Това не е за хвалба, приятелю... особено в този момент...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Годишният отчет и всички негови приложения са на ваше разположение на http://bull.investor.bg/
С уважение
Д. Пеева
Коментар
-
Първоначално изпратено от kLeXПървоначално изпратено от collineПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от wannarockГ-жо Пеева, ще Ви издам една малка тайна - макар и дребни, дребните инвеститори не са натрапници, задаващи безсмислени въпроси, с които нарушават Вашето благоденствие, а напротив - с въпросите си правят Монбат АД по-прозрачна и по-атрактивна компания за инвестиционната общност и така създават предпоставки за подобряване благосъстоянието на Монбат АД и в чатност на вашето, ако Ви интересува въобще.
За съжаление незнам вашето име - аз съм открила самоличността си, а вие пишете анонимно.
Второ - посочете ми един пример, в който не съм се отнесна коректно към дребните инвеститори, или когато съм ги пренебрегнала, или каквото искате ми посочете като пример, което ви е дало основание и повод да напишете горното. За мен инвеститорите не се делят на дребни и едри, аз си върша работата и за всички групи инвеститори. Това, че правя уточнения във форума - мисля, че е от полза за всички. Освен това не съм си позволила да покажа и най-малко пренебрежение към някой. Напротив - независимо от анонимността на 99 % от вас - аз отговарям търпеливо. Но все пак ние създаваме доста документи, за разлика от другите компании. Именно в тези документи поместваме подробна информация за инвеститорите, включително и срокове, дати на които се планират дадени съботия. Хубаво е това да се чете, иначе моята работа и тази на мениджмънта се обезмисля. Нали инвеститора иска колкото се може повече информация и прозрачност. Нека се възползва пълноценно от тази информация.
Дали има дори и един инвеститор, или потенциален такъв на Монбат, на който да не му е обърнато внимание или да не му е отговорено на въпрос???
Прозрачността на една компания дори и да не ви се вярва зависи изцяло от отговорността на мениджмънта и в съвсем малка степен от ДВИ. Има много инвеститори, които пишат и се интересуват от компании, но никой не им обръща внимание.
Забележката Ви е неуместна.
А що се отнася до тона на вашия постинг - няма да го коментирам.
Просто не ми харесва.
respect
Респект и от мен.
Успех на всички.
от къде намираш толкова сили и нерви, да ни удовлетворяваш капризите? А и собствениците също? :-). Гледаме вече в 2010 г. Поздрави на теб и МОНБАТ. Добре върви бизнеса. Не е препоръка, или както там му казвате.
Сериозно, възхищавам се на професионализма ти. От това печелят всички, от инвеститори до собственици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от collineПървоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от wannarockГ-жо Пеева, ще Ви издам една малка тайна - макар и дребни, дребните инвеститори не са натрапници, задаващи безсмислени въпроси, с които нарушават Вашето благоденствие, а напротив - с въпросите си правят Монбат АД по-прозрачна и по-атрактивна компания за инвестиционната общност и така създават предпоставки за подобряване благосъстоянието на Монбат АД и в чатност на вашето, ако Ви интересува въобще.
За съжаление незнам вашето име - аз съм открила самоличността си, а вие пишете анонимно.
Второ - посочете ми един пример, в който не съм се отнесна коректно към дребните инвеститори, или когато съм ги пренебрегнала, или каквото искате ми посочете като пример, което ви е дало основание и повод да напишете горното. За мен инвеститорите не се делят на дребни и едри, аз си върша работата и за всички групи инвеститори. Това, че правя уточнения във форума - мисля, че е от полза за всички. Освен това не съм си позволила да покажа и най-малко пренебрежение към някой. Напротив - независимо от анонимността на 99 % от вас - аз отговарям търпеливо. Но все пак ние създаваме доста документи, за разлика от другите компании. Именно в тези документи поместваме подробна информация за инвеститорите, включително и срокове, дати на които се планират дадени съботия. Хубаво е това да се чете, иначе моята работа и тази на мениджмънта се обезмисля. Нали инвеститора иска колкото се може повече информация и прозрачност. Нека се възползва пълноценно от тази информация.
Дали има дори и един инвеститор, или потенциален такъв на Монбат, на който да не му е обърнато внимание или да не му е отговорено на въпрос???
Прозрачността на една компания дори и да не ви се вярва зависи изцяло от отговорността на мениджмънта и в съвсем малка степен от ДВИ. Има много инвеститори, които пишат и се интересуват от компании, но никой не им обръща внимание.
Просто не ми харесва.
respect
Респект и от мен.
Успех на всички.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Даниела ПееваПървоначално изпратено от wannarockГ-жо Пеева, ще Ви издам една малка тайна - макар и дребни, дребните инвеститори не са натрапници, задаващи безсмислени въпроси, с които нарушават Вашето благоденствие, а напротив - с въпросите си правят Монбат АД по-прозрачна и по-атрактивна компания за инвестиционната общност и така създават предпоставки за подобряване благосъстоянието на Монбат АД и в чатност на вашето, ако Ви интересува въобще.
Просто не ми харесва.
respect
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockГ-жо Пеева, ще Ви издам една малка тайна - макар и дребни, дребните инвеститори не са натрапници, задаващи безсмислени въпроси, с които нарушават Вашето благоденствие, а напротив - с въпросите си правят Монбат АД по-прозрачна и по-атрактивна компания за инвестиционната общност и така създават предпоставки за подобряване благосъстоянието на Монбат АД и в чатност на вашето, ако Ви интересува въобще.
Просто не ми харесва.
Коментар
-
"Пусковият срок на завода на Монбат за рециклиране на стари акумулатори в Сърбия ще бъде през юли, а на този в Румъния през октомври. Това показва инвестиционната стратегия на компанията за периода 2008-2009 г.
През споменатия период Монбат планира да инвестира 64.2 млн. лв. в осем направления. От тях 39.2 млн. лв. ще се инвестират през тази година, а останалите 25 млн. лв. идната година."
No comment!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intrigaВиновни са нашите политици заради техните угоднически действия / признаването на Косово/.Те носят цялата отговорност за предстоящите неприятности/загуби/ на родния ни бизнес в Сърбия.Защото те не защитават интересите на България и родния бизнес , а си пазят единствено тях.
Дали ще се отрази това на акцията ?
Естествено ! И още как , само въпрос на търпение.Жалко !
Не е препоръка за нищо , само лично мнение !
Точно сега, като сърбетата загубиха Трепча, е часът на Монбат (стига сръбската им фабричка да не е в Косово, че не знам къде е).
Коментар
-
Виновни са нашите политици заради техните угоднически действия / признаването на Косово/.Те носят цялата отговорност за предстоящите неприятности/загуби/ на родния ни бизнес в Сърбия.Защото те не защитават интересите на България и родния бизнес , а си пазят единствено тях.
Дали ще се отрази това на акцията ?
Естествено ! И още как , само въпрос на търпение.Жалко !
Не е препоръка за нищо , само лично мнение !
Коментар
-
Първоначално изпратено от poperПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от poperДобре, те са си пресметнали риска и са решили да го поемат. Това е ясно. Въпросът е че този риск просто вече се вижда че днес или утре след официалното признаване на Косово минава в графата лоши рискове. Което означава че всички направени разходи в Сърбия ще останат без възвръщаемост и това няма начин да не се отрази с намаляване на печалбата. Затова най-вероятно и цената на акцията ще реагира.
Не е препоръка.
Както се казва: Риск печели, риск губи. Пресметнали са си риска, и той се е реализирал, нормално е да има последици.
Не е препоръка.
Коментар
-
Г-жо Пеева, ще Ви издам една малка тайна - макар и дребни, дребните инвеститори не са натрапници, задаващи безсмислени въпроси, с които нарушават Вашето благоденствие, а напротив - с въпросите си правят Монбат АД по-прозрачна и по-атрактивна компания за инвестиционната общност и така създават предпоставки за подобряване благосъстоянието на Монбат АД и в чатност на вашето, ако Ви интересува въобще.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
Коментар