IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от наблюдаваща
    в един момент рязко да качи цената.
    Мдаа, добре си направила че не само наблюдаваш
    разко ще е, като натегната пружина

Коментар

• Струва ми се че по тази позиция се трупат все повече кандидат купувачи и това може в един момент рязко да качи цената. Може би другата седмица след като минат ИПО-тата и излезе отчета. Но нетърпеливите инвеститори може да го направят и по-рано. Аз също си купих оня ден

Коментар

• Да така е, време за закъснели и за колекционери на батерии.

Коментар

• Днес по позицията има чудесна промоция за закъснелите да си купят тази перспективна акция. Ако Каолин се оценява на 12,50 то акциите на Монбат реално трябва да са с цена над 15 лв. Добрия инвеститор се възползва максимално от подобни пазарни дефекти!

Коментар

• Момчета не се хабете толкова много ;-) Вижте КАО и БРП! Ами той Монбат е направо за жълти стотинки :-) Айде капитализацията на 30 милиарда $ или Евро, не че има някакво значение :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Освен в развитие на дистрибуторската мрежа , Приста ойл - Украйна насочва дейността си към разширяване на търговските и промишлените сегменти, съобщава фирменото издание "Приста". Така в края на 2006 г. са сключени договори за доставка с големи компании, работещи в дадените сфери, информира изп. директор Иво Тодоров. Към настоящия момент вече действат два основни проекта:

1. Сътрудничеството с групата “Приват” (втората по големина финансово- промишлена група в Украйна) се развива по две направления:

- Продажба на моторни масла за леки автомобили. Търговската мрежа на дребно на група “Приват” включва над 400 специализирани магазина и 100 пункта за смяна на масла по цялата територия на Украйна. В съответствие с постигнатите договорки ще се наблегне на продажбите с търговска марка Prista.

- Моторни масла за тежкотоварни двигатели и масла с промишлено предназначение. Този проект разглежда предоставянето на нашите масла приоритетно при снабдяване със смазочни материали на предприятия от промишлен
              характер.

Той стартира през февруари 2007 и предвижда сътрудничество в рамките на 5 години. Първите резултати вече са налице.Само за първия месец обемът на продажбите надвишава 200 тона, което повече от 10 пъти надхвърля ана-
              логичния показател през 2006.

2. Сключване на договора за доставка с фирма “Редекс Групп” – основен доставчик на смазочни материали на водещите рудодобивни комбинати. Договорът бе сключен през ноември 2006 г. и е предвиден за една година. Предвижда се ООО Приста ойл значително да увеличи обемите на своите продажби и съответно да разшири пазарната си позиция. Ако през 2006г. компанията е реализирала 300 тона масла и смазочноохлаждащи течности, то за 2007г. обемът на продажбите е планиран за количество от 1000 тона. Основните стратегически задачи на компанията са: - укрепване позициите в
              потребителският сегмент,
              - инвестиране в развитието на дилърските станции за замяна на масла и предоставяне на оборудване на ключови
              клиенти,
              - активно участие в държавни и корпоративни търгове,
              - разширение на присъствието на марката на пазара и усъвършенстване на имиджа , и повишаване познаваемостта на
              марката,
              - развитие на гъвкава логистична система, включително собствен транспорт и регионални складови центрове.
              Трябва да се отбележи, че екипът на Приста ойл в Украйна работи за реализиране на всички поставени задачи в условията на жестока конкуренция и в присъствието на мощни местни производители и евтини вносни масла от страните на Близкия
              изток.
              В тези относително сложни обстоятелства ООО “Приста ойл” се старае да проявява максимална пазарна адаптация и гъвкавост; да използва прогресивен маркетинг и максимално да отговаря на нуждите на своите партньори.
              Представителството на ООО „Приста ойл” в Украйна бе открито през юли 2005г. За почти двугодишното си
              съществуване, компанията постигна съществени успехи. По такъв начин към днешна дата е дистрибуторската мрежа включва всички основни региони по потребление на масла в района на Украйна. При това екипът на фирмата се старае не
              само да разширява съществуващата мрежа чрез привличане на нови дилъри, но и да развива качеството на партньорските си отношения с вече съществуващите такива. Пример за това може да се посочат разработените от “Приста ойл” АД
              стимулиращи програми по увеличение на продажбите на дилърите- при продажба на определен обем масла да се предоставя техническо оборудване за тази цел. Те вече се използват успешно и в Украйна. Дадената програма се явява осо- бено изгодна, защото позволява както увеличаване на продажбите, така и осигуряване на развитието на местните дилъри.
              Пълен адрес: http://www.ruseinfo.net/news_16555.html

Коментар

• Да ви се не видят и спекулантите - докато ви забавлявам тук с картинки ( виж по-долу) някой СПЕКУЛАНТ с размах ми продаде първо 3 а после 7 бройки ......
                Хвала на такива спекуланти....
                Приятелю и мен ме цакат така някои, за които явно комисионната нищо не означава, но кво да правиш. Така е като няма поръчки "всичко или нищо".

Коментар

• ...скоро май ще се пресекат кривите на ХИМ и МОНБАТ (съответно даун и ъп). Не че има връзка с досега писаното, е така си говорим.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ. ПРЕКРАСЕН ДЕН.
                  //(. )( .)\\

Коментар

• Да ви се не видят и спекулантите - докато ви забавлявам тук с картинки ( виж по-долу) някой СПЕКУЛАНТ с размах ми продаде първо 3 а после 7 бройки ......
                    Хвала на такива спекуланти....

Коментар

• Супер! Ще забогатеят хората. :
                      http://vvvnnmm.snimka.bg/album.php?a...102569&photo=3

Коментар

• Според мен тази позиция е добра и за спекула и за по-дългосрочна инвестиция. Зависи кой какво цели.
                        Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от devils
                          Първоначално изпратено от pepo11
                          Какво стана в един момент, едва ли не, разбираш ли!
                          Монбатките не са акции, които носят мълниеносна доходност, това е инвестиция с перспектива - не далечна обаче. Колебанията са нормални ,виж какво става по останалите позиции - мъка ,ослушване, изчакване.
                          Трябва и ние да изчакаме нашия момент !!

Успехи !!
                          Не съм съгласен, че това е дългосрочна позиция. Напротив. Това е идеалната спекулативна позиция. Като привършат ИПО тук ще има скок минимум 30 %.

Коментар

• 6te im doide akala na nqkoi, no malko kasno

Коментар

• И аз тук успях да закача. Пуснал съм и по още 5-6 позиции оферти на примамливи за мен цени, по 2-3 да ме огрее "каолинската" промоция - берекет версим :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
                                Какво стана в един момент, едва ли не, разбираш ли!
                                Монбатките не са акции, които носят мълниеносна доходност, това е инвестиция с перспектива - не далечна обаче. Колебанията са нормални ,виж какво става по останалите позиции - мъка ,ослушване, изчакване.
                                Трябва и ние да изчакаме нашия момент !!

Успехи !!

Коментар

Working...
                                X