If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма какво да скачаме, то времето ше покаже. Но тази тема е за Монбат а не за ИПО-тата.
така е, но и казаното по-долу има връзка с Монбат.
Прсто като гледам на какви космически цени минават тия ИПО-та ставам все по-сигурен в инвестицията си тук
Нали виждаш. За съжаление не свършват. Явно трябва да има поне едно неуспешно, че да се замислят и емитенти и инвеститори. Аз не мога да си обясня как инвестират в дружества с такива показатели. ЛУДНИЦА
Ами за мен това на БРП си е чист провал. Кросване на акциите от една фирма на ТИМ на друга да го водят освобождаване на фри флот и успех на аукциона, е пълен смях.
Нали виждаш. За съжаление не свършват. Явно трябва да има поне едно неуспешно, че да се замислят и емитенти и инвеститори. Аз не мога да си обясня как инвестират в дружества с такива показатели. ЛУДНИЦА
За съжаление моите опасения, и прогнозите на някои от колегите тук се сбъдват до момента на 100 %.
Явно трябва повече търпение и на първо време да изчакаме IPO-тата, за да дръпнем по-сериозно нагоре, а и да затвърдим след това постигнатото.
Успех на всички !
Мен най-ме кефи колонката в дясно. Някой беше предсказал че като изскочат Биохим ще се покаже тази картинка, само че не разбрах те явиха ли се, какво стана???
И моята прогноза е такава. Нека уточним и часа - 9.50.
Ами няма лошо, от ПФБК пак ще си лапнат евтино акцийки.
Всеки мисли че купуват заради преоценки, но може би целта е да се мисли точно така. Наредете си ордерите на 10 лв. щом ви се вижда толкова изгодно за продажба, аз пък ще си направя още едно репо с Монбат-ки
*жокерче - ПФБК ще разкеши 50-60 млн. лв. от акциите си в ПИБ
и кога е най-добрия момент да се влиза изгодно в подценени акции с голям потенциал - преди ИПО-та
106 купиха скромните 45 000 акции на Монбат.
Между другото готов съм да се обзаложа с всеки, че цената на акцията ще е над 10 лева след месец. Всъщност очаквам цена далеч над 10 лева, но както се казва търпението е злато.
Abritus, защо заряза АЛУМИНАТА?
Ами всеки гледа да спечели повече. Считам че при Монбат инвестициите тепърва почват да дават резултати и печалбите и акциите ще растът в пъти. При Алкомет печалбата от три милиона за тримесечие доказа, че съм прав в прогнозите си за развитието на компанията и акцията е много преспективна. Между другото имам още акции в Алкомет, но са под 1 % от портфейла ми. Следя Алкомета и при подходящо стечение на обстоятелствата, може отново Алкомет да стане основна акция в портфейла ми. Вероятността за това е значителна. Но засега имам други фаворити.
Между другото готов съм да се обзаложа с всеки, че цената на акцията ще е над 10 лева след месец. Всъщност очаквам цена далеч над 10 лева, но както се казва търпението е злато.
Аз също смятам че повод за празнуване няма. Освен за тези продали на 9.90-10 Този сценарии се повтаря редовно в последния ден на месеца с някой "син чип". В последния ден на март софарма бе изкупена до 8 а после цял месец не може да мине 7.20. Та и тук следващата седмица няма да е проблем да се купи на 7.45. Че позицията е добра и ще расте е ясно ама десятката за съжаление е още далеко.
Коментар