IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпорация за технологии и иновации Съединение (5T3 / KRS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alex2511
    Първоначално изпратено от keizer
    Първоначално изпратено от Phoenixheart
    Съединение Асет Мениджмънт получи лиценз за управляващо дружество

25 Февруари 2008 | 17:32
    Комисията за финансов надзор днес издаде лиценз на Съединение Асет Мениджмънт ЕАД (в процес на учредяване) за извършване на дейност като управляващо дружество, съобщиха от надзорния орган.

В 14-дневен срок дружеството следва да удостовери, че изцяло е внесен изискуемият капитал по чл. 203, ал. 1 от ЗППЦК.

Дружеството е със седалище и адрес на управление в София, ул. „Дякон Игнатий“ №2, ет. 2. Негови учредители са две юридически лица, които притежават по 50% от капитала – Корпорация за технологии и иновации Съединение АД () и Петър Нейчев и синове ООД. С равно участие в последната фирма акционери са Петър Нейчев и Нейчо Нейчев, свързани лица с КТИ Съединение, показва справка в Апис.

В състава на съвета на директорите влизат Ганчо Ганчев – председател на СД, Чавдар Николов – член на СД и Нейчо Нейчев – изпълнителен директор.
    Хахаха - тия правят асет мениджмънт дружество !!!!!
    Петър Нейчев - осъден от Районен съд Пловдив на 3 години затвор заради източването на Агробизнесбанк.
    Нейчо Нейчев - неговия некадърен син, филолог.

Е, на тия хора ли ще дадете парите си да ги управляват?????

Не е препоръка.
    ХЕХЕХЕХЕЕХЕ ми много ясно че на тия бих си дал парите, що ти на някой света вода ненапита ли би ги дал ? Не ставай смешен пич по цял свят е едно и също . Въпроса е да извлечеш полза и ти от цялото световно театро но явно си много малък !!! Айде след година отново да пишем тук ...
    Ако пича е имал пари в Агробизнесбанк и е изгърмял яко съвсем се връзва защо не спира да плюе по Нейчев и по КТИ. Бтв Нейчев не е тъп, има написани четири книги по икономика и ако се разровите в инвестора ще намерите негово интервю даже където мисля си говореше доста смислени неща за европейската икономика. Бтв управляващото дружество на КТИ е под номер 30 в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer
      Първоначално изпратено от Phoenixheart

Комисията за финансов надзор днес издаде лиценз на Съединение Асет Мениджмънт ЕАД (в процес на учредяване) за извършване на дейност като управляващо дружество, съобщиха от надзорния орган.

В 14-дневен срок дружеството следва да удостовери, че изцяло е внесен изискуемият капитал по чл. 203, ал. 1 от ЗППЦК.

Дружеството е със седалище и адрес на управление в София, ул. „Дякон Игнатий“ №2, ет. 2. Негови учредители са две юридически лица, които притежават по 50% от капитала – Корпорация за технологии и иновации Съединение АД () и Петър Нейчев и синове ООД. С равно участие в последната фирма акционери са Петър Нейчев и Нейчо Нейчев, свързани лица с КТИ Съединение, показва справка в Апис.

В състава на съвета на директорите влизат Ганчо Ганчев – председател на СД, Чавдар Николов – член на СД и Нейчо Нейчев – изпълнителен директор.
      Петър Нейчев - осъден от Районен съд Пловдив на 3 години затвор заради източването на Агробизнесбанк.

Не е препоръка.
      ХЕХЕХЕХЕЕХЕ ми много ясно че на тия бих си дал парите, що ти на някой света вода ненапита ли би ги дал ? Не ставай смешен пич по цял свят е едно и също . Въпроса е да извлечеш полза и ти от цялото световно театро но явно си много малък !!! Айде след година отново да пишем тук ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart

Не е препоръка.
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Съединение Асет Мениджмънт получи лиценз за управляващо дружество

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
            Колеги нищо не казвате.
            Интересно изкупуване вчера 160 направиха на макса.
            Ще ти кажем когато му дойде времето, а пък 160 мисля знаят какво правят.

Имам акции и не е препоръка нали ?

Коментар

• Колеги нищо не казвате.
              Интересно изкупуване вчера 160 направиха на макса.

Коментар

• Първоначално изпратено от karasuliev
                имам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!
                Докато има овце, ще има стригане.Точно тук очаквай от мажоритаря коректност.Той с това е известен.Има изключително добро реноме човека - не е подвеждан под съдебна отговорност...И нищо, че повечето от "предприятията" в "холдинга" работят само на хартия - продължавайте да си навивате пружинките.
                Ще ме извинявате, ама човека не е подвеждан под отговорност - той е осъден. трябва да влиза в затвора, сега обаче обжалва присъдата.

отделно - дружествата не работят. това, че имат имоти какво ни топли?
                нали гледате какво става с имотните дружества по цял свят?

Дивиденти? - как ще стане тази работа - кухи печалби от дивиденти, отде пари? те тия фирми въртят общо 6 милиона на година.

Отдавна ви предупреждавах за рисковете по тази позиция, но парите са си ваши.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• имам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!
                  Докато има овце, ще има стригане.Точно тук очаквай от мажоритаря коректност.Той с това е известен.Има изключително добро реноме човека - не е подвеждан под съдебна отговорност...И нищо, че повечето от "предприятията" в "холдинга" работят само на хартия - продължавайте да си навивате пружинките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ned
                    Колега, аз предвиждах спада след излизането на отчета. Това движение се потвърди и при всички ликвидни позиции-справка Химимпорт, Еврохолд и др. Освен това, като цяло пазара в момента е силно мечи!
                    Инвеститорите очакват положителните сигнали по позицията да продължат и в Q1, Q2 и т.н. Аз лично тук залагам основно на инвестиционните имоти, които са изключително атрактивни и като площ и като местоположение!
                    Справка-Явор АД- Варна например
                    а Явор-а БЕШЕ уместен пример! после нов собственик и иди прочети и от БЮЛЕТИН последните решения от Общото събрание. после ни размахаха 80 леза дивидент и накрая си го "СПЕСТИХА", както вече написа инвестора. дано няма такива идиотизми тук!

имам и YAVOV OPTIC UNIM и надежди, че идиотщината на борсата ще намалява, че мажоритарните собственици ще постъпват с нас почтенно!

Коментар

• Колега, аз предвиждах спада след излизането на отчета. Това движение се потвърди и при всички ликвидни позиции-справка Химимпорт, Еврохолд и др. Освен това, като цяло пазара в момента е силно мечи!
                      Инвеститорите очакват положителните сигнали по позицията да продължат и в Q1, Q2 и т.н. Аз лично тук залагам основно на инвестиционните имоти, които са изключително атрактивни и като площ и като местоположение!
                      Справка-Явор АД- Варна например

Коментар

• По отношение на KRS също важи мъдростта на Костолани:

Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай.

http://www.investor.bg/?cat=128&id=60624

Като излезе този хубав консолидиран баланс, почти не се качи цената и това беше сигнал, че или ще се чака или трябва да се продава.

Очаквах да се изгуби интереса на третия ден. Но несъм очаквал цената да падне под 4.

Ами това е успех по позицията.

Не е препоръка.
                        Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от be_google
                          момичетата знаят защо е хубаво да се инвестира!
                          Мдаааа, млад, млад, ама не е лошо човек да мисли и за старини.

Коментар

• момичетата знаят защо е хубаво да се инвестира!

Коментар

• край, логиката е мъртва, да живее логиката!

Коментар

• това само прилича на търговия...

Коментар

Working...
                                X