IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КАКВО СТАВА ТУК ????????

Коментар

• И все по-голяма става

Коментар

• Леле хора тука голяма промоция днес !!!!!

Коментар

• 2600$/тон и какво?Къде е драмата и как трябва да поумнеем?

Коментар

• И тука ли цената на оловото е основната дъвка, която дъвчете. А сами си погледнете днес на къде е оловото и с колко и дано ви дойде акъла в главите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от MILOM
              Първоначално изпратено от Facts
              НЕ знам защо някои отчитат като положителен факт повишаване цената на оловото...
              Айде сега друга песен... Като ви показах че цената не е 3500 а 2500...

Нали уж били взели кредит от незнам си коя банка да купят олово че да имат като се дигнела цената?... Това тука се говори поне един месец... Сега когато цената на оловото пада, излиза че са се набутали хем с кредит и плащат лихви, хем складови разходи за съхранение на прекомерно количество суровина, хем с цената на която са я купили! Май наистина пишештите в тази тема са пълни лаици?
              Понеже съм "пълен лаик " някой да ми обясни,защо трябва да скачам от радост ,когато се качва цената на основната суровина за производство?
              Защото... ако цената на оловото стане 3500 те ще имат суровината осигурена по 3000! Техните конкуренти ще влагат по-скъпа суровина и монбатките ще са по-конкурентоспособни с по-ниските си производствени разходи!

Сега остава да ми кажеш и едно благодаря и да си остана с чувство на добре изпълнен дълг.
              А защо мислиш,че конкурентите също не са купили на ниски цени и докога ще разчиташ на закупената по-евтино суровина
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                Първоначално изпратено от Facts
                НЕ знам защо някои отчитат като положителен факт повишаване цената на оловото...

Нали уж били взели кредит от незнам си коя банка да купят олово че да имат като се дигнела цената?... Това тука се говори поне един месец... Сега когато цената на оловото пада, излиза че са се набутали хем с кредит и плащат лихви, хем складови разходи за съхранение на прекомерно количество суровина, хем с цената на която са я купили! Май наистина пишештите в тази тема са пълни лаици?
                Понеже съм "пълен лаик " някой да ми обясни,защо трябва да скачам от радост ,когато се качва цената на основната суровина за производство?
                Защото... ако цената на оловото стане 3500 те ще имат суровината осигурена по 3000! Техните конкуренти ще влагат по-скъпа суровина и монбатките ще са по-конкурентоспособни с по-ниските си производствени разходи!

Сега остава да ми кажеш и едно благодаря и да си остана с чувство на добре изпълнен дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts

Коментар

• Баси, тази тема се напълни с аматьорчета и откачалки.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM

Коментар

• НЕ знам защо някои отчитат като положителен факт повишаване цената на оловото-все пак основния бизнес на МОНБАТ е производството на акумулатори,а не преработка на стари.Когато основната ти суровина се качва,не виждам поводи за радост. Обратно да е паднала цената на акумулаторите,когата падна цената на оловото

Коментар

• Толкова пишман инвеститори сте, че даже не знаете къде да си проверите цените на оловото?

http://www.lme.co.uk/lead.asp

Коментар

• Това са пълни глупости. Според този линк в края на миналата седмица цената трябваше да е около 3400$, а тя затвори в петък на 2616$.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                              Първоначално изпратено от KrisSofia
                              Първоначално изпратено от Борис
                              Първоначално изпратено от laclo
                              Стадото продължава да продава тук, без да се замисли какви високи печалби се задават за Монбат при тези високи цени на оловото - вече 3500 долара/тон! Още лятото много народ ще си хапе гъза като гледа в кобоса едри ордери купува на цена 45 лв/акция.
                              Къде я гледаш тази цена?
                              На линка който даде Батя.

http://www.kitcometals.com/charts/Lead.html
                              Аз виждам 1600$?
                              Нищо не виждаш! Жокер - обърни внимание на мерните единици
                              Хубав жокер...

Коментар

• Първоначално изпратено от KrisSofia
                                Първоначално изпратено от laclo
                                Стадото продължава да продава тук, без да се замисли какви високи печалби се задават за Монбат при тези високи цени на оловото - вече 3500 долара/тон! Още лятото много народ ще си хапе гъза като гледа в кобоса едри ордери купува на цена 45 лв/акция.
                                Къде я гледаш тази цена?
                                На линка който даде Батя.

http://www.kitcometals.com/charts/Lead.html
                                Аз виждам 1600$?

смени диоптъра ;-)
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X