If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почна се.
Очаквайте след празниците продължение.....
много ще се радвам да си прав!
Посоката на акцията е една - нагоре и тя е солидно подплатена с аргументи - последователното изпълнение на инвестиционната програма и отличните финансови показатели от счетоводния отчет. Не смея още обаче да се зарадвам истински, може и временно да последва сценария като при CHIM, - добри новини, акцията тръгва нагоре и на следващия ден всеки продава се едно му е за последно и позицията връща сериозно.Виждам ,че продавачите временно са намаляли, но не се знае колко от тях ще кешират заради IPO -тата,въпреки,че аз например не бих се освободил от такава качествена акция, носеща в себе си сериозен потенциал.. но не всички мислят като мен. Та това са ми за сега опасенията, иначе крайно време е да тръгнем сериозно нагоре, под 10 лв. за мен си е направо подарък.
Успех !
фондовете изкупуват за да си преоценят портфейлите
10 лв. монбат
7.5 софарма
и т.н.
през ПФБК
едва ли ще купуват така агресивно за нов клиент
това е стар клиент
СЛЕДВА MCH
Голяма касапница настана тука. Не ми стигнаха да продам на 10.00 точно 10 секунди. Но позицията е супер и екшъна предстои, тъй като очаквах това развитие вчера и си я бях отменил. За МСХ-то си прав. Там влязох днес на 8,11. Сега е момента да се пълни.
Подобно беше развитието днес и при БАКБ.
МСХ-то вярно, че е наред и то.
10 лв. монбат
7.5 софарма
и т.н.
през ПФБК
това е стар клиент
106 направиха удар сериозен , малееей ..какъв завършек на търговията. Както казах и други очаквам да влизат още по-сериозно - цената постигната днес не ме изненадва, изненадва ме ,че досега отдавна трябваше да сме я подминали. Очаквам скоро да подминем десетката, а до края на годината 15 е абсолютно реална цифра.
10 лв. монбат
7.5 софарма
и т.н.
през ПФБК
това е стар клиент
Коментар