моята прогноза е за 15 лева до края на февруари,за съжеление не успях да си взема колкото планирах,но се надявам да се закача около 10-те лева в първите дни .Това е лично и неангажиращо мнение.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Bobi75
само не разбирам защо ELHIM и ENER ги забравяте като конкуренти, а говорите само за чуждестранни такива?!?!?
Коментар
-
И на мен ми се вижда че в скоро време може да има 10 лв при Монбат. Някъде се мярна новина че ще купуват Старт, гр.Добрич. Не знам как върви тази сделка и какво точно произвежда "Старт" в гамата на батерийте. Ако "Старт" работи в същата гама батерии, това е много силен ход на Монбат, това е поглъщане на конкурент, което автоматично влече по-голям пазарен дял, както и потенциал да се намалят разходи/например дистрибуторската мрежа на Монбат поема продажбите и на Старт/ и да се вдигнат цените на продуктите. Разбира се остава конкуренцията на чужди производители.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalНа мен ми се вижда плахо надъхването, но ако изкарате 30% до края на март ще си взема думите на зад и ще залягам по усърдно над техниките за хвърляне на боб (+ Пепи външен консултант – предполагам че ще ме одере ама..).
Успех желая на влезлите по позицията, не само от коледни, но и от користни подбуди
Весели празници на всички !
Veseli praznizi na vsichki
Коментар
-
И ТЪЙ КАТО Е ВРЕМЕ ЗА КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ, ЕТО ВИ ЕДИН ВИЦ:
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КИТАЙСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЕДНОДНЕВНИ БАТЕРИИ Е РЕШИЛ ДА ПРИДОБИЕ ЗНАЧИТЕЛНО УЧАСТИЕ В МОНБАТ, С ПОСЛЕДВАЩА ИДЕЯ ДА СИ ИЗНЕСЕ ПРОИЗВОДСТВОТО В БЪЛГАРИЯ...
ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.......... ВКЛЮЧИТЕЛНО И ИДВАНЕТО НА МАРСИАНЦИТЕ ОТ ЮПИТЕР................
ВЕСЕЛО ЗА НОВАТА ГОДИНА.
Коментар
-
Bobi75
засега цената е 7.10
Коментар
-
Anton Chigurh
Еее стига де, кой се бори за 30%?Тук може до март да удвоим. Ще видим де. Дано дружествата покажат добри финансови резултати за 2006 година и няма по-сериозна корекция.
Коментар
-
На мен ми се вижда плахо надъхването, но ако изкарате 30% до края на март ще си взема думите на зад и ще залягам по усърдно над техниките за хвърляне на боб (+ Пепи външен консултант – предполагам че ще ме одере ама..).
Успех желая на влезлите по позицията, не само от коледни, но и от користни подбуди
Весели празници на всички !
Коментар
-
Anton Chigurh
Емка.... да зависи какво гледаш там. При монбат гледай какво ще стане, за да не купуваш на 20, както някои ЕМКА на 30.
Коментар
Коментар