IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tottenham
    Първоначално изпратено от ivan_will
    Опс, да не вземат да ме осъдят - не е препоръка за покупко-продажба !!! Хмм, май Трейсчето изтрейси повечето дето бяха му се наточили! Под 10000 лв. ня,а да стане работата а?
    maj niama da stane priatelio
    Виж ся, казано честно, нямям нищо общо с Монбат- само това че ми е любима компания! Влез си в кобоса и поразсъждавай малко ... търговската!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan_will
      Опс, да не вземат да ме осъдят - не е препоръка за покупко-продажба !!! Хмм, май Трейсчето изтрейси повечето дето бяха му се наточили! Под 10000 лв. ня,а да стане работата а?
      maj niama da stane priatelio

Коментар

• Опс, да не вземат да ме осъдят - не е препоръка за покупко-продажба !!! Хмм, май Трейсчето изтрейси повечето дето бяха му се наточили! Под 10000 лв. ня,а да стане работата а?

Коментар

• Опа май корекцийката започва отново нагоре ... кой ще хване влака ...

Коментар

• така е, но при тези мини-паники масата излиза и си дава акциите на институционалните инвеститори, които ги прибират в портфейлите си и не продават. За да решат да продават при това изобилие от кеш което имат, ще е на доста по-различни нива

Коментар

• Прекалено много народ се качи на Монбат. При това положение е естествено периодично тук да има яка волатилност и промоции.

Коментар

• хайде бе, що спряха да продават, егати несериозните инвеститорчета
                търсят се към 20 000 акции над 29 лв.! Сутринта паниките на 28,50 продаваха сега на 30 не щат. Излагат се мечоците. B.Graham няма да може да се качи на влака момчето

Коментар

• гъдулките на Райфа ако си разтоварят акциите на Бенча и ДСК това ще е супер за бъдещия тренд на акцията (след ИПО-то на Трейс)
                  засега го направиха със 7-8Т, искаме ощеее!

а виждате ли какъв тонаж се търси на тия промоционални нива?! Интереса тук е огромен, след корекцията мощно към 40 лв!!!

Коментар

• Tuk golemite napravo se ebavat sus zaicite.

Коментар

• Дон Емилио Извинявай и аз притежавам и се бях притеснил и исках да се успокоя по някакьв начин-това вече е сериозно ,пьк и тези мечоци..

Коментар

• Първоначално изпратено от babangida
                        Фьрррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррр
                        МАЙ ФЪРРРРРР А ????

Коментар

• На Айпиото на Трейса ще купи един на всеки 100 мераклии и после хайде обратно всички пак по останалите позиции.На много колеги ще им се наложи да купят на доста по-скъпо отколкото са продали

Не е препоръка, нали знаете

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                            Стига с тоя Трейс. Не е Трейс, Хим-а е.
                            Правилно, че не е само Трейса.
                            И Хим-а,
                            а и доста хора са се спекли че ще има ГОЛЯМАААА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНААА корекция
                            Всеки да внимава
                            и нека сам да си решава

Коментар

• Стига с тоя Трейс. Не е Трейс, Хим-а е.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Tрейс преебава не една и две позиции.Но зайците после ще съжаляват.
                                Трасето на Трейса не тресе,
                                ама как разтресе борсата

Не е препоръка за инвестиционии решения на мечета и зайчета

Коментар

Working...
                                X