IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Peter(Petar)
    132 днес засмукаха 30 000 монбатки като пичове.
    Интересно, Елана защо купува днес 10000 акции при условие, че П/Е според техните "теоретици" било високо.

Ще бъдат възнаградени само ония инвеститори, които четат отчети, улавят перспективите и са способни подобаващо да ги оценят.

А в друга тема се твърди, че Капманци нямали пари за инвестиции или ги държали щото видиш ли "имало опашки за теглене" .

Коментар

• 132 днес засмукаха 30 000 монбатки като пичове.
      Интересно, Елана защо купува днес 10000 акции при условие, че П/Е според техните "теоретици" било високо.

Ще бъдат възнаградени само ония инвеститори, които четат отчети, улавят перспективите и са способни подобаващо да ги оценят.

Коментар

• Баси,
        още 6 000бр "засмукаха" Капманци. Батята май ще излезе прав

Коментар

• Ще летим, то е ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
            Привет на всички вярващи в тази акция,сред които съм и аз!

Струва ми се,че след днешните покупки на 132 -15 000бр, на 107-10 000бр, а от половин час -и на 209, посоката за след 15.11.07 вече започва да се очертава ясно! Поне моето предположение, е че компаса ще сочи североизток.
            Оферите купува са 116 към 70 продава.Не са много дружествата днес, точно днес, където това е налице-поне тези, където имам акции де, май само АРОМА, ОЦК и МонБАТЯ/ последното е закачката с Батята /
            Айде още 1688бр за ИП 132

Коментар

• Привет на всички вярващи в тази акция,сред които съм и аз!

Струва ми се,че след днешните покупки на 132 -15 000бр, на 107-10 000бр, а от половин час -и на 209, посоката за след 15.11.07 вече започва да се очертава ясно! Поне моето предположение, е че компаса ще сочи североизток.
              Оферите купува са 116 към 70 продава.Не са много дружествата днес, точно днес, където това е налице-поне тези, където имам акции де, май само АРОМА, ОЦК и МонБАТЯ/ последното е закачката с Батята /

Коментар

• тук след 15.11. ще си счупят краката......търпение и силна храна колеги......

не е препоръка

Коментар

• Елана , мерси , че ми спесихте 135 лева с таз натискаща оферта.

а може да не е натискаща. смучат я веднага

Коментар

• Изглежда от Елана веднага реагираха и като опарени сложиха 5000бр. продава
                    :-)
                    най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Пак странно поведение на Елана - сутринта купиха 10 000 бр, сега са затапили пазара отгоре с 5 000

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
                        От 24 позиции качени на Кобоса за следене само при 2 купувачите надделяват над продавачите.
                        Това са МОНБАТ и ГАГБТ!!!
                        Това е нормалното положение на един пазар. Което заслужава ще се качва, а което не, ще потъва. Надявам се периода на масов юруш и масов спад скоро да е само част от историята на капиталовия ни пазар.

п.п. от моите 24 при ЕУБГ наблюдавам засега лек превес на купувачите

Коментар

• И CCB взе да позеленява :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                            Първоначално изпратено от 6u6umiga
                            От 24 позиции качени на Кобоса за следене само при 2 купувачите надделяват над продавачите.
                            Има и други!
                            Със сигурност!
                            Аз казвам от тези , които следя - вече и ОТЦК е там :-0

Коментар

• Първоначално изпратено от 6u6umiga
                              Има и други!

Коментар

• От 24 позиции качени на Кобоса за следене само при 2 купувачите надделяват над продавачите.

Коментар

Working...
                                X