IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepo11
    Няма какво да скачаме, то времето ше покаже. Но тази тема е за Монбат а не за ИПО-тата.
    така е, но и казаното по-долу има връзка с Монбат.
    Прсто като гледам на какви космически цени минават тия ИПО-та ставам все по-сигурен в инвестицията си тук

Коментар

• Няма какво да скачаме, то времето ше покаже. Но тази тема е за Монбат а не за ИПО-тата.

Коментар

• За мен и с Каолин е така, въпреки че много хора ще скочат сега

Коментар

• Съгласен. Просто БРП с тая цена се изхвърлиха като ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
            Нали виждаш. За съжаление не свършват. Явно трябва да има поне едно неуспешно, че да се замислят и емитенти и инвеститори. Аз не мога да си обясня как инвестират в дружества с такива показатели. ЛУДНИЦА
            Ами за мен това на БРП си е чист провал. Кросване на акциите от една фирма на ТИМ на друга да го водят освобождаване на фри флот и успех на аукциона, е пълен смях.

Коментар

• Нали виждаш. За съжаление не свършват. Явно трябва да има поне едно неуспешно, че да се замислят и емитенти и инвеститори. Аз не мога да си обясня как инвестират в дружества с такива показатели. ЛУДНИЦА

Коментар

• За съжаление моите опасения, и прогнозите на някои от колегите тук се сбъдват до момента на 100 %.
                Явно трябва повече търпение и на първо време да изчакаме IPO-тата, за да дръпнем по-сериозно нагоре, а и да затвърдим след това постигнатото.
                Успех на всички !

Коментар

• Мен най-ме кефи колонката в дясно. Някой беше предсказал че като изскочат Биохим ще се покаже тази картинка, само че не разбрах те явиха ли се, какво стана???

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
                    Първоначално изпратено от M&A
                    9.50 в сряда
                    И моята прогноза е такава. Нека уточним и часа - 9.50.
                    Ами няма лошо, от ПФБК пак ще си лапнат евтино акцийки.
                    Всеки мисли че купуват заради преоценки, но може би целта е да се мисли точно така. Наредете си ордерите на 10 лв. щом ви се вижда толкова изгодно за продажба, аз пък ще си направя още едно репо с Монбат-ки

*жокерче - ПФБК ще разкеши 50-60 млн. лв. от акциите си в ПИБ
                    и кога е най-добрия момент да се влиза изгодно в подценени акции с голям потенциал - преди ИПО-та

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                      9.50 в сряда
                      И моята прогноза е такава. Нека уточним и часа - 9.50.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata
                        Първоначално изпратено от Abritus
                        106 купиха скромните 45 000 акции на Монбат.
                        Между другото готов съм да се обзаложа с всеки, че цената на акцията ще е над 10 лева след месец. Всъщност очаквам цена далеч над 10 лева, но както се казва търпението е злато.
                        Abritus, защо заряза АЛУМИНАТА?
                        Ами всеки гледа да спечели повече. Считам че при Монбат инвестициите тепърва почват да дават резултати и печалбите и акциите ще растът в пъти. При Алкомет печалбата от три милиона за тримесечие доказа, че съм прав в прогнозите си за развитието на компанията и акцията е много преспективна. Между другото имам още акции в Алкомет, но са под 1 % от портфейла ми. Следя Алкомета и при подходящо стечение на обстоятелствата, може отново Алкомет да стане основна акция в портфейла ми. Вероятността за това е значителна. Но засега имам други фаворити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                          106 купиха скромните 45 000 акции на Монбат.
                          Между другото готов съм да се обзаложа с всеки, че цената на акцията ще е над 10 лева след месец. Всъщност очаквам цена далеч над 10 лева, но както се казва търпението е злато.
                          Abritus, защо заряза АЛУМИНАТА?
                          lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от IvoDim
                            Zdr

видяхме ги, виж ги ти.
                            Здравеи IvoDim, от много време не си писал във форума. Би ли сподел твоето мнение за позиията.

Успех..

Коментар

• 106 купиха скромните 45 000 акции на Монбат.

Коментар

• Аз също смятам че повод за празнуване няма. Освен за тези продали на 9.90-10 Този сценарии се повтаря редовно в последния ден на месеца с някой "син чип". В последния ден на март софарма бе изкупена до 8 а после цял месец не може да мине 7.20. Та и тук следващата седмица няма да е проблем да се купи на 7.45. Че позицията е добра и ще расте е ясно ама десятката за съжаление е още далеко.

Коментар

Working...
                                X