IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз предлагам да лягаме да спим, че на мътна глава само щуротии ми хрумват и някой ще ми се разсърди много.
    The SKY is no longer the limit!

Коментар

• Колеги ,предлагам утре само да купуваме,за да увеличим търсенето.....

Коментар

• т.н. кросова сделка

Коментар

• Клиенти на един и същи брокер правят покупка и продажба на една и съща акция - примерно фонд купува от фонд , клиент от фонд ... варианти те са много, но брокера в 99 % от случаите е само изпълнител, а в 1 % е само от едната " по печелившата за момента" :-) страна - купувач или продавач
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Виж Темата за Капман Макс, постовете от вчера дават инфо! (за да не се повтаряме навсякъде)!
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Re: Обяснете ми това

Първоначално изпратено от Credit Card
              Не разбирам много от игрите на борсата. Днес една сделка ми направи впечатление. В 12:57 са изтъргувани 5000 акции MONBAT на цена 28,20 като купувача и продавача е един и същ - 107.

Моля обяснете каква е целта на тази сделка.
              Предварително благодаря за отговора.
              spekolaciq !!! tova e!!

Коментар

• Обяснете ми това

Не разбирам много от игрите на борсата. Днес една сделка ми направи впечатление. В 12:57 са изтъргувани 5000 акции MONBAT на цена 28,20 като купувача и продавача е един и същ - 107.

Моля обяснете каква е целта на тази сделка.
                Предварително благодаря за отговора.

Коментар

• Бонус, кефиш ме, ще ти звънна :-)
                  А тоя дон емилио в 15 теми го копи/пейстна тоя призив! - очевидно е твърдо решен!
                  BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns
                    Първоначално изпратено от don emilio
                    Пак ВИ повтарям :

Ако утре Всички които купувахме последните 5-6 дни, стиснем и не
                    продаваме нито 1 на акция ми е много интересно откъде ще пълнят дебелаците като са пълни с кеш ???? Дръжте мъжки и успехи
                    Абе как става тоя номер хем да купувате последните дни хем изведнъж да спрете да продавате .......
                    shte palnqt ot bankite i ot repata !

Коментар

• Първоначално изпратено от don emilio
                      Пак ВИ повтарям :

продаваме нито 1 на акция ми е много интересно откъде ще пълнят дебелаците като са пълни с кеш ???? Дръжте мъжки и успехи
                      Абе как става тоя номер хем да купувате последните дни хем изведнъж да спрете да продавате .......

Коментар

• Първоначално изпратено от HOLLOW-TIP
                        В момента продават два вида хора - едните, които са влезли преди 4-5 месеца и си дърпат печалбата и другите - мишоци, които при първия спад гледат да се отърват. Вторите стават все по-малко, а първите вече си взеха печалбите и се надявам, както каза Дон Емилио, все по-малко хора да продават на тези нива, тъй като по всички модели се вижда, че реалната цена на тази акция е над 40 лв.
                        Пич, кажи ни нещо различно от клишираните истини, дъвкани през последните няколко месеца! :-) Примерно, защо не споделиш с класа, аргументите си акцията да се качи над 40?

Коментар

• "Една корекция е добра до голяма степен, защото пазарът се изчиства от "слабите ръце", или инвеститорите, които подхождат непрофесионално и търгувайки на борсата са на мнение, че оттам може само да се спечели.

Тези са и първите, които напускат кораба, за да предадат акциите си в ръцете на дългосрочно и средносрочно ориентираните инвеститори.

В същото време колкото по-бързи и дълбоки са корекциите на даден пазар, толкова по-бързо приключват притесненията на инвеститорите с ясна визия за пазара и много често биват преодолявани по-бързо, особено ако има здрав фундамент за продължаващо движение на основния тренд."

Коментар

• В момента продават два вида хора - едните, които са влезли преди 4-5 месеца и си дърпат печалбата и другите - мишоци, които при първия спад гледат да се отърват. Вторите стават все по-малко, а първите вече си взеха печалбите и се надявам, както каза Дон Емилио, все по-малко хора да продават на тези нива, тъй като по всички модели се вижда, че реалната цена на тази акция е над 40 лв.

Коментар

• И аз ще купувам утре, въпреки че съм се нагушил здраво.

Коментар

• Пак ВИ повтарям :

Коментар

Working...
                                X