If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опс, да не вземат да ме осъдят - не е препоръка за покупко-продажба !!! Хмм, май Трейсчето изтрейси повечето дето бяха му се наточили! Под 10000 лв. ня,а да стане работата а?
maj niama da stane priatelio
Виж ся, казано честно, нямям нищо общо с Монбат- само това че ми е любима компания! Влез си в кобоса и поразсъждавай малко ... търговската!
Опс, да не вземат да ме осъдят - не е препоръка за покупко-продажба !!! Хмм, май Трейсчето изтрейси повечето дето бяха му се наточили! Под 10000 лв. ня,а да стане работата а?
така е, но при тези мини-паники масата излиза и си дава акциите на институционалните инвеститори, които ги прибират в портфейлите си и не продават. За да решат да продават при това изобилие от кеш което имат, ще е на доста по-различни нива
хайде бе, що спряха да продават, егати несериозните инвеститорчета
търсят се към 20 000 акции над 29 лв.! Сутринта паниките на 28,50 продаваха сега на 30 не щат. Излагат се мечоците. B.Graham няма да може да се качи на влака момчето
гъдулките на Райфа ако си разтоварят акциите на Бенча и ДСК това ще е супер за бъдещия тренд на акцията (след ИПО-то на Трейс)
засега го направиха със 7-8Т, искаме ощеее!
а виждате ли какъв тонаж се търси на тия промоционални нива?! Интереса тук е огромен, след корекцията мощно към 40 лв!!!
На Айпиото на Трейса ще купи един на всеки 100 мераклии и после хайде обратно всички пак по останалите позиции.На много колеги ще им се наложи да купят на доста по-скъпо отколкото са продали
Правилно, че не е само Трейса.
И Хим-а,
а и доста хора са се спекли че ще има ГОЛЯМАААА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНААА корекция
Всеки да внимава
и нека сам да си решава
Коментар