топли?
нали гледате какво става с имотните дружества по цял свят?
Дивиденти? - как ще стане тази работа - кухи печалби от дивиденти, отде пари? те тия фирми въртят общо 6 милиона на година.
Отдавна ви предупреждавах за рисковете по тази позиция, но парите са си ваши.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
имам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NedКолега, аз предвиждах спада след излизането на отчета. Това движение се потвърди и при всички ликвидни позиции-справка Химимпорт, Еврохолд и др. Освен това, като цяло пазара в момента е силно мечи!
Инвеститорите очакват положителните сигнали по позицията да продължат и в Q1, Q2 и т.н. Аз лично тук залагам основно на инвестиционните имоти, които са изключително атрактивни и като площ и като местоположение!
Справка-Явор АД- Варна например
имам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!
Коментар
-
Колега, аз предвиждах спада след излизането на отчета. Това движение се потвърди и при всички ликвидни позиции-справка Химимпорт, Еврохолд и др. Освен това, като цяло пазара в момента е силно мечи!
Инвеститорите очакват положителните сигнали по позицията да продължат и в Q1, Q2 и т.н. Аз лично тук залагам основно на инвестиционните имоти, които са изключително атрактивни и като площ и като местоположение!
Справка-Явор АД- Варна например
Коментар
-
По отношение на KRS също важи мъдростта на Костолани:
Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай.
http://www.investor.bg/?cat=128&id=60624
Като излезе този хубав консолидиран баланс, почти не се качи цената и това беше сигнал, че или ще се чака или трябва да се продава.
Очаквах да се изгуби интереса на третия ден. Но несъм очаквал цената да падне под 4.
Ами това е успех по позицията.
Не е препоръка.Не е препоръка.
Коментар
Коментар