Първоначално изпратено от PLP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колеги нека не се караме всеки си има виждане за пазара както краткосрочно така и дългосрочно .Всеки сам взема решения и си носи последствия та .Иаз продадох и не защото акцията е лоша напротив добра е както писах и преди но мисля че ще има корекция .Ако не се окажа прав ще купя по скъпо Така че нека не се обиждаме и мерим ония работи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДимитърПървоначално изпратено от ДимитърМонбат може и да продължи и есента да е по скъпо от Каолин но за 2 лева за 4 месеца умно ли е да се чака пита батко ви Дими
затова умните продават на връх и купуват дръги дъна които сега в момента и на мига не са модерни!
така че аз съм с върховете да
Попитах те покажи ми сделка на 12,70 продава и на 11,80 купува на коя борса е станало това
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДимитърМонбат може и да продължи и есента да е по скъпо от Каолин но за 2 лева за 4 месеца умно ли е да се чака пита батко ви Дими
затова умните продават на връх и купуват дръги дъна които сега в момента и на мига не са модерни!
така че аз съм с върховете да
Коментар
-
Bobi75
Първоначално изпратено от lacloEnjoy the silence ...
Коментар
-
нищо особено
казват че във връзка с експанзията и повишаване на възможностите за рециклиране през март започва работа завода в сърбия и през юни в румъния - с общ капацитет 31 млн тона
ще купят машини за 2.96 млн. EUR от френската BJ Industries и италианската Engitec Technologies, които ще бъдат платени от Монбат.
и че сега компанията получава чрез рециклиране около 50% от необходимите оловни суровини и успява да компенсира увеличението цената на оловото.
в дневник повтарят прогнозата за над 30 млн печалба за 2009 (капитала на Монбат е 19.5 млн)
според мен обаче не са включили резултатите от Старт
Коментар
Коментар