IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от Батя
    Абе нещо гледам че банки взеха да го купуват за собствена сметка...
    Пак нещо не си разбрал... Но дет се вика, може и да са получили разрешение от БНБ за такава операция!
    фак-тц, ако днес си си взел хапчетата на време и погледа ти е избистрен можеш пак да погледнеш ордерите купува - както казах банките търсят Монбат за собствена сметка (БПБ и ПИБ)!

Коментар

• Нормално е при акциите на качествените компании връщането на цената с 10-15% да предизвика завишено търсене от големи инвеститори (т.нар. "умни пари"). Това е началото на процеса на отсяване на качеството от плявата на БФБ за която говореше оценителя преди няколко дни. За справка може да погледнете търсенето при някой балони като БРП например.

Коментар

• Ооо, красиво. Капман и Елана "освобождават" паникьосания кобос на Бенч-а от пакетчетата. Само така, нека се изръсят тия със слабите нервички и да се открива пътя към 45 кинта!

Коментар

• Е аз няма с какво да се похваля. Само гледах с недоумение. Иначе си имам достатъчно. Не смятам че МОНБАТА е надут. Пък и мойте са дългосрочно.....................
          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Айде и аз да се похваля: 100 на 27.6 , пък все пак се готвя и за Енемона

Коментар

• Днес и аз успях да закача още 20% към пакета си ма средна 27.77, щом продадох SFARM и PET значи МОНБАТ го уважажам повече, пък той си е за уважение.
              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• според мен Facts пропуска "факта", че е оптимист, но с другият си ник
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от MAKIAVELI
                  Facts, да те питам тебе бате - що си такъв песимист винаги?
                  Да съм песимист? Винаги?... Няма такова нещо батка.

Коментар

• Facts, да те питам тебе бате - що си такъв песимист винаги? Нещо оптимистично поне виждаш ли!? В борсата имам предвид. Некаква светлинка в тоя тъмен тунел?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                      Абе нещо гледам че банки взеха да го купуват за собствена сметка...
                      Пак нещо не си разбрал... Но дет се вика, може и да са получили разрешение от БНБ за такава операция!

Коментар

• Абе нещо гледам че банки взеха да го купуват за собствена сметка и си мисля че трудно ще върне пак дотам. Пък и както казах мишките на БФБ все още не са се нароили достатъчно, бързо им свършват акцийките

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          Първоначално изпратено от MAKIAVELI
                          хм.... всички пълнят , всички се радват на промоция, пък монбат-а надолу ли надолу....странно....не мислите ли?
                          това не е съвсем вярно! Ето аз примерно съм ядосан че не можах да купя достатъчно на 27,70

Струва ми се , че цяла седмица ще имаш възможност да го правиш , така че не виждам за какво се притесняваш.

Коментар

хм.... всички пълнят , всички се радват на промоция, пък монбат-а надолу ли надолу....странно....не мислите ли?
                            и аз не можах да си взема още на 27,30-27,60

Коментар

това не е съвсем вярно! Ето аз примерно съм ядосан че не можах да купя достатъчно на 27,70

Коментар

• хм.... всички пълнят , всички се радват на промоция, пък монбат-а надолу ли надолу....странно....не мислите ли?

Коментар

Working...
                                X