If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АБЕ ГОЛЕМИЯ ПАКЕТ КАТО Е НА 8,90 ЛЕСНО СЕ ДОПЪЛВА, А КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ.....
Ne znam, tuk veche niama logika.
Predi niakolko dni horata pulneha na 25.50, dnes e veche na 23.20, utre moje da e na 21.00. Ne znam dali e razumno sega da se pulni, az v sledvashtite niakolko dni ne vijdam da ima goliama promiana i cenite shte produljat da padat.
просто си пълня.....хоризонта ми е поне 2-3 години, кеш дал господ....а ако случайно стигнем до 18,00 ще си взема поне 10000 бр.
не е препоръка
АБЕ ГОЛЕМИЯ ПАКЕТ КАТО Е НА 8,90 ЛЕСНО СЕ ДОПЪЛВА, А КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПОСОКАТА ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ.....
Predi niakolko dni horata pulneha na 25.50, dnes e veche na 23.20, utre moje da e na 21.00. Ne znam dali e razumno sega da se pulni, az v sledvashtite niakolko dni ne vijdam da ima goliama promiana i cenite shte produljat da padat.
Hubavo e chovek da e pochnal staja si po borsite na mechi pazar. Dava edge.
Shtom Kaolin pochna da turguva na EV/EBITDA 9.0x, ne vijdam kak na Monbat shte mu se razmine. Tuk moje i da ne spre da pada dokato ne stigne BGN 18.00 (EV/EBITDA 9.0x).
Преди година купих един,след 2 месеца умьртви една клетка , смениха го веднага с нов-много са коректни УСПЕХ!
Дистрибутора/гаранционният сервиз, при който отидох, си провери всичко и като видя, че всичко е точно (акумулатора, алтернатора и релето са ОК) ми завери гаранцията със задна дата ...
Между другото цените му бяха по-добри отколкото по-другите места ...
Така че, може би е по-добре човек да си купува акумулатор на такова място, купуваш го и веднага и ти заверяват гаранцията на момента ...
Единственият недостатък при него беше, че не може да се плаща с карта ... трябва с кеш ...
Афтъре, може да си позакъснял с гаранцията - има срок от покупката до заверката в оторизиран сервиз, но предполагам, че това за теб не е проблем, защото сигурно с твоите познания и авторитетни изказвания си напред с кеша от търговия с акции.
Абе пичове, форума за акумулатори ли е или за акции?!?
Не разбирам защо производството и дистрибуцията трябва да се разделят? Аз лично имам купен ноутбук от щатите, който ми го обслужиха гаранционно без проблем в бг или може би сме на друга планета???
Какви са тези заверки и 6 месеца и какъв е този дистрибутор ... просто не знам ...
Или ти нещо си се объркал ... или дистрибуторът не си върши работата като хората ...
8)
Афтъре, ако след поставянето на новата акумулаторна батерия не е заверена гаранционната карта в оторизиран от производителя сервиз- гаранцията отпада!
Така беше при предишния ми акумулатор ...
За този не съм убеден, но ще си препрочета пак гаранцията ...
Ако е така ... ще си я заверя ... но не вярвам да съм го пропуснал ...
Предишния ми акумулатор беше Монбат и не бях заверил гаранционната карта, но въпреки това в сервиз на Монбат го обслужиха(зареждане,провека) в рамките на гаранционния срок безплатно. Не мога да кажа как биха реагирали ако бе за подмяна,но предполагам, че не би имало проблеми.
P.S. Признавам си, че не съм прав ... ще видя дали мога да си го заверя в понеделник ...
Ще може! Успех!
Коментар
AfterDark
Първоначално изпратено от maverik
Първоначално изпратено от AfterDark
Първоначално изпратено от maverik
Първоначално изпратено от AfterDark
Какви са тези заверки и 6 месеца и какъв е този дистрибутор ... просто не знам ...
Или ти нещо си се объркал ... или дистрибуторът не си върши работата като хората ...
8)
Афтъре, ако след поставянето на новата акумулаторна батерия не е заверена гаранционната карта в оторизиран от производителя сервиз- гаранцията отпада!
Предишния ми акумулатор беше Монбат и не бях заверил гаранционната карта, но въпреки това в сервиз на Монбат го обслужиха(зареждане,провека) в рамките на гаранционния срок безплатно. Не мога да кажа как биха реагирали ако бе за подмяна,но предполагам, че не би имало проблеми.
P.S. Признавам си, че не съм прав ... ще видя дали мога да си го заверя в понеделник ...
8)
Коментар