If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Струва ми се че по тази позиция се трупат все повече кандидат купувачи и това може в един момент рязко да качи цената. Може би другата седмица след като минат ИПО-тата и излезе отчета. Но нетърпеливите инвеститори може да го направят и по-рано. Аз също си купих оня ден
Днес по позицията има чудесна промоция за закъснелите да си купят тази перспективна акция. Ако Каолин се оценява на 12,50 то акциите на Монбат реално трябва да са с цена над 15 лв. Добрия инвеститор се възползва максимално от подобни пазарни дефекти!
Момчета не се хабете толкова много ;-) Вижте КАО и БРП! Ами той Монбат е направо за жълти стотинки :-) Айде капитализацията на 30 милиарда $ или Евро, не че има някакво значение :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Освен в развитие на дистрибуторската мрежа , Приста ойл - Украйна насочва дейността си към разширяване на търговските и промишлените сегменти, съобщава фирменото издание "Приста". Така в края на 2006 г. са сключени договори за доставка с големи компании, работещи в дадените сфери, информира изп. директор Иво Тодоров. Към настоящия момент вече действат два основни проекта:
1. Сътрудничеството с групата “Приват” (втората по големина финансово- промишлена група в Украйна) се развива по две направления:
- Продажба на моторни масла за леки автомобили. Търговската мрежа на дребно на група “Приват” включва над 400 специализирани магазина и 100 пункта за смяна на масла по цялата територия на Украйна. В съответствие с постигнатите договорки ще се наблегне на продажбите с търговска марка Prista.
- Моторни масла за тежкотоварни двигатели и масла с промишлено предназначение. Този проект разглежда предоставянето на нашите масла приоритетно при снабдяване със смазочни материали на предприятия от промишлен
характер.
Той стартира през февруари 2007 и предвижда сътрудничество в рамките на 5 години. Първите резултати вече са налице.Само за първия месец обемът на продажбите надвишава 200 тона, което повече от 10 пъти надхвърля ана-
логичния показател през 2006.
2. Сключване на договора за доставка с фирма “Редекс Групп” – основен доставчик на смазочни материали на водещите рудодобивни комбинати. Договорът бе сключен през ноември 2006 г. и е предвиден за една година. Предвижда се ООО Приста ойл значително да увеличи обемите на своите продажби и съответно да разшири пазарната си позиция. Ако през 2006г. компанията е реализирала 300 тона масла и смазочноохлаждащи течности, то за 2007г. обемът на продажбите е планиран за количество от 1000 тона. Основните стратегически задачи на компанията са: - укрепване позициите в
потребителският сегмент,
- инвестиране в развитието на дилърските станции за замяна на масла и предоставяне на оборудване на ключови
клиенти,
- активно участие в държавни и корпоративни търгове,
- разширение на присъствието на марката на пазара и усъвършенстване на имиджа , и повишаване познаваемостта на
марката,
- развитие на гъвкава логистична система, включително собствен транспорт и регионални складови центрове.
Трябва да се отбележи, че екипът на Приста ойл в Украйна работи за реализиране на всички поставени задачи в условията на жестока конкуренция и в присъствието на мощни местни производители и евтини вносни масла от страните на Близкия
изток.
В тези относително сложни обстоятелства ООО “Приста ойл” се старае да проявява максимална пазарна адаптация и гъвкавост; да използва прогресивен маркетинг и максимално да отговаря на нуждите на своите партньори.
Представителството на ООО „Приста ойл” в Украйна бе открито през юли 2005г. За почти двугодишното си
съществуване, компанията постигна съществени успехи. По такъв начин към днешна дата е дистрибуторската мрежа включва всички основни региони по потребление на масла в района на Украйна. При това екипът на фирмата се старае не
само да разширява съществуващата мрежа чрез привличане на нови дилъри, но и да развива качеството на партньорските си отношения с вече съществуващите такива. Пример за това може да се посочат разработените от “Приста ойл” АД
стимулиращи програми по увеличение на продажбите на дилърите- при продажба на определен обем масла да се предоставя техническо оборудване за тази цел. Те вече се използват успешно и в Украйна. Дадената програма се явява осо- бено изгодна, защото позволява както увеличаване на продажбите, така и осигуряване на развитието на местните дилъри.
Пълен адрес: http://www.ruseinfo.net/news_16555.html
Да ви се не видят и спекулантите - докато ви забавлявам тук с картинки ( виж по-долу) някой СПЕКУЛАНТ с размах ми продаде първо 3 а после 7 бройки ......
Хвала на такива спекуланти....
Приятелю и мен ме цакат така някои, за които явно комисионната нищо не означава, но кво да правиш. Така е като няма поръчки "всичко или нищо".
Да ви се не видят и спекулантите - докато ви забавлявам тук с картинки ( виж по-долу) някой СПЕКУЛАНТ с размах ми продаде първо 3 а после 7 бройки ......
Хвала на такива спекуланти....
Какво стана в един момент, едва ли не, разбираш ли!
Монбатките не са акции, които носят мълниеносна доходност, това е инвестиция с перспектива - не далечна обаче. Колебанията са нормални ,виж какво става по останалите позиции - мъка ,ослушване, изчакване.
Трябва и ние да изчакаме нашия момент !!
Успехи !!
Не съм съгласен, че това е дългосрочна позиция. Напротив. Това е идеалната спекулативна позиция. Като привършат ИПО тук ще има скок минимум 30 %.
И аз тук успях да закача. Пуснал съм и по още 5-6 позиции оферти на примамливи за мен цени, по 2-3 да ме огрее "каолинската" промоция - берекет версим :-)
Какво стана в един момент, едва ли не, разбираш ли!
Монбатките не са акции, които носят мълниеносна доходност, това е инвестиция с перспектива - не далечна обаче. Колебанията са нормални ,виж какво става по останалите позиции - мъка ,ослушване, изчакване.
Трябва и ние да изчакаме нашия момент !!
Коментар