IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А.... и още нещо, така както гледам от ляво до 7 лв ще успеят няколко да си направят пакет. При положение че има над 3000 участника на пазара ми е интересно кои ще са . И да не забравите да се похвалите ей , ама не постфактум.

Коментар

• Днес също имаме много добра новина -справка със статията в инвестор бг . Честито и от мен - и на мен .

Коментар

• Честито на акционерите на Монбат . Новина от вчера :

МОНБАТ АД ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ЗАВОД ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ НА УПОТРЕБЯВАНИ БАТЕРИИ В СЪРБИЯ
        На 01.09.2010 г. в гр. Инджия, Сърбия официално бе открито най-високо технологичното предприятие в региона за рециклиране на употребявани оловно-кисели батерии – Монбат ДОО. Дружеството е част от икономическата група на Монбат АД. Инвестицията възлиза на над 12 млн. евро и е извършена в рамките на близо 3 години...............................
        Предвижда се заводът да преработва годишно между 15 – 16 000 тона олово и оловни сплави. Преработеното олово и оловни сплави ще бъдат реализирани на европейския пазар, както и в други страни, включително и за производството на батерии на дружеството майка в България. В следващите няколко месеца предстоят пускови дейности до започване на регулярното производство.

Коментар

• Има ли нещо по-показателно от това , че цената ще тръгва нагоре, щом „професионалистите” от Ти Би Ай продават /тия май не четат прогнози , отчети и т.н./. Последните им такива изсипвания с обем бяха на 3,50лв. Е от тогава .

Коментар

• Мен например така ма "измамиха" че ми продадоха артията си на 4,5 ...и после им я продаох обратно на 6.5 тъй че съм щастлив "измамен" Мерси !
            Ей такива "измами" ного ги обичам
            Last edited by COBOSCHETO; 13.08.2010, 23:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
              Тия са малко по-малко измамници от другите, но все пак измамници.
              И с какво те измамиха, теб лично?!
              Last edited by prodigal; 14.08.2010, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Вземи за пример цената от ИПО-то до сега не забравяй че спитнаха.И вземи за пример Етропал или Зърнени Разликата е космическа
                Тия са малко по-малко измамници от другите, но все пак измамници.

Коментар

да разбира се има компании които ще дадат по-голяма дохдност от Монбат в близките месеци,но изхождайки от стабилността това е компанията.Аз също съм си набелязал няколко спекулантски позиции за бързи врътки но при тях днес си на плюс утре си на минус Ако някой иска да вкара пари и спи по сполккойно според мен това компанията.
                  Ми тука някой каза че няма да има голям потенциал .....ми малко е съмнително това ....но за стабилност в момента на акцията сте много прави .......това е дългосрочната акция ...инак за спекулка да ...другите позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Така е - с тези примери дето даваш. Ами сравнявай топ компания с топ компания, мани ги тия ... като зърнените храни.

Монбата си е топ компания и много ме радваше последните години, но гледайки напред сега идва момент за по-перспективни инвестиции според мен!

Успех ти желая!
                    да разбира се има компании които ще дадат по-голяма дохдност от Монбат в близките месеци,но изхождайки от стабилността това е компанията.Аз също съм си набелязал няколко спекулантски позиции за бързи врътки но при тях днес си на плюс утре си на минус Ако някой иска да вкара пари и спи по спокойно според мен това компанията.

Коментар

• Така е - с тези примери дето даваш. Ами сравнявай топ компания с топ компания, мани ги тия ... като зърнените храни.

Монбата си е топ компания и много ме радваше последните години, но гледайки напред сега идва момент за по-перспективни инвестиции според мен!

Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Принципно си прав, но не съвсем От върха до днес Монбат е на -60.58%, а една Албена например е на -53.95%.
                        Вземи за пример цената от ИПО-то до сега не забравяй че спитнаха.И вземи за пример Етропал или Зърнени Разликата е космическа

Коментар

за мен тази артия си остава една от най-яките на борсата.За 3 г спад такова добро поведение като тази акция няма.Успех на всички инвестирали тук.
                          Принципно си прав, но не съвсем От върха до днес Монбат е на -60.58%, а една Албена например е на -53.95%.

Коментар

• за мен тази артия си остава една от най-яките на борсата.За 3 г спад такова добро поведение като тази акция няма.Успех на всички инвестирали тук.

Коментар

• мерси за тоз рапид фиидбец!
                              остава да си стискаме палци да не станем донори...
                              Без кураж няма слава

Коментар

• С удоволствие . Както винаги (от години ) отчета ще излезе навреме .Както винаги (с малки иключения ) отчета ще е добър (като за летен месец ) - но по интересното е че идват силните месеци . Както винаги мажоритаря е коректен към дребните акционери . За мен крайъгълния камък тука е да си спази обещанието и да не продава на пазара обратно изкупените акции а да привлече 1 , 2 . 3- по големи (частни или институционални) . Имаме си и нова компания в групата (според мен перспективна.) Другия вариянт е ако не се намери стратегически сериозен инвеститор е обратно изкупените акции да се раздадат пропорционално между акционерите кото дивидент . Има и много други вариянти но в повечето от тях аз от акционер ще се превърна в донор който финансира приказния и луксозен живот на мажоритаря , което не ми е по вкуса и ще бягам надалече и няма да се върна (предполагам и други биха направили така ), както вече се случи с някои компании на БФБ (където мажовци си отрязаха клона на който седят)

Коментар

Working...
                                X