убаво де, нема да пиша, щом не искаш. И я също не знам думата "спам" от кой род е и затва не я ползвам, ама убаво, щом казвате да не пиша, нема.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
По повод новия стил на общуване във форума- много е дразнещ. Не виждам причина хора като Слънчев вятър да търсят тук подобно поле за изява. Мисля си, че има много по- подходящи форуми за тях.
Не знам какво е мнението на останалите, може би се забавляват, но на мен са ми твърде лигави и бих ги помолил да престанат. Съмнявам се, че Модераторът може да ограничава подобни изяви, но според мен ще бъде много приятно ако го прави, тъй като това си е евтина спам, както и да го разглеждам и от това губи един хубав форум.
Коментар
-
Гоше, Kак да откажа на толкова харни ора кат вас, сърце ми не дава. Ама тва ше стане га мина некой път към Софето. Тогава права-струвам, че гледам да мина. Имаме двама доктора на село, единиа - ветеренар - чудеа са, да ма пращат у Карлуково - улав съм бил, та може да имам път. Иначе попа ги отказа - вика им - бе не е улав бе, той само така си изглежда, я го пуснете на борсата, па му гледайте сеира. Ама я от благодарност му дадах 100 лв, га реставрираа иконите тва лето. Я иначе страдам, га другите страдат и затва им викам да си избират по убаво акциите, иначе ми не дреме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърГоше, бе я усещам, че не си лошав човек, ама я отказах миналата година пиенето и ся попа иска да ма жени. Вика - бе ти не пииш, не пушиш, тая душа със що я раниш бе - жена ти требе. Убаво викам попе и ся не смея и у църквата да вляна, Карай - исках да ти кажа, че тея дет са нерват май немат си от ония акции дет ги написах по-долу и за тва им е кофти, разбирам ги, ама ти Гоше нема да са плашиш, щото си имаш ЕвроинсаПа я нема да ги дразна ша си кютам туканка на село, кротичко и че си гледам сеира
Ама вии си пиите, пиите си ракиата, та как вика дедо поп - тая душа требва с нещо да са рани
Коментар
-
Гоше, бе я усещам, че не си лошав човек, ама я отказах миналата година пиенето и ся попа иска да ма жени. Вика - бе ти не пииш, не пушиш, тая душа със що я раниш бе - жена ти требе. Убаво викам попе и ся не смея и у църквата да вляна, Карай - исках да ти кажа, че тея дет са нерват май немат си от ония акции де ги написах по-долу и за тва им е кофти, разбирам ги, ама ти Гоше нема да са плашиш, щото си имаш ЕвроинсаПа я нема да ги дразна ша си кютам туканка на село, кротичко и че си гледам сеира
Ама вии си пиите, пиите си ракиата, та как вика дедо поп - тая душа требва с нещо да са рани
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърБе нема любов бе човек, ква любов, я съм си селенин, кочан, така си говора, така е по-убаво и по-леко.Ама щом не обичате селените ще си пасувам. Само отвреме навреме така по мънинко ша пиша, га ги омотате работите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърГоче, E то много арно стана, че дадооте да мааме глупости малко за разтуха. ама у нашо село не викат "ваал" ами "влял". Бе той селския е много прост език, бе, не се шашкайите толкозЯ даже немоа да напиша по селски сички звукове, та му се губи убавото, ама карай. Та я виж Гоче от теа де ги казах кво стана днеска - ква стана с Пампото, ква с Евруинса, па монбата ша седи на място цял мити месец.
После да не се сърдите, че не сме ви предупредили....
Ами кой влял мани, че влял, ами немож изляна в близко време
Коментар
-
Гоче, E то много арно стана, че дадооте да мааме глупости малко за разтуха. ама у нашо село не викат "ваал" ами "влял". Бе той селския е много прост език, бе, не се шашкайите толкозЯ даже немоа да напиша по селски сички звукове, та му се губи убавото, ама карай. Та я виж Гоче от теа де ги казах кво стана днеска - ква стана с Пампото, ква с Евруинса, па монбата ша седи на място цял мити месец.
После да не се сърдите, че не сме ви предупредили....
Ами кой влял мани, че влял, ами немож изляна в близко време
Коментар
Коментар