IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Колеги нека не се караме всеки си има виждане за пазара както краткосрочно така и дългосрочно .Всеки сам взема решения и си носи последствия та .Иаз продадох и не защото акцията е лоша напротив добра е както писах и преди но мисля че ще има корекция .Ако не се окажа прав ще купя по скъпо Така че нека не се обиждаме и мерим ония работи .
    Ти не виждаш ли тоя кво пише .Имало продажби на 12,70 и покупки после на 11,80.Ти видял ли си нещо такова а ?

Коментар

• Колеги нека не се караме всеки си има виждане за пазара както краткосрочно така и дългосрочно .Всеки сам взема решения и си носи последствия та .Иаз продадох и не защото акцията е лоша напротив добра е както писах и преди но мисля че ще има корекция .Ако не се окажа прав ще купя по скъпо Така че нека не се обиждаме и мерим ония работи .

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
        аБЕ СМЕШКО къде е имало продажби на 12,70 БЕ и покупки на 11,80 БЕ тебе тока ли те е ударил а
        да видим кой ще се смее накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
          Как бе? Имаше цели 3 акции на 13лв. дори. Димитър сигурно е разтоварил точно там неговите :-)

даааааааа не се сетих само той ще е този СПЕКУЛАНТ?

Коментар

• Как бе? Имаше цели 3 акции на 13лв. дори. Димитър сигурно е разтоварил точно там неговите :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Димитър
              Първоначално изпратено от Димитър
              Монбат може и да продължи и есента да е по скъпо от Каолин но за 2 лева за 4 месеца умно ли е да се чака пита батко ви Дими
              затова умните продават на връх и купуват дръги дъна които сега в момента и на мига не са модерни!
              който ме послуша и продаде на 12.70 в петък купуваше на 11.80 а и сега ако не бърза да купува на 12 ще купува поне на 11,50
              така че аз съм с върховете да
              аБЕ къде е имало продажби на 12,70 БЕ и покупки на 11,80

Попитах те покажи ми сделка на 12,70 продава и на 11,80 купува на коя борса е станало това

Коментар

Монбат може и да продължи и есента да е по скъпо от Каолин но за 2 лева за 4 месеца умно ли е да се чака пита батко ви Дими
                затова умните продават на връх и купуват дръги дъна които сега в момента и на мига не са модерни!
                който ме послуша и продаде на 12.70 в петък купуваше на 11.80 а и сега ако не бърза да купува на 12 ще купува поне на 11,50
                така че аз съм с върховете да

Коментар

спокойно Боби75
                  ще те огрее слънцето
                  виж че купувачите свършиха
                  Правилно! И ти почакай да стане 13лв и тогава си купи ..... ха-ха

Коментар

спокойно Боби75
                    ще те огрее слънцето
                    ти ли беше тоя дето разбираше от върхове? Я кажи пак нещо да се посмеем и с теб

Коментар

....
                      сигурен ли си?като не ти харесва някоя акция не я купуваш....или пък искаш да разколебаеш и да напълниш по тъничко,а?

Коментар

• спокойно Боби75
                        ще те огрее слънцето

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                          Enjoy the silence ...
                          е то какво ти остава, да мълчиш гледаш....и да се ядосваш, че не си купил още като беше паднал. поне аз де

Коментар

• Enjoy the silence ...

Коментар

• нищо особено
                              казват че във връзка с експанзията и повишаване на възможностите за рециклиране през март започва работа завода в сърбия и през юни в румъния - с общ капацитет 31 млн тона

ще купят машини за 2.96 млн. EUR от френската BJ Industries и италианската Engitec Technologies, които ще бъдат платени от Монбат.

и че сега компанията получава чрез рециклиране около 50% от необходимите оловни суровини и успява да компенсира увеличението цената на оловото.

в дневник повтарят прогнозата за над 30 млн печалба за 2009 (капитала на Монбат е 19.5 млн)
                              според мен обаче не са включили резултатите от Старт
                              http://imoti.start.bg
                              http://pravo.start.bg
                              [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Обърнете внимание на първа страница на в-к "Пари" от днес.
                                Мисля да напълня с още монбатки ... не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X