If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
132 днес засмукаха 30 000 монбатки като пичове.
Интересно, Елана защо купува днес 10000 акции при условие, че П/Е според техните "теоретици" било високо.
Ще бъдат възнаградени само ония инвеститори, които четат отчети, улавят перспективите и са способни подобаващо да ги оценят.
А в друга тема се твърди, че Капманци нямали пари за инвестиции или ги държали щото видиш ли "имало опашки за теглене" .
132 днес засмукаха 30 000 монбатки като пичове.
Интересно, Елана защо купува днес 10000 акции при условие, че П/Е според техните "теоретици" било високо.
Ще бъдат възнаградени само ония инвеститори, които четат отчети, улавят перспективите и са способни подобаващо да ги оценят.
Привет на всички вярващи в тази акция,сред които съм и аз!
Струва ми се,че след днешните покупки на 132 -15 000бр, на 107-10 000бр, а от половин час -и на 209, посоката за след 15.11.07 вече започва да се очертава ясно! Поне моето предположение, е че компаса ще сочи североизток.
Оферите купува са 116 към 70 продава.Не са много дружествата днес, точно днес, където това е налице-поне тези, където имам акции де, май само АРОМА, ОЦК и МонБАТЯ/ последното е закачката с Батята /
Привет на всички вярващи в тази акция,сред които съм и аз!
Струва ми се,че след днешните покупки на 132 -15 000бр, на 107-10 000бр, а от половин час -и на 209, посоката за след 15.11.07 вече започва да се очертава ясно! Поне моето предположение, е че компаса ще сочи североизток.
Оферите купува са 116 към 70 продава.Не са много дружествата днес, точно днес, където това е налице-поне тези, където имам акции де, май само АРОМА, ОЦК и МонБАТЯ/ последното е закачката с Батята /
От 24 позиции качени на Кобоса за следене само при 2 купувачите надделяват над продавачите.
Това са МОНБАТ и ГАГБТ!!!
Това е нормалното положение на един пазар. Което заслужава ще се качва, а което не, ще потъва. Надявам се периода на масов юруш и масов спад скоро да е само част от историята на капиталовия ни пазар.
п.п. от моите 24 при ЕУБГ наблюдавам засега лек превес на купувачите
Коментар