If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съмнявам се! В сравнение с Химимпорт показателите на Монбат са много по-зле, а и цената е прекалено висока за съответните показатели. Плюс това Химимпорт е диверсифицирана инвестиция, докато Монбат със тези показни действия дето ги предприема е прекалено рисков.
Според мен, докато имаше доста фондове, купуващи CHIM, то интересът от страна на фондовете към MONBAT ще само от най-рисковите, което не ще позволи бързо покачване на цената. Не казвам, че няма да се качва, но не се надявайте на нещо значимо в обозримото бъдеще от 6 месеца.
Зависи какво имаш в предвид нещо значимо - аз казвам че над 50 % през февруари. Готов съм да се басирам ако си сигурен в твоята теза.
съмнявам се! В сравнение с Химимпорт показателите на Монбат са много по-зле, а и цената е прекалено висока за съответните показатели. Плюс това Химимпорт е диверсифицирана инвестиция, докато Монбат със тези показни действия дето ги предприема е прекалено рисков.
Според мен, докато имаше доста фондове, купуващи CHIM, то интересът от страна на фондовете към MONBAT ще само от най-рисковите, което не ще позволи бързо покачване на цената. Не казвам, че няма да се качва, но не се надявайте на нещо значимо в обозримото бъдеще от 6 месеца.
Hane izklu4itelno uvajavam mnenieto oba4e dali 6te se povtori tova koeto se slu4i s CHIM-a................
Vupreki 4e pred MONBAT ima dosta pove4e perspektivi v dulgosro4en plan
Siguren sum 4e Hana ima nqkakva informaciika
Аз лично ще чакам 60-80% нагоре от 6.95лв. Е възможно е и повече, но парите ще ми трябват за друго нещо ......:lol:
Spisaka e dosta dulug, pogledni prospekta na drujestvoto.
Otnosno kachestvoto na akumulatorite im, to fakata, che neprekusnato rustat i se razshirjavat govori sam za sebe si. Zavistnizite pak ste gledat ot strani kak vlaka minava pokraj tjah kato burz vlak malka gara
И на мен ми се вижда че в скоро време може да има 10 лв при Монбат. Някъде се мярна новина че ще купуват Старт, гр.Добрич. Не знам как върви тази сделка и какво точно произвежда "Старт" в гамата на батерийте. Ако "Старт" работи в същата гама батерии, това е много силен ход на Монбат, това е поглъщане на конкурент, което автоматично влече по-голям пазарен дял, както и потенциал да се намалят разходи/например дистрибуторската мрежа на Монбат поема продажбите и на Старт/ и да се вдигнат цените на продуктите. Разбира се остава конкуренцията на чужди производители.
Пич, ако ти трябва акумулатор, купи си от Добрич, монтанските са боклук.
Покупката май е факт. А някой знае ли в колко държави се продава продукцията на монбат?
И на мен ми се вижда че в скоро време може да има 10 лв при Монбат. Някъде се мярна новина че ще купуват Старт, гр.Добрич. Не знам как върви тази сделка и какво точно произвежда "Старт" в гамата на батерийте. Ако "Старт" работи в същата гама батерии, това е много силен ход на Монбат, това е поглъщане на конкурент, което автоматично влече по-голям пазарен дял, както и потенциал да се намалят разходи/например дистрибуторската мрежа на Монбат поема продажбите и на Старт/ и да се вдигнат цените на продуктите. Разбира се остава конкуренцията на чужди производители.
Пич, ако ти трябва акумулатор, купи си от Добрич, монтанските са боклук.
Hane izklu4itelno uvajavam mnenieto oba4e dali 6te se povtori tova koeto se slu4i s CHIM-a................
Vupreki 4e pred MONBAT ima dosta pove4e perspektivi v dulgosro4en plan
Siguren sum 4e Hana ima nqkakva informaciika
НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ СМЯХ !
А СЕГА СЕРИОЗНО ПО ТЕМАТА: УЧЕЙКИ СЕ ОТ ХИМИМПОРТ ТЪРГОВИЯТА ЩЕ СЕ ДВИЖИ В НАЧАЛОТО В ГРАНИЦИТЕ : 8 - 9.50 ЛВ , А КЪМ КРАЯ НА МАРТ 10 ЛВ. НАЛИ НЕ ДОПУСКАТЕ , ЧЕ ГОЛЕМИ ИГРАЧИ ШЕ ПРОПУСНАТ МОМЕНТА АКО СЕ ПОЯВИ ЦЕНА 12 ЛВ ДА РЕАЛИЗИРАТ ДОХОДНОСТ ЗА 2 М ЗАВИДНА ЗА ЕС. НЕ ПРОПУСКАЙТЕ МОМЕНТА ДА ПРОДАВАТЕ НА 9 ЛВ И КУПУВАТЕ НА 8ЛВ !
АЙДЕ , АЙДЕ И СО ЗДРАВЕ И ВНИМАТЕЛНО !
нещата са доста по прости от колкото изглеждат. отваряме на около 9 лева малко волатилност който успее да си купи нещо до 8.20-8.50 ще черпи и палим гумите към 12-15 лева за има нема 2 месеца аидиииии успех от бай ви BoNiTo
Коментар